Indonéziában vannak ps4 játékinjekciós szolgáltatások, kalózolható?

Egy jó PS4 játék, a létrehozási folyamat minden bizonnyal nehéz. A PS4 játékok meglehetősen drágák. De most azt mondta, hogy Indonéziában vannak PS4 játékinjekciós szolgáltatások. Kalózolható ugye?

A Playstation jelenleg még mindig az első számú legnépszerűbb konzoljáték Indonéziában. A legújabb verzió, jelenleg a Playstation 4, ahol a játékkonzoltechnika már nagyon kifinomult, így a játék megjelenése a valóságnak megfelelő lehet.

Egy jó PS4 játék, a létrehozási folyamat minden bizonnyal nehéz. A PS4 játékok meglehetősen drágák. De most azt mondta, hogy Indonéziában vannak PS4 játékinjekciós szolgáltatások. Kalózolható ugye?

  • 10-ből 3 PlayStation-megszakító Indonéziából!
  • 10-ből 3 PlayStation-megszakító Indonéziából! (2. rész)
  • Miért népszerűbb a Playstation Indonéziában, mint az Xbox?

Íme a PS4 Game Inject Services tényállása Indonéziában

Ha Ön aktivista vagy több PS4-csoportot figyel, akkor biztosan tudja, hogy jelenleg a PS4 játékinjekciós szolgáltatások aktuális problémája van. A PS4 játékok injektálásának néhány módszere, amelyekről jelenleg tárgyalunk, a következők.

  • HDD klón módszer.
  • A Rapsberry módszer.
  • Eredeti Share ID módszer.
  • Ossza meg személyi igazolvány vagy ellopott módszerek.
  • Web Exploit módszer.
  • CFW módszer.

Igaz, hogy a fenti hat módszer bármelyikével kalóz játékokat játszhatunk? Az érthetőség kedvéért beszéljük meg egyenként.

HDD klón módszer

Például van egy PS4 A HDD A-val, majd van egy PS4 B HDD B-vel. Mi történik a HDD A HDD B-re klónozásával? A remény az, hogy PS4 A játékokat játszhatsz a PS4 B-n, igaz? Valójában mindkét HDD adat megsérül a PS4 DRM rendszere miatt.

Ez a módszer korábban létezett, és a 2.50-es firmware-n dolgozott, de azóta a Sony ezt a hiányt pótolta. De még egyszer: ez a módszer nemcsak a HDD klónozását jelenti, mint általában. De szüksége van egy villogóra (Teensy ++ 2.0 vagy Raspberry Pi) a NOR chip kiírásához és villogtatásához.

Következtetés: Félrevezetés

A Rapsberry módszer

Van egy új módszer, amely a Rapsberry Pi-t használja, és NAND dump folyamatot igényel. De sajnos a módszer forrásainak fórumán ez a módszer nem kerül a nyilvánosság elé. Az álneveknek csak leírásokat adnak egyértelmű részletek nélkül, vagy privátnak is nevezhető.

Következtetés: Pletykák

Eredeti Share ID módszer

Eredeti megosztásazonosítónak hívják, az biztos, hogy ez a módszer normálisan működik. De sajnos vannak korlátai ennek a módszernek. Ahol a maximális licenc három felhasználóra vonatkozik, kettő online és egy offline. A többit természetesen nem lehet. Ha van valaki, aki azt állítja, hogy több, az mindenképpen hazugság.

Következtetés: Tud de három felhasználóra korlátozódik

Ossza meg személyi igazolvány vagy ellopott módszerek

A legveszélyesebbek a kártyás és az ellopott számlák. Mert ha elkapják ezt az igazolványt, vagy ellopják, akkor a Sony nem csak a PSN azonosítót, hanem a konzolt is betiltja. Ez meglehetősen veszélyes, mert a kártolt vagy ellopott játékok eladói gyakran keverednek a PS4 játékinjekciós szolgáltatásokkal.

Következtetés: Tud de a konzol megkockáztatásának veszélye betiltva

Web Exploit módszer

Ez a módszer nem létezik. Ezenkívül, jelenleg a qwertyoruiopz által felfedezett webes vagy kernel-kiaknázás a 4.55-ös firmware-ig fut.

Következtetés: Félrevezetés

CFW módszer

A PS4 firmware kulcsa továbbra sem megoldott.

Következtetés: Pletykák

Következtetés / Legjobb alacsony árú PS4 játékmegoldások

Fotó forrása: Kép: SpawnFirst

A fenti hat módszer megvitatása után arra lehet következtetni A PS4 egyáltalán nem tud kalóz játékokat játszani. Injektáljon játékokat az indonéz piacon, az Original Share ID Method vagy a Share ID Carding között.

Ez a legveszélyesebb. Mivel az injekció szóval van elrejtve, az eladó eredeti azonosítója és azonosítója közötti különbség nem látható. Ha olyan injekciós játékot vásárol, amely a Share ID Original-ot használja, akkor fennáll annak a kockázata, hogy csak a megvásárolt játék veszik el.

Ha azonban olyan injekciós játékot vásárol, amely a Share ID Carding szolgáltatást használja, biztos lehet benne, hogy a konzolját tiltják, és nem lehet örökké online. Természetesen a hatás következtében a PS4 konzoljátékainak ára csökken.

De mi a helyzet, javasolta ApkVenue ne használja a PS4 játékinjekciós szolgáltatásokat ez. Az okok a következők.

  • A játék kártolásból eredő kockázata betiltást eredményez.
  • Bonyolult játékok töltése, PS4-et kell küldenie.
  • Ha megméri, még mindig sokkal gazdaságosabb és biztonságosabb vásárolni használt BD-t, vagy BD-t bérelni, vagy megosztani az eredeti személyi igazolványt anélkül, hogy az injekciót csábítaná.

Tehát, ha a kalózok mellett takarékos áron szeretne játszani, mit gondol? Valójában az ApkVenue válaszolt a fentiekre, nevezetesen egy használt BD megvásárlásával vagy a BD lízingelésével vagy az eredeti azonosító megosztásával.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Most már tudja, hogy a PS4 eddig nem kalóz. Az ApkVenue mellett nem gondolja, hogy szüksége lenne kalózokra. A fenti módszerrel az ApkVenue úgy gondolja, hogy alacsony áron lehet PS4 játékokat szerezni. Ok srácok, ossza meg véleményét!

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Play Station vagy más érdekes írás Andalas fia.

Transzparens: ShutterStock


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found