hogyan lehet blokkolni a hirdetéseket az androidos alkalmazásokban, anélkül, hogy rootolnunk kellene

Egyre több alkalmazás jelenik meg a Google Play Áruházban. Ez valóban előrelépés, de neked is tisztában kell lenned vele. Van néhány haszontalan, sőt veszélyes alkalmazás okostelefon tudod. A veszélyes alkalmazás egy olyan alkalmazás, amely rengeteg hirdetést tartalmaz, még a felhalmozásig is.

Biztos bosszús vagy és mérges, igaz? Eits, egyelőre ne aggódj. Ez a probléma telepítéssel kezelhető hirdetések blokkolása ban ben okostelefon. Az alkalmazástól eltérően hirdetések blokkolása egy másik, alkalmazás hirdetések blokkolása ezt telepítheti hozzáférés nélkül gyökér. Ennek az alkalmazásnak a neve DNS66.

  • Ne telepítsen gondatlanul ingyenes alkalmazásokat, itt van a 4 veszély!
  • ÓVAKODIK! Ez a 14 legveszélyesebb vírus minden típusú Android okostelefonhoz
  • Ne telepítsen 6 típusú rosszindulatú alkalmazást a Playstore-ra az okostelefon biztonsága érdekében!

Hirdetések letiltása Android-alkalmazásokon root nélkül

A DNS66 egy nagyszerű alkalmazás hirdetések blokkolása alapú nyílt forráskód és ez az alkalmazás ingyenesen elérhető az F-Droid Repository-ban. Ahogy az ApkVenue tegnap megvitatta, az F-Droid az egyik legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb Android-áruház a vírusfenyegetések ellen. Itt vannak a DNS66 használatának lépései.

1. Telepítse a DNS66 szolgáltatást

  • Töltse le a DNS66 fájlt az F-Droid adattárból

Miután rákattint a fenti linkre, a webhelyre kerül F-Droid.org. Görgessen lefelé, és keressen az írás után Töltse le az APK-t, utána letölti és telepíti a következőre: okostelefon.

2. Válassza a Gazdaszűrő lehetőséget

A DNS66 alkalmazás első megnyitásakor egy lapon lesz Rajt. Ezen a lapon számos beállítást adhat meg, de a kezdők számára a legjobb, ha ezt a lapot beállítva hagyja alapértelmezett.

Ezután lépjen a Gazdák fülre. Ezen a lapon különféle típusok jelennek meg hirdetésblokkoló gazdagépfájl, Hol fájlokat kódokat tartalmaz, amelyek többféle hirdetés blokkolására szolgálnak.

Amint azt együtt láthatjuk, a Host fülön több is található hirdetésblokkoló gazdagépfájl akik aktívan aktívak voltak alapértelmezett. A következő lépés marad aktiválja az összeset hirdetésblokkoló gazdagépfájl semmi, kivéve fájlokat "Domains.com rosszindulatú program".

Aktiválás és deaktiválás hirdetésblokkoló gazdagépfájl, csak meg kell érintenie a pajzs képét. Ezt követően megnyomja az ikont Frissítés a jobb felső sarokban a letöltéshez hirdetésblokkoló gazdagépfájl A kiválasztott.

3. A DNS66 engedélyezése

Miután elvégezte a fenti lépéseket, visszatér a Start fülre, majd nyomja meg a Start gombot a VPN aktiválásához. Ha van ablak Felugrik megjelenik, nyomja meg az OK gombot, hogy engedélyt adjon a DNS66 számára a VPN aktiválására.

Tesztelje a DNS66 alkalmazást egy Android alkalmazáson

Miután aktiválta a VPN-t a DNS66 alkalmazásból, a hirdetések automatikusan bekapcsolnak böngésző valamint az alkalmazásban szereplők okostelefon elveszik vagy letiltják. Az ApkVenue itt számos olyan hirdetést mutat be, amelyek reklámot tartalmaznak, nevezetesen a „Havi havi villanyszámlák ellenőrzése” és a „VPN Defender”.

Nézze meg a különbséget a DNS66 használata előtt és a DNS66 használata után:

Első alkalmazás:

Második alkalmazás:

Megjegyzés: Eits, itt van néhány megjegyzés. Ez az alkalmazás nem képes blokkolni a bekapcsolt hirdetéseket böngésző és az Android alkalmazás, de ez az alkalmazás nem tudta blokkolni a hirdetéseket a YouTube alkalmazásban.

Ez egy kis útmutató a hirdetések blokkolásához az Android-alkalmazások nélkül gyökér. Ne feledje, hogy ezt az alkalmazást mindig okosan használja. Ne hagyja, hogy ezt az oktatóanyagot nem hasznos dolgokra használja.

Fotóforrás: Bannerek: techcrunch.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found