hogyan kell kinyomtatni az excelt úgy, hogy szép legyen, ne legyen vágva és tele papírral

Bosszúsan látja, hogy az Excel nyomtatásai fel vannak vagdosva és rendetlenek? Kövesse a legegyszerűbb Excel nyomtatási módszert és a Jaka teljes útmutatóját!

Azok számára, akik gyakran nagy mennyiségű adattal dolgoznak, biztosan mágikus termékekkel foglalkoztatok Microsoft melyik név az Microsoft Excel.

Ellentétben a többi Microsoft termékkel, mint pl Microsoft Word, Az Excel sajnos kissé nehezen használható, és rengeteg bonyolult technika rejlik az Excelben, banda!

Tehát, hogy segítsen azoknak, akik még tanulnak az Excel használatában, itt az ApkVenue segít megmagyarázni hogyan kell kinyomtatni az Excel programot könnyen!

Az Excel nyomtatásának legkönnyebb és legteljesebb módja

Valójában az Excel kinyomtatását egyszerűen meg kell nyomni parancsikonCtrl + P ban ben billentyűzet de ez a módszer csak rendetlen nyomtatást eredményez, banda!

Ha meg akarja bizonyosodni arról, hogy az adatok benne vannak-e táblázat szépen kinyomtatható, a nyomtatás előtt számos lépést meg kell tennie.

Minden további nélkül itt magyarázza el Jaka hogyan kell kinyomtatni az Excel programot így nem vágódik le, amit könnyen követhet!

Igen, megjegyzésként: ebben a példában az ApkVenue a verziót használja Microsoft Excel 2016 beépítve szoftverMicrosoft Office 2016, banda.

Irodai alkalmazások és üzleti eszközök Microsoft Corporation LETÖLTÉS

Az Excel nyomtatása, hogy ne legyen vágva

Bosszúsan látja, hogy az adatai megszakadnak nyomtatáskor? Ez azt jelenti, hogy még mindig nem megbízható az adatok Excel formázásában, banda!

Az ApkVenue itt csak az adatok feldolgozásának alapvető tippjeit tárgyalja, amelyek magukban foglalják az Excel kinyomtatását anélkül, hogy elvágnák őket.

  • 1. lépés - Nyomja meg a gombot Ctrl + A az összes bekapcsolt adat kiválasztásához Lap.
  • A menün itthon, kattintson a lehetőségekre Táblázat formázása és válassza ki azt a táblatípust, amelyhez Excel-táblázatot szeretne létrehozni a meglévő adatokból.
  • 2. lépés - A kiválasztás megerősítése Az asztalom fejlécekkel rendelkezik már be van jelölve, és kattintson a gombra rendben.
  • A táblázat formátumával az adatokat a kívánt szempontok szerint rendezheti, ezért először az igényei szerint rendezze az adatait, banda!
  • 3. lépés - Annak biztosítása érdekében, hogy semmilyen adat ne veszjen el, állítsa be az oszlop szélességét kattintson duplán az oszlop jobb oldalán vagy használjon egy funkciót Szöveg becsomagolása.

Jegyzet:


Jellemzők Szöveg becsomagolása a szöveg több mint 1 sort fog használni.

  • A főmenüben válassza a menüt Oldal elrendezés és kattintson az ikonra Címek nyomtatása.
  • Kattintson a nyílra a kijelölésben A tetején megismételhető sorok és válassza ki az első sort, amely tartalmazza fejléc az asztaltól. Kattintson a gombra rendben mikor kész.

Jegyzet:


Ez a lépés biztos fejléc minden nyomtatott lap felső soraként jelenik meg.

Az Excel nyomtatása úgy, hogy az ne legyen kicsi

Legyen éber, amikor az összes Excel nyomtatási módszert követi Lap mert ezzel a módszerrel a nyomtatási eredmények túl kicsi karaktermérettel bírhatnak.

A megoldás, kiválaszthatja az oszlopokat és sorokat, pontosan követve azt a módszert, amelyet az ApkVenue itt tárgyal, banda!

  • 1. lépés - Kattintson a és gombra húzás a nyomtatni kívánt oszlopok és sorok.
  • A főmenüben válassza a menüt Oldal elrendezés. Kattintson az ikonra Nyomtatási terület ban ben Eszköztár és kattintson a lehetőségekre A nyomtatási terület beállítása.
  • 2. lépés - Győződjön meg arról, hogy a választása helyes-e, kattintson a nyílra Név mező és válaszd Print_Area a kijelölt oszlopok és sorok megtekintéséhez.
  • Ha hiba történt, kattintson az ikonra Nyomtatási terület és kattintson a lehetőségekre Törölje a nyomtatási területet az összes kijelölt sor és oszlop törléséhez.

Az Excel nyomtatása teljes papírhoz

Annak érdekében, hogy ne pazaroljon papírt, meg kell győződnie arról, hogy a választott nyomtatási tájolás megegyezik-e a kinyomtatni kívánt adatokkal.

További részletekért olvassa el az Excel nyomtatásának lépéseit teljes a következő Jaka-papír!

  • 1. lépés - Kattintson a gombra Ctrl + P hogy belépjen a képernyőre Nyomtatás. Ezt a képernyőt az opciók segítségével is elérheti Fájlok a főmenüben, és kattintson a lehetőségekre Nyomtatás.
  • 2. lépés - Válassza ki papírméret, irányultság, és árrés amelyek kívánatosak. Készíthet is árrés saját magának, ha speciális igényei vannak.
  • Ha az adatai nehezebbek az oszlopokban, használja a tájolást Tájkép és ha nehezebb a sorban, használja a tájolást portré.

  • Az Excel kinyomtatásához, hogy az ne legyen kicsi, győződjön meg arról, hogy ez egy választék Nincs méretezés már kiválasztva az opció alján.

Jegyzet:


Kiválasztás Lap beillesztése egy oldalra, Minden oszlop illesztése egy oldalra és Minden sor illesztése egy oldalra használható az összes sor, oszlop vagy táblázat összes tartalmának egy oldalon való elhelyezésére.

  • Kattintson az Beállítások elemre, ha szeretné kinyomtatni az Excel címmel Oldal beállítása és bejutni az oszlopba Fejléc lábléc.
  • Válassz Fejléc vagy kattintson a gombra Egyéni fejléc ... saját cím létrehozásához.
  • 3. lépés - Ellenőrizze a képernyőn a beállítások eredményét Nyomtatási előnézet és kattintson az ikonra Nyomtatás hogy megnézhesd kemény munkád eredményét, banda!

Ez egy rövid rács hogyan kell kinyomtatni az Excel programot hogy elférjen Jakából, bandából. Még mindig vannak mélyebb testreszabások, amelyeket valóban megtehet!

Az ApkVenue által kifejtett Excel nyomtatásán kívül tanuljon meg olyan fontos képleteket is a Microsoft Excelben, amelyek hasznosak lehetnek az életében, banda!

Olvassa el a cikkeket is Excel vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found