hogyan lehet helyreállítani az elveszett WhatsApp névjegyeket, egyszerűen!

Törölt vagy elveszett WhatsApp-névjegyeket? Duh, biztosan pánikba esett! De, csak nyugodj meg! Az ApkVenue tippeket ad az elveszett WA-kapcsolatok helyreállításához.

Az egyik legnépszerűbb csevegőalkalmazásként szinte minden okostelefon-felhasználónak a WhatsApp alkalmazást kell használnia.

A WA népszerűsége arra is készteti a környezetedet szinte mindenkit, hogy használja ezt az alkalmazást, hogy rengeteg névjegy legyen a mobilodon.

A WhatsApp kapcsolatait mindenképpen megtartja az Ön által fontosnak tartott emberekhez, például családhoz, barátnőkhöz, exekhez, a munkahelyi főnökökhöz.

De mi történik, ha a WhatsApp-kapcsolatok elvesznek vagy törlődnek? Valójában éppen kapcsolatba akart lépni azzal a személlyel. Biztosan azonnal pánikba esett!

Csak nyugodj meg, banda! Mert az ApkVenue-nak van hogyan lehet helyreállítani az elveszett WA-kapcsolatokat a mobiltelefonodon, így visszatérhetsz az adott személyhez. Kíváncsi vagy?

Hogyan lehet helyreállítani az elveszett WhatsApp névjegyeket

Nem sok eset történt a WhatsApp-felhasználókkal, például hirtelen elvesztette az alkalmazásban lévő összes névjegyet vagy az összeset.

De nem kell pánikba esni, ezt követve kezelheti hogyan lehet visszaállítani az elveszett vagy törölt WhatsApp névjegyeket a következő! Ellenőrizze, igen!

1. Hogyan lehet visszaállítani a WA névjegyeket a gyorsítótár törlésével

Az első módszer a mobiltelefon gyorsítótárának törlése. Akkor használhatja ezt a módszert, amikor a WhatsApp-kapcsolattartói hirtelen eltűnnek. Itt vannak a lépések.

- 1. lépés: Nyissa meg a menüt Beállítások a HP-n. Folytassa a kiválasztással Alkalmazások, majd válasszon ki egy alkalmazást WhatsApp.

- 2. lépés: válassza Tárolás. Azonnal törölheti gyorsítótár WA gomb megnyomásával Cache törlése.

A gyorsítótár törlése után újraindíthatja az okostelefont, és megnézheti, hogy az elveszett WhatsApp-kapcsolatok újra megjelentek-e.

2. A WA-kapcsolatok visszaállítása az engedélyek megváltoztatásával

Ez a módszer valójában megelőző lépés annak megakadályozására, hogy a WhatsApp-kapcsolatok bármikor elveszjenek vagy törlődjenek. Itt van, hogyan:

- 1. lépés: Menj a menübe Beállítások. Válassz egy lehetőséget Alkalmazások, majd válasszon ki egy alkalmazást WhatsApp.

- 2. lépés: Kattintson a menüre Engedélyek, majd aktiválja a fület Névjegyek amíg a jobb oldali ikon zöld nem lesz.

Ezt követően a WhatsApp-kapcsolattartói biztonságban lesznek, mert engedélyt adott a WhatsApp alkalmazásnak a kapcsolatok eléréséhez.

3. Hogyan lehet visszaállítani a WA-névjegyeket a Gmail szinkronizálásával

A harmadik módszer a Gmail-fiók szinkronizálása, hogy a Gmailben lévő névjegyek közvetlenül kapcsolódjanak a WhatsApp névjegyeihez.

- 1. lépés: Nyissa meg a névjegyet okostelefonján, majd válassza a lehetőséget három pont ikonra a jobb felső sarokban található. Folytassa a kiválasztással Import Export.

- 2. lépés: Folytassa a mobiltelefonon lévő meglévő névjegyek exportálásával, hogy később azokat közvetlenül a Gmail névjegyeibe másolja.

Ha szinkronizálva van, nem valószínű, hogy a WhatsApp-on lévő kapcsolatok elveszhetnek, bandák.

Hogyan lehet visszaállítani a törölt WhatsApp névjegyeket

Az elveszettségen kívül a WhatsApp kapcsolattartói különféle dolgok miatt törölhetők, például az a személy törölheti, aki feltörte a WA-t, vagy a saját gondatlansága miatt.

Ezután hogyan lehet visszaállítani a törölt névjegyeket a WhatsApp-on? Kíváncsi? Gyerünk, lásd a következő magyarázatot!

- 1. lépés: Először telepítenie kell az alkalmazást A törölt névjegyek helyreállítása először banda ..

- 2. lépés: A telepítés befejezése után nyissa meg a Törölt kapcsolatok helyreállítása alkalmazást. Ezután kattintson a fülre Törölve közvetlenül a fül mellett Minden.

- 3. lépés: A Törölt lapon látni fogja A törölt WhatsApp-névjegyek. Visszaállításához csak meg kell nyomnia a név nevét.

- 4. lépés: Kész, deh. A törölt WhatsApp névjegy ismét megjelenik, banda.

Könnyű, igaz? De ne feledje, hogy a kívánt módon nem fog visszatérni Hosszú ideje törölt WA-kapcsolatok.

Mivel a hosszú ideig törölt WhatsApp-névjegyek nem jelennek meg az alkalmazás Törölt lapján, így nem tudja őket visszaállítani.

Ehhez feltétlenül próbálja meg azonnal helyreállítani ezt a törölt WA-kapcsolattartót, amint rájön, hogy a számot valóban törölték, banda.

Nos, ennyi volt hogyan lehet helyreállítani az elveszett WhatsApp névjegyeket vagy törölték a HP-n. Ezt a módszert is könnyen elvégezheti.

Így már nem kell tartania attól, hogy nem léphet kapcsolatba WA barátaival, mert akkor is, ha a kapcsolat elveszett, azonnal visszaadhatja.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found