10 webhely a koreai dráma megtekintéséhez sub indo (2020-as frissítés)

A koreai drámákat néző webhelyek szórakoztató választás lehet a szabadidejüket kísérve. Itt tekintheti meg az ajánlott Drakor-néző helyek teljes listáját!

Koreai dráma néző oldal érdekes választás kell, hogy legyen a szabadidődhöz, mi, banda?

Sőt, általában ez a fajta oldal a címek nagy választékát is kínálja Indonéz szubkoreai dráma különféle műfajokból, így változatosabb és nem unalmas.

Nos, ha zavart a 2020-as koreai drámanéző oldal megtalálása vagy akár folyamatban van, az ApkVenue felsorolja a legjobb ajánlásokat.

Kíváncsi? Gyerünk, nézd meg az ajánlások áttekintését a legjobb és legújabb Drakor néző oldal 2020 a következő részleteket!

A legteljesebb ajánlások a Drakor Watch webhelyekre (Frissítés 2020)

Azoknak, akik koreai drámákat, koreai filmeket, ill változatosság, ezúttal az ApkVenue webhelyajánlatot ad indonéz feliratok koreai drámák megtekintésére.

Ezzel a webhellyel természetesen bármikor és bárhol online nézhet online streaminget, akár PC-n, akár okostelefonon keresztül.

De ne feledje, mert a következő webhelyek közül sok nem hivatalos, akkor ez az oldal továbbra is megváltoztatja a címét annak megakadályozása érdekében, hogy a kormány blokkolja őket.

Melyiket használod gyakran, vagy lesz a kedvenced? Gyere, nézd meg a teljes áttekintést, valamint az előnyeit és hátrányait az alábbiakban.

Jegyzet:

1. DramaCute

Sajnos annyi koreai drámacím van, amelyet teljesnek minősítenek, DramaCute (//dramacute.live/(:rel= nofollow}), így az első ajánlás azoknak, akik az internetet keresik, nézzék meg Drakorot, bandát.

Ez a webhely nemcsak teljes, de speciális menüt is kínál a drámák megtekintésére folyamatban lévő így nem fog hiányozni a legújabb koreai drámák.

Ezen kívül ez az oldal rengeteg címet is tartalmaz változatosság olyan híres, mint a Running Man, amelyet ingyen nézhet. Alkalmas a KDramaIndo alternatívájára, amelyet most kevésbé néz ki kényelmesen.

ElőnyökHiány
A dráma megválasztása meglehetősen teljesA felugró hirdetések elég idegesítőek
Különféle változat-bemutatók kaphatók-
Van egy koreai dráma, amely jelenleg is zajlik-
Egyszerű és egyértelmű felület-

2. DramaQu (a legjobb koreai drámanéző oldal)

Ha a webhely az Indo sub drakorot nézi, DramaQu (//dramaqu.mobi/(:rel= nofollow}) kifejezetten koreai drámákat vagy filmeket kínál, amelyek ingyen nézhetők.

Ez a Drakor néző web több alternatív szervert is biztosít, ha élő streaming link az első nem működött. Tehát nem kell aggódnia törött link álnév hirtelen törölt, banda.

Ha meg akarod nézni a koreai drámát, Kim Soo Hyun, Normális nem jól lenni Meg lehet nézni ezen a koreai sub indo dráma oldalon ezen!

ElőnyökHiány
A koreai drámák megosztása meglehetősen jó és sajátosSok hirdetés elég idegesítő weboldal
Frissítés Koreai drámák, amelyek még mindig vannak folyamatban lévő elérhető-

3. MyAsianTv

A következő legjobb ajánlás a Drakor megtekintésére szolgáló linkre: MyAsianTv (//www.myasiantv.fun/(:rel= nofollow}), amely egyszerű felületet kínál, hirdetések nélkül.

Ez a Drakor streaming oldal számos koreai dráma- és filmcímet is kínál, amelyek meglehetősen teljesek és frissek.

Nem csak ez a webhely funkciókat is kínál Felső nap, Felső hét, és Top hónap amely tartalmazza azon koreai drámák és filmek listáját, amelyek jelenleg az adott napon, héten és hónapban slágerek.

De annak ellenére, hogy a webhely megjelenése tiszta a reklámoktól, ezek a hirdetések még mindig jelen vannak a koreai drámavetítések szélén, mint például a YouTube.

ElőnyökHiány
A dráma és a film címe meglehetősen teljesTúl sok a reklám a koreai drámavetítések szélén
A koreai drámák nézhető felbontásmérettel választhatnak
Egyszerű felület és nincsenek idegesítő hirdetések

Más legjobb Drakor néző oldalak ...

4. Cool Cinema

Talán ritkán hallja az internetet, amikor ezt a koreai drámát nézi. Ki gondolta volna azonban ezt Cool mozi (//bioskopkeren.bid/(:rel= nofollow}) koreai tartalmat is szolgáltat.

Annak ellenére, hogy Jaka szerint ez valójában az egyik legkényelmesebb webhely a létrehozáshoz folyam Koreai dráma. A legújabb és legjobb koreai drámák szinte mindegyike elérhető itt.

A koreai drámák megválasztása teljes, még számok alapján is információt nyújtanak arról, hogy mennyire népszerű nézetek a darab címének adott.

ElőnyökHiány
Van fülre speciálisan ben weboldal amely információkat nyújt a legújabb koreai drámaütemezésekrőlHirdetés Felugrik ami bosszant, ha éppen drámát akar nézni
Válogatás a legújabb hollywoodi filmekből is elérhető-

5. Viki

Még mindig nem talált megfelelő koreai drámanéző oldalt? Talán Viki (//www.viki.com/(:rel= nofollow}) lehet egy másik alternatíva, banda.

Ez a link a legális drakor megtekintéséhez számos koreai dráma- és filmcímet tartalmaz, amelyek meglehetősen teljesek és különböző műfajokból származnak.

Ezt az oldalt ingyen élvezheti. Ahhoz azonban, hogy Viki összes exkluzív tartalmát HD minőségben élvezhesse, fel kell iratkoznia, bandázni.

Ennek ellenére megnézheti a 2019-es évek legnépszerűbb koreai drámáit, például a Amikor a Kamélia virágzik.

ElőnyökHiány
A koreai drámák és filmek válogatása nagyon teljesEgyes drámákat Indonéziában nem lehet nézni
Egyszerű felület és nem túl zavaróAz indonéz feliratok hiányosak

6. Ombudsman

Ha nem érdekel egy hétköznapi oldal megjelenése, OmShare (//omberbagi.com/(:rel= nofollow}) egyike lehet az ApkVenue által ajánlott koreai drámák megtekintésének.

Itt nem kell aggódnia, ha van ilyen megszakadt láncszem. Csak jelentse, és láthatja az admin által végrehajtott javítási folyamatot.

Ezenkívül ennek a koreai drámanéző oldalnak az egyik előnye a gyors szerverek.

Csak kombinálja egy internetes csomaggal korlátlan ami gyors és stabil, már nem kell aggódnia a lassúság miatt.

ElőnyökHiány
Gyors szerverek koreai drámák és filmek letöltéséhezRengeteg hirdetés
Egyszerű felület és könnyen navigálható-

7. KissAsian

Nem csak koreai drámák, oldalak KissAsian (//kissasian.la/(:rel= nofollow}) valójában az ázsiai országok filmjeinek és drámáinak befogadására is szolgál.

Ezen az oldalon megtalálható Thaiföld, Kína, Japán stb. Filmjeinek és drámáinak gyűjteménye.

Sajnos a KissAsian csak nyújt feliratok Angol benne. Igen, a számítással egyszerre lehet angolt és koreait tanulni.

ElőnyökHiány
Más ázsiai országok filmjei és drámái meglehetősen teljesekCsak biztosítsd feliratok angol
Szép megjelenés minden ország számáraElég bonyolult nézni a lépéseket ezen az oldalon

8. YouWatch

Nem sokban különbözik a koreai drámanéző oldalaktól, te nézel (//youwatch.pro/(:rel= nofollow}) is nagyon ajánlott látogatásra késztessen bandát.

Ez a koreai szubindo drámaoldal letisztult megjelenést és minimális idegesítő hirdetéseket kínál, amelyek élvezetesebbé teszik a nézési tevékenységeket.

Nem csak, hogy a koreai drámák kiválasztása a YouWatch oldalon szintén teljes körű, HD minőségben, az egyes műfajok szerint kategorizálva.

Azok számára, akik lusták nézni a streaminget, érdekes módon ez az oldal letöltési linket biztosít a koreai drámákhoz indonéz feliratokkal.

ElőnyökHiány
A koreai drámák teljes választéka és a legfrissebb ekkorNagyon kevés hirdetés van az oldal tetején
Tiszta megjelenés és minimális idegesítő hirdetések

9. DramaGo

Ha a weboldal koreai drámákat néz, úgy hívják DramaGo (//dramago.me/(:rel= nofollow}) Ez valóban csak Koreából, Japánból és Kínából származó filmek és drámák nyújtására szakosodott.

A webhely kezdeti megjelenése azonnal felsorolja a koreai dráma címek listáját a legújabb epizódok alapján, amelyeket azonnal megnézhet.

Nem csak koreai drámákat nézhet online számítógépen vagy számítógép képernyőjén, hanem koreai drámákat is megtekinthet ezen az oldalon keresztül okostelefon te, banda.

ElőnyökHiány
Válogatás koreai, japán és kínai filmekből és drámákból állAz oldal megjelenése hétköznapinak és kissé zavarosnak tűnik
Van egy lehetőség a manga másik alternatívaként történő olvasására-

10. DramaCool

Eltérően attól, amit az ApkVenue fentebb áttekintett, a koreai drámanéző oldalak DramaCool (//dramacool.so/(:rel= nofollow}) ez úgy tűnik, hogy válogatást kínál különböző ázsiai országok drámáiból.

A legfrissebb filmek és drámák megjelenési dátumáról is teljes körű tájékoztatást kap a webhely, a banda tulajdonában lévő naptár funkcióval.

Így ütemezheti nézésre bemutató, anélkül, hogy otthagynák frissítés A barátaidhoz képest, akik szintén kedvelik a koreai drámákat!

ElőnyökHiány
A webhely megjelenése néhány hirdetéssel egyszerűnek tűnikA kiszolgáló kissé nehéz, amikor elérik
Választható filmek, drámák és változatosság teljes-

Nos, ez egy lista a legjobb koreai drámanéző oldalakról, amelyekhez jelenleg hozzáférhet, banda.

De azt is tudnia kell, hogy kalóz filmeket néz vagy tölt le ilyen illegális webhelyekről bűncselekménybe tudod.

Valójában nem lehetetlen, hogy akár több milliárd Rupiah-t is megbírságolnak. Ezenkívül az effajta illegális tevékenység károsnak tekinthető a filmipar aktivistáinak is.

Újra ne vírusfenyegetések kockázata ezekről a webhelyekről, amelyek valóban ártanak Önnek.

BÓNUSZ: A legjobb koreai drámaóra alkalmazás

Ha esetleg lusta nézni a koreai drámákat a fenti webhelyeken keresztül, azokat ma is széles körben forgalmazott streaming alkalmazásokon keresztül is megtekintheti.

Tehát, hogy ne zavarjon többet arról, hogy melyik koreai drámát szeretné megtekinteni, az ApkVenue ajánlásokat tartalmaz, amelyeket a következő cikkben olvashat el.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Tehát ezek a koreai drámanéző oldalakra vonatkozó ajánlások, amelyeket opcióként megadhat. Minden, amit teljes választás és HD minőség mellett ingyen nézhet.

Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket és trükköket, valamint a technológiával kapcsolatos híreket szerezzen a JalanTikus.com-tól.

Olvassa el a cikkeket is koreai dráma vagy más érdekes cikkeket a Naufaludin Ismail.