10 legjobb alkalmazás az Android-telefon még gyorsabbá tételéhez!

Biztosan érezte, hogy androidos telefonja lassú. Tehát ezúttal az ApkVenue a 10 legjobb alkalmazást szeretné megadni, hogy még gyorsabbá tegye Android mobiltelefonját.

Biztosan érezte, hogy androidos mobiltelefonja nagyon lassú, más néven nagyon lassú. Különösen azok számára, akik Android telefonokkal rendelkeznek megfizethető áron és közepes előírásokkal. Szar. De nem kell összezavarodnod és aggódnod, mert az ApkVenue ezúttal neked akar adni 10 legjobb alkalmazás az Android mobiltelefon még gyorsabbá tételéhez.

  • Samsung Galaxy S6 vs HTC One M9 vs iPhone 6 Battle
  • Trükkök a böngészés gyorsabbá tételéhez az Android 2-n
  • Ez a trükk 200% -kal gyorsabbá teszi az Androidot a szokásosnál

Ezeknek az alkalmazásoknak a működése viszonylag azonos. Nevezetesen a memória bővítése, a nem kívánt fájlok törlése, a futó alkalmazások leállítása stb. Csak ki kell választania, hogy mi a megfelelő, és véleménye szerint a legalkalmasabb az Android telefonján való használatra. Itt van a lista:

10 legjobb alkalmazás az Android-telefon hozzáadásához NGEBUT-hoz!

1. Tiszta mester (Boost & AppLock)

Ismernie kell a Cheetah Mobile Clean Master alkalmazását, igaz? A Clean Master egy Android alkalmazás, amely képes tisztítani gyorsítótár alkalmazások, levélszemét fájlok, böngésző előzményei, SMS és így tovább. A Clean Master rendelkezik egy App Lock funkcióval a fontos alkalmazások zárolásához a mobiltelefonján. A Clean Master minden Android telefonon kötelező alkalmazás a teljesítmény és a sebesség maximalizálása érdekében. Itt letöltheti.

Cheetah Mobile Inc Tisztító és módosító alkalmazások LETÖLTÉS

A Clean Master is használhatóletiltani az Android telefonján található alapértelmezett alkalmazás. Ennek módjáról a következő cikkben olvashat: A nem használt alapértelmezett Android-alkalmazások letiltása.

2. DU Speed ​​Booster (Tisztító)

A DU Speed ​​Booster egy olyan alkalmazás, amely akár 60% -kal is optimalizálhatja androidos mobiltelefonjának teljesítményét és sebességét. Amellett, hogy növelni tudja az Android sebességét, ez az alkalmazás antivírusként és tisztítószerként is használható az Android fájljainak felesleges fájljaihoz. A DU Speed ​​Booster a Playstore egyik népszerű alkalmazása, mert nagyon egyszerű módon felgyorsíthatja az Android teljesítményét. Az alkalmazást innen töltheti le.

Alkalmazások tisztítása és módosítása DU APPS Studio LETÖLTÉS

Ha szeretné tudni, hogyan kell használni a DU Speed ​​Booster-t, olvassa el a következő cikket: Tippek az Android teljesítményének felgyorsításához Akár 60%.

3. GameBooster 2 gyökér

A GameBooster 2 root egy Android alkalmazás, amely növelheti a játék sebességét. Tehát nem fogja tapasztalni lemaradás játék közben. Ez az alkalmazás nagyon hasznos, ha gyakran játszik kiváló minőségű nehéz játékokat az Android mobiltelefonján. A Game Booster-nek is több szintje van fellendítése a játék szerint. Az alkalmazást innen töltheti le.

Alkalmazások tisztítása és módosítása PITTECH LETÖLTÉS

A teljes leírás és használatának elolvasása érdekében olvassa el a következő cikket: Hogyan nem szabad „lemaradni”, ha Android-on játszik játékot.

4. Intelligens emlékeztető

Az Android lassúságának legnagyobb oka a RAM (Random Access Memory) hiánya. A RAM korlátozásainak leküzdéséhez használhatja a Smart Booster alkalmazást. Ezzel az alkalmazással növelheti és maximalizálhatja a RAM-felhasználást, és leállíthatja a RAM-ot felesleges alkalmazásokat is. Az alkalmazást innen töltheti le.

Alkalmazások tisztítása és módosítása AntTek Inc. LETÖLTÉS

A használatának tisztázása érdekében olvassa el a következő cikket: Hogyan adhatunk RAM-ot úgy, hogy az Android ne legyen lassú.

5. Memory Booster - RAM optimalizáló

A Memory Booster egy Android alkalmazás, amely képes optimalizálni a mobiltelefonon lévő RAM képességét és használatát. Ezzel az alkalmazással megtudhatja az Android mobiltelefon memóriájának állapotát, megállíthatja a nehéz alkalmazásokat anélkül, hogy észrevenné, a teljesítményük felgyorsítása érdekében. A Memory Booster képes könnyebbé és optimálisabbá tenni a RAM teljesítményét. Töltse le az alkalmazást itt.

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

Az alkalmazás használata nagyon egyszerű, csak egy kattintás. Ha tisztábban szeretne tudni, olvassa el a következő cikket: Hogyan lehet felgyorsítani az okostelefon teljesítményét lassulni kezdve.

6. Game Booster & Launcher

Különböző játékok az Androidon természetesen eltérő specifikációkkal rendelkeznek. Néhány könnyű, néhány nehéz, így csak bizonyos Android-eszközök képesek lejátszani. A nem kívánt dolgok leküzdése, amikor olyan játékokat játszanak, mint lemaradás vagy hirtelen jön ki, javasoljuk, hogy használja a Game Booster & Launcher alkalmazást, amelyet alább letölthet.

Alkalmazások termelékenysége INFOLIFE LLC LETÖLTÉS

Megtudhatja, hogyan kell használni a Game Booster & Launcher alkalmazást, ha elolvassa a következő cikket: Hogyan lehet leküzdeni a lemaradást, ha Android telefonon játszik játékot.

7. Vetőgép

A Seeder egy olyan alkalmazás, amelyet az Android mobiltelefon sebességének növelésére használnak. Ez az alkalmazás képes megoldani a problémát lemaradás ami általában az Android mobiltelefonján történik. De ahhoz, hogy használni tudja, az Android mobiltelefonjának telepítve kell lennie.gyökér első. Kérjük, töltse le az alkalmazást itt.

Töltse le az LCIS Termelékenység-alkalmazásokat

Ha kíváncsi a Seeder alkalmazás használatára, olvassa el a következő JalanTikus cikket: Hogyan lehet legyőzni egy lassú Androidot a Seeder alkalmazással.

8. CCleaner

Számítógép-felhasználók számára ismernie kell a Piriform CCleanert. Ez az alkalmazás már elérhető az Android számára is, tudod! Működése nagyjából megegyezik, ami az Android-telefon belső memóriájában található levélszeméteket tisztítja, hogy tágabbnak és könnyebbnek érezze magát. Az alkalmazást innen töltheti le.

Piriform tisztító és csípő alkalmazások LETÖLTÉS

Az CCleaner alkalmazás Androidról történő megismeréséhez olvassa el a következő cikket: A CCleaner alkalmazás már elérhető az Android rendszeren.

9. Lear Booster +

Az Apus Booster + egy olyan alkalmazás, amely a memória felszabadítására összpontosít, tágabbá és könnyebbé téve azt. Használata nagyon egyszerű, csak egy kattintás és gyorsabb működésre képes a mobiltelefon. Az alkalmazást innen töltheti le.

Alkalmazások tisztítása és módosítása Apus Group LETÖLTÉS

10. A Tisztító - Boost & Clean

Ez az alkalmazás nagyjából ugyanúgy működik, mint a fenti Android-alkalmazások. Nevezetesen a memóriahasználat maximalizálása, a felesleges adatok törlése stb. Ez az alkalmazás futtatásakor is nagyon könnyű. Az alkalmazást innen töltheti le.

Apps Cleaning and Tweaking Liquidum Limited LETÖLTÉS

Ez a 10 legjobb alkalmazás az Android mobiltelefon még gyorsabbá tételéhez. De annak ellenére, hogy van 10 alkalmazás, ne telepítse mindet a mobiltelefonjára, rendben! Csak válassza ki azt, amelyik a legkönnyebb, vagy a legteljesebb tulajdonságokkal rendelkezik az Ön igényeinek megfelelően. Ha más információval vagy véleménye van az Android mobiltelefon teljesítményének felgyorsítását célzó trükkökről, kérjük, írjon az oszlopba megjegyzés lent, igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found