A hackerek 7 módon törnek wifi jelszavakra

Szeretné tudni, hogyan lehet feltörni a WiFi-t WPA / WPA2 jelszavakkal, amelyeket a hackerek általában megtesznek? Nos, itt van a felülvizsgálat és az eszközök, amelyeket a hackerek általában használnak.

Szeretne egy szupergyors internetkapcsolatot, amelyet azonnal élvezhet okostelefon vagy a számítógéped és a laptopod, bandád?

Nos, az egyik mód az, hogy kapcsolatba lépj veled szupergyors WiFi hálózat. Főleg, ha ingyen beszerezheted!

Sajnos a WiFi hálózat ára magas, vagy általában le van zárva WPA / WPA2 védelem. Akkor hogyan hackerek könnyen betörhet a WiFi jelszóba?

A WiFi hálózatok és a WPA / WPA2 biztonság áttekintése

Mielőtt belekezdenénk a fő megbeszélésbe, az ApkVenue áttekint egy kicsit a WiFi hálózatról és a benne használt biztonsági rendszerről.

Fotóforrás: etsy.com

WiFi, amelyet sokan rövidítésként értenek Vezeték nélküli hűség (re: de nem) könnyen értelmezhető az internet továbbítására használt vezeték nélküli hálózatként.

A vezeték nélküli technológia, amelyet mindenhol lát, szabványosításon alapul IEEE 802.11 IEEE meghatározott (Villamos és Elektronikai Mérnökök Intézete), banda.

Nem csak az internethez, hanem a WiFi-hez is használják az adatokat szinte minden rendszeren, a telekommunikációs eszközöktől, játéktól, hangtól kezdve a nyomtató bár.

Fotó forrása: muftlearning.com

A WiFi biztonsági rendszeréből ítélve ennek a vezeték nélküli technológiának legalább két ismert protokollja van, mégpedig WEP (Vezetékes egyenértékű adatvédelem) és WPA (WiFi védett hozzáférés).

Maga a WEP egy régi iskola biztonsági protokollja, amelyet 1997 óta használnak, és számos biztonsági lyukkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a feltörést.

Tehát 2003-ban a WEP helyébe WPA lépett, amelynek két változata van, mégpedig WPA és WPA2 amelyet ma is használnak.

Annak ellenére, hogy használta a biztonságot WPA / WPA2, még mindig van egy rés a hackerek a WiFi-re való törés simításában, amelyet az ApkVenue a következőképpen fog felülvizsgálni.

Gyűjtemény a WiFi jelszavak megtörésének módjairól Hackerek

Nem rosszindulatú szándékból, hackerek amelyet az ApkVenue ezúttal felül fog vizsgálni, szolgálatban van feltörni a WiFi hálózatokat azzal a céllal, hogy biztonsági réseket találjanak egy hálózatban.

Különböző keksz amelyet az ApkVenue korábban megbeszélt és gonosz szándékai voltak! (Olvassa el: Ne tévedjen! Itt vannak a fő különbségek a hackerek és a crackerek között)

Aztán technika hackelés mit használnak a WiFi jelszavak feltörésére? A következő az áttekintés.

1. Hajtsa végre az Útválasztó visszaállítását

Fotóforrás: howtogeek.com

A WiFi hálózat tesztelésének első módja az egyenes átmenet router WiFi, banda. Mondhatni, hogy ez a legegyszerűbb módszer, amelyet általában elvégeznek hackerek.

Itt egyszerűen megadhatja az IP-címet 192.168.1.1 vagy 192.168.0.1 és felhasználónév, azután hackerek közvetlenül elérheti az internetet ingyenesen bizonyos WiFi hálózatokból.

eltérő hackerek Visszaállíthatja az útválasztót is a reset gomb megnyomásával, amely általában lyuk.

Nyomja meg a gombbal gémkapocs körülbelül 10 másodpercig és router vissza fog térni hamisítvány gyár, banda.

Ez a módszer a törésre is hatékony Jelszó WiFi Indihome vagy szolgáltató egyéb internet.

2. Betörés a WiFi-re Android telefonokon keresztül

Fotóforrás: play.google.com

Főváros okostelefon Android, függetlenül attól, hogy volt-egyökér, hackerek a WPS biztonsági rendszerrel könnyedén feltörhet internetes WiFi kapcsolatokat is.

Itt például számos alkalmazást kihasználhat WiFi felügyelő vagy WIFI WPS WPA TESZTER hogy manipulálják a WiFi hálózatot.

Az ApkVenue összefoglalta azt is, hogy miként lehet behatolni a WiFi-be egy Android mobiltelefonon keresztül, amelyet az ApkVenue az előző cikkben, a bandában áttekintett.

Ramtin Ardeshiri Apps Utilities LETÖLTÉS

3. A WiFi megérintése a Wireshark segítségével

Fotó forrása: jvns.ca

Aztán ott van Wireshark ami a hálózati protokoll elemző aki készíthet hackerek elemezze az adatokat és a folyamatokat egy WiFi hálózatban.

A Wireshark nem csak a betörésről szól Jelszó Csak WiFi, de figyelemmel kísérheti más embereket forgalom használt internet.

Ha ugyanahhoz a hálózathoz csatlakozó számítógépen vagy laptopon használják, akkor megtudhatja a célba belépő és elhagyó adatforgalmat.

Arról is van információ, hogy mekkora kvóta, mire használják, és kik az internetes adatok.

Wireshark.org Apps Developer Tools LETÖLTÉS

Hogyan lehet megtörni más WiFi jelszavakat ...

4. Hack WiFi hálózatok Aircrack-el

Fotó forrása: kitploit.com

Hasonló a Wiresharkhoz, Repülőtér is legyen egy jelszó-hack szoftver A típuson használható WiFi 802.11a / b / g WPE és WPA.

Így csatlakozhat egy hálózathoz, és megnyithat Jelszó WiFi hálózatokon használják WEP és WPA biztonsági rendszerekkel, bandával.

Általában, eszközök és a WiFi-be való betörés ezen módját többnyire erőpróbaként használják Jelszó egy WiFi hálózatban.

Aircrack Apps Developer Tools LETÖLTÉS

5. Oldja fel Jelszó WiFi CMD parancsokkal

Fotóforrás: pinterest.com

Tudni Jelszó WiFi egy helyen, akkor megnyithatja Jelszó az on parancs használatával szoftverParancssor vagy CMD.

Para hackerek általában a hálózathoz csatlakoztatott eszközöket figyeli, nyissa meg a CMD-t a Windows 8 vagy 10 rendszerben, és írja be a következő parancsot:

netsh wlan profilok megjelenítése

Ez a CMD parancs felhozza az összes elérhető hálózatot körülötted. Itt, hackerek gyűjteni fog Jelszó WiFi, és más eszközökhöz való csatlakozáshoz használja.

Első pillantásra könnyen hangzik, de a gyakorlatban még egy trükkre, bandára van szükség.

6. Betörni Jelszó WiFi és WiFiSlax

Fotó forrása: xiaopan.co

Akkor hogyan kell betörni Jelszó A Windows, Mac és Linux felhasználók kedvenc WiFi használata a használat szoftver ingyenes Windows nevű WiFiSlax.

Használva szoftver ezt, akkor létrehoz egy hamis WiFi hálózatot, amelynek neve hasonló a közelben elérhető hálózatokhoz.

Később a WiFiSlax felvételt készít Jelszó belépett a megtévesztett áldozat, és csak csatlakoznia kell az eredeti WiFi hálózathoz.

7. WiFi hálózatokra törés a Kismettel

Fotó forrása: darknet.org.uk

Végül, hackerek is használja szoftver nevezett Sors ami a szimatoló és a hálózati IDS WiFi 802.11a / b / g / n 2. réteg.

A Kismet csomagok gyűjtésével működik a hálózatok azonosítására és a rejtett hálózatok felderítésére.

Kismet az szoftver amely maga is ingyen kapható, elérhető a felület Linux, Mac OSX és Windows.

NYILATKOZAT:


A fenti módszer nem azt jelenti, hogy gonoszul cselekedj, hanem csak információként, hogy tudd, hogyan hackerek feltörni a WiFi hálózatokat.

Bónusz: Itt van, hogyan lehet könnyen megváltoztatni Jelszó IndiHome WiFi (PC és Android)

Az egyik legbiztonságosabb védelmi intézkedés annak érdekében, hogy a WiFi-hálózatát ne feltörjék, rendszeres cseréje Jelszó, legalább havonta egyszer.

A hálózati felhasználók számára IndiHome, Az ApkVenue megvitatta a bemutatót is, amelyet itt olvashat!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Videó: Olyan dolgok gyűjteménye, amelyeket nem szabad használni az ingyenes WiFi-vel

Miután elolvasta a felülvizsgálatot csapkod A fenti WiFi hálózat, hogy érzed magad, banda? Egyre jobban fél, vagy csak rendben van?

Az biztos, hogy ezentúl óvatosabbnak kell lenned az internet-hozzáférés használatakor. Legyen éber és ne felejtse el a lehető legbiztonságosabb védelmet használni, banda!

Olvassa el a cikkeket is WiFi Hack vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Prima Ratriansyah