hogyan kell kezelni az IDM-et, amely nem jelenik meg automatikusan a YouTube-on

Miért nem jelenik meg az IDM a YouTube-on? Nyugi, itt az ApkVenue áttekinti, hogy az IDM gomb miért nem jelenik meg automatikusan, és hogyan jelenítse meg újra.

Soha, csak jól Letöltés Videó a YouTube-on hirtelen az IDM gomb nem jelenik meg a Youtube-on, bár általában nincs probléma?

Nos, biztosan nagyon bosszús vagy, igaz? Valóban, a probléma az Letöltés kezelő Az alias IDM számos kényelmet nyújt, többek között amikor csak akarja Letöltés YouTube videók laptopon.

Ahelyett, hogy összezavarodna, hogyan oldja meg, jobb, ha először megnézi hogyan lehet megjeleníteni az IDM gombot, amely nem jelenik meg a YouTube-on. Annak érdekében, hogyLetöltés-megint!

Mi az IDM és mit csinál?

Mielőtt mélyebben megvitatná, tudja-e már, mi ez, valamint a funkciója és működése? Letöltés kezelő vagy amit gyakran hívnak IDM-nek?

Az Internet Download Manager vagy az IDM a szoftver ami nem az internetkapcsolat felgyorsítását jelenti, hanem a folyamat felgyorsítását szolgálja Letöltés egy bizonyos módszerrel, banda.

Szoftver által kifejlesztett Tonec Inc. New Yorkból, az Egyesült Államokból, a Windows-felhasználóknak szánják, hogy segítsék letöltési folyamatukat.

Maga az IDM egyik előnye, hogy grafikus megjelenítésű és felhasználói felület egyszerű, így a különböző csoportok könnyen kezelhetők lesznek.

Akkor hogyan működik az egyik szoftver kötelező ezen az egy laptopon?

Nos, az IDM önmagában úgy működik, hogy a folyamat során a letöltött adatokat legfeljebb tizenhat részre osztja.

Ezenkívül az IDM elosztja a sebességet minden egyes résznélLetöltéskorábban.

Néha, ha az egyik rész beragadt vagy csepp a folyamat során a többi rész sebessége fel lesz osztva a folyamat elősegítése érdekében Letöltés abban a szakaszban.

Az IDM automatikus megjelenítése a Youtube-on

Ezzel a rendkívüli funkcióval az IDM néha különféle problémákkal is találkozik, többek között hirtelen az IDM gomb nem jelenik meg bizonyos helyeken.

Szerencsére most már nem kell aggódni. Az IDM gomb visszaállításához kétféleképpen teheti meg. Először lehet telepítés IDM reset kiterjesztés vagy az IDM kiterjesztés be van kapcsolva böngésző Az Ön számítógépe.

Akkor te is megteheted telepítés IDM reset és frissítés a legújabb verzióval. Részletekért nézzük meg alaposan az alábbiakban az IDM megjelenítésének két módját a YouTube-on.

Miért nem jelenik meg az IDM gomb a YouTube-on?

Mielőtt megvitatnánk a gomb előhívásának módját, úgy tűnik, hogy először ismernie kell az okát és miért nem jelenik meg az IDM a YouTube-on itt.

Az okok, amelyek miatt az IDM nem jelent meg, minden esetben eltérőek, de általában több közös szál vonható le ebből az eseményből.

Legalábbis számos probléma okozza ezt az IDM-mel, például:

 • Az IDM kiterjesztés nincs megfelelően telepítve, ezért a YouTube IDM gombja be van kapcsolva böngésző nem jelenik meg automatikusan.
 • PC vagy laptop még Letöltés Az IDM legújabb, tehát nem az támogatás és nem integrálható az alkalmazással böngésző amelyek több frissítés.
 • Az IDM nem lett aktiválva, miután azt PC-re vagy laptopra telepítették

1. Telepítés Az IDM visszaállítása Kiterjesztés a böngészőben

Az első és legegyszerűbb módszer az IDM felhozatalára a Youtube-on, ha élsz telepítés Visszaállítás kiterjesztés IDM amitelepítés tovább böngésző A számítógéped, banda.

Az újratelepítési folyamat valójában nem nehéz. A lépésekhez kövesse az alábbi módszert!

JEGYZET:


A lépés végrehajtása előtt ellenőrizze, hogy rendelkezik-e IDM-melfrissítés vagy igazodjon a legújabb verzióhoz böngésző az ami neked van.

 • 1. lépés: Nyisd ki böngésző amelyet használhat, például itt a TechMint a Google Chrome-ot használja. Ezután lépjen a menübe Kiterjesztés a hárompontos menü> További eszközök> Bővítmények elemre kattintva.
 • 2. lépés: Aztán részben IDM integrációs modul, csak ki kell választania egy lehetőséget Eltávolítás. A következő jelenik meg Felugrik megerősítéshez, és csak kattints Eltávolítás még egyszer.
 • 3. lépés: A Windows Intézőben csak annyit kell tennie, hogy belép a könyvtárba Ez a számítógép> Helyi lemez (C:)> Programfájlok (x86)> Internet Download Manager.
 • 4. lépés: Keressen egy nevű fájlt IDMGCExt.crx azután kattintson és húzza a korábban a Google Chrome-ban megnyitott Bővítmények oldalra.
 • 5. lépés: Itt fog megjelenni Felugrik vissza sikeresentelepítés térjen vissza az IDM integrációs modulhoz. Kattintson a gombra Add Extension hogy elkezdje hozzáadni.
 • 6. lépés: Ha sikeres, akkor egy speciális Internet Download Manager oldalra kerül, amely a következőket mondja: "A Google Chrome Internet Download Manager kiterjesztése telepítve van".
 • 7. lépés: Itt azonnal tesztelheti, hogy megjelent-e a YouTube IDM gombja. Ha igen, akkor a megjelenése ilyen lesz, banda.

2. Telepítés Állítsa vissza az IDM alkalmazást

Ha a fenti módszer nem mutatta be az IDM megjelenítését a Youtube-on, akkor megteheti telepítés Állítsa vissza az Internet Download Manager alkalmazást, és cserélje le egy újabb verzióra frissítés.

Hogyan lehet újratelepíteni a jó és helyes IDM-et? Itt további információk találhatók.

JEGYZET:


Előtt telepítés IDM reset, meg kell eltávolítás IDM régi verziója, és válasszon egy lehetőséget Teljes eltávolítás hogy a folyamat ne essen kudarcba.

 • 1. lépés: Először is, természetesen meg kell telepítésIDM legújabb verziója tudsz Letöltés az alábbi linken keresztül. A méret nem túl nagy, alig 10 MB-os, banda.
Apps Downloader & Plugin Tonec Inc. LETÖLTÉS
 • 2. lépés: Dupla kattintással nyissa meg a letöltött .exe fájlt. Ekkor megjelenik az Internet Download Manager varázsló ablaka, és csak rá kell kattintania Következő.
 • 3. lépés: Továbbá létezik egy licencszerződés, amelyet elolvashat. A folyamat folytatásához tegyen egy pipát az oszlopba "Elfogadom a licencszerződés feltételeit". Kattintson a gombra Következő ismét a folyamat folytatásához.
 • 4. lépés: Válassza ki a telepítési mappát, vagy választhatja a beállítások használatát alapértelmezett. Válassza ki azt is, hogy létre akar-e hozni parancsikon IDM be asztalon vagy nem. Ha csak kattintott Következő.
 • 5. lépés: A telepítési folyamat megkezdéséhez végül csak kattintson Következő még egyszer. Az IDM telepítési folyamata néhány másodpercig fog tartani, és meglehetősen rövid, mert az szoftver Ennek a könnyűnek a mérete nem túl nagy.
 • 6. lépés: Ha az IDM telepítése befejeződött, megjelenik a Telepítés befejeződött ablak. Kattintson a gombra Befejez hogy befejezze a folyamatot.
 • 7. lépés: Itt csak az IDM-et kell futtatnia a számítógépén vagy a laptopján. És ne felejtsd el aktiválni az IDM-et úgy, hogy előbb megszerzed sorozatszám amely hivatalos vásárlás révén birtokolható!

Hogyan tölthetünk le YouTube-videókat PC-re / laptopra az IDM gomb segítségével

Ha követte a fenti lépések bármelyikét, most marad Letöltés YouTube videók a laptopon egy gomb segítségével parancsikon Az IDM itt érhető el.

Azok számára, akik továbbra is zavarosak a lépések miatt, itt az ApkVenue áttekintette teljes körűen. Maja lehet Letöltés gyorsabb, igaz?

 • 1. lépés: Ha szoftver Az Internet Download Manager telepítve van.telepítés és aktiválta az IDM integrációs modult, csak annyit kell tennie, hogy felkeresi a kívánt YouTube videó oldalt Letöltés.
 • 2. lépés: Keresse meg az IDM gombot, amely általában a videó jobb felső sarkában található, kattintson, majd válassza ki a kívánt videó felbontást és formátumot Letöltés.
 • 3. lépés: A következő jelenik meg Felugrik Töltse le a Fájladatokat, ahol kiválaszthatja a letöltési könyvtárat, valamint a letöltendő fájl méretét. Ha van, kattintson a gombra Letöltés indítása.
 • 4. lépés: A letöltés megkezdődik és gyors lesz Letöltés az internet minőségétől és a fájl méretétől függően srácok. Tehát csak légy türelmes!
 • 5. lépés: Amikor a letöltés befejeződött, megjelenik Felugrik A letöltés kész. Itt választhat Nyisd ki fájl megnyitásához, Nyitott ... hogy megnyíljon szoftver bizonyos, Nyitott mappa a célállomások megnyitásához és Bezárás hogy azonnal bezárkózzon.

Az Internet Download Manager használatán kívül számos más módszer is található a letöltésreLetöltés YouTube-videók egyszerűen számítógépén vagy laptopján.

A Youtube-videók letöltésének számos módszere közül az IDM használata a leggyorsabb módszer.

Könnyen kiderül, ugye, hogyan lehet megjeleníteni az IDM-et a Youtube-on? Most nem kell bajlódnia a kvóta elpazarlásával, hogy kedvenc videóit a YouTube-on nézhesse, banda.

Az ApkVenue megosztási módja lehet a legjobb megoldás mindannyiuk számára, amikor hirtelen hasonló hibát tapasztal az alkalmazás.

Ezenkívül, ha továbbra is zavart a fenti lépések miatt, ne habozzon megkérdezni az alábbi megjegyzések oszlopban. Sok sikert és sok sikert!

Olvassa el a cikkeket is Töltse le a YouTube-ot vagy más érdekes cikkeket a Lázas


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found