5 ok a League of Legends (lol) jobb, mint a Dota 2, egyetértesz?

Igaz, hogy a LoL jobb, mint a DotA 2? A következőkben az ApkVenue tovább vizsgálja. Gyere, nézd meg közvetlenül!

A DotA 2 létezése előtt a League of Legends vagy a népszerű nevén LoL játék volt uralja a MOBA műfajt abban az időben. Maga a LoL, amiről tudjuk, hogy a fejlesztés eredménye Riot Games a játék saját mod Warcraft III: A trón megdermedt.

A loL 2009 óta jelent meg ennek természetesen már sok játékosa van a világon. Azok számára, akik már érzik ennek a játéknak az izgalmát, természetesen nehéz lesz, ha csak el kell hagyni. Mi lenne DOTA 2? Természetesen a játék jelenleg növekszik és a kérdéseknél a legélénkebb versenybeszerzés. Akkor melyik a legjobb e két MOBA játék között? Ez igaz A LoL jobb, mint a DotA 2? A következőkben az ApkVenue tovább vizsgálja. Gyere, nézd meg közvetlenül!

  • 7 Hero DotA 2 a legalkalmasabb kezdőknek
  • Annak ellenére, hogy lány, a DotA 2 6 hőse nagyon halálos
  • A gyilkosság a természet része! Íme 5 szörnyű történet a gyilkosokról a DotA 2-ben

1. A LoL előnyben részesített és népszerű, mert könnyebb játszani

Fotó forrása: Fotó: i0.wp.com

Nem csak egy vagy két ember, sokan azt mondják, ha a játék mechanizmusa LoL könnyebben játszható összehasonlítva a DotA 2-vel. A LoL játékszabályai szintén nem bonyolultak, különösen a játékmenet szempontjából. Természetesen kezdőknek nem tartott sokáig hogy alkalmazkodjon a LoL-hez.

Ez teszi a LoL-t is népszerűbb összehasonlítva a DotA 2-vel. Ezt bizonyítja az a LoL-játékosok száma is, akik jelenleg meghaladják a létszámot több mint 100 millió aktív játékos összehasonlítva a még mindig számokban szereplő DotA 2-vel 15 millió aktív játékos Minden hónap. Természetesen ez elegendő annak bizonyítására, hogy a LoL népszerűbb, mint a DotA 2.

2. Nem minden karakter játszható le, így jobban összpontosíthat

Fotó forrása: Fotó: businessinsider.com

Van különbség a karakternevekben LoL és DotA 2 között, ha a DotA 2-ben hősnek hívják, akkor a LoL-ben hívják bajnok. Ha a DotA 2 hősökben ingyenesen játszható, bár a következmények, különösen a kezdők számára, nem az egyes hősök megtanulására összpontosulnak, LoL-nél ez más nem minden bajnok játszható ingyen.

A LoL-ben csak néhány bajnokot biztosítanak ingyen, a többiek pedig mi vagyunk fizetni kell ha végleg el akarja játszani. Valóban ez egy szóváltás, de így megtehetjük nagyobb hangsúly hogy egyszerre egy bajnokot elsajátítson, mielőtt másról döntene.

3. Rövidebb LoL játék időtartama

Fotó forrása: Fotó: blogdofariasjunior.com

A LoL játékban rövidebb játékidő mint DotA 2. Természetesen ez több szórakozás mert valóban a LoL játékmenet egyszerűbb és kevésbé bonyolult, így rövidebbé teszi a játékot.

4. Az idei (2017) legnagyobb LoL jövedelem a MOBA Game Lineupban

Fotó forrása: Fotó: hasagi.gg

LoL az első helyen áll mint az idén a legnagyobb bevételt hozó játék, legyőzni 10 másik játékot beleértve a DotA 2-et, amely elfoglalja hetedik. A LoL egyik legnagyobb bevételi forrása a a bajnok bőr értékesítéséből származó bevételek őket, valamint más bőröket. Természetesen ez ismét a LoL-t messze megelőzi a DotA 2 előtt.

5. A játékosok nyugodtak, más néven nem sok szuka

Fotó forrása: Fotó: jalantikus.com

Tapasztalatok alapján, ha DotA 2-t játszik, akkor muszáj mentálisan valóban készen áll. Ha nem, csak készülj fel, ezért megsérülsz állandóan permetezték olyan hibák miatt, amelyeket esetleg nem a saját maga csinál. A LoL játékosaival ellentétben általában nyugodtak és nincs sok vágyuk. Igen, talán néha zavargások vannak, de ez nem olyan rossz, mint a DotA 2-ben játszani.

Nos, ott van az oka annak, hogy a LoL jobb, mint a DotA 2. Hogyan? Egyetért ezzel az okkal? Ha további véleménye van, kérjük, ossza meg őket az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found