7 módja annak, hogy megismerje valaki más mobilját, pontos!

Így megtudhatja, hogy megérintették-e a mobiltelefont és annak különféle titkos kódjait. Annak érdekében, hogy a mobiltelefon biztonságosabb legyen!

Nagyon egyszerű megtudni, hogy megérintette-e a mobiltelefonját, és megteheti otthon is. Más szavakkal, a kezeléséhez nincs szükség szakmai segítségre.

Harius elismerte, hogy a számítógépes bűncselekmények egyre inkább bekövetkeznek. Sőt, már sokan vannak az interneten hogyan érintse meg a HP-t amelyet bárki könnyen megtehet, beleértve te is.

Akkor hogyan hogyan lehet megtudni, hogy valaki más mobilját feltörték vagy hibázták? Ne keveredjen, csak nézze meg az alábbi magyarázatot!

Hogyan lehet tudni, hogy a mobiltelefonját lehallgatták

Számos módja van annak, hogy megtudja és ellenőrizze, hogy vannak-e lehallgatott mobiltelefonok. De előtte kérjük, olvassa el először az ApkVenue alább írt rövid magyarázatát.

A csapolt HP jellemzői

Ha úgy érzi, hogy a mobiltelefonját lehallgatják, bizonyára vannak olyan szokatlan jelek, amelyek gyanút okoznak.

Nos, mielőtt megpróbálja ellenőrizni a lehallgatott mobiltelefont, jobb, ha először elolvassa a következő cikket a lehallgatott okostelefon jellemzői, banda.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan lehet ellenőrizni a lehallgatott mobiltelefonokat

Miután megismerte a lehallgatott mobiltelefon jellemzőit, többféle módon is megerősítheti, ami meglehetősen egyszerű, tudod!

Bármit tudni hogyan lehet megtudni, hogy megérintették-e a mobiltelefont vagy sem, láthatja a következő trükköt, banda!

1. Nem lehet bejelentkezni

A lehallgatott mobiltelefonok ellenőrzésének egyik módja a WhatsApp-on végzett tevékenység figyelése. Amikor távozás után újra használja a mobiltelefont, próbálja meg megnyitni a WA alkalmazást.

Ha a mobiltelefon hirtelen kijelentkezik a WhatsApp alkalmazásból, akkor lehetséges, hogy egy másik fél az Ön mobiltelefonszámával jelentkezik be a WhatsApp alkalmazásba egy másik mobiltelefonon.

Ez akkor is megtörténhet, amikor a mobiltelefon számát megismételték, hogy a hackerek könnyedén megnyithassák az OTP kódot tartalmazó üzeneteket a WhatsApp bejelentkezéséhez.

2. Az üzenet akkor is elolvasásra kerül, ha még nem nyitották meg

A következő lehallgatott mobiltelefon ellenőrzésének módja a bejövő üzenetek ellenőrzése, legyen szó SMS-ről, WhatsApp-ról, Line-ról vagy más csevegőalkalmazásokról, bandákról.

Amikor ott talál olvashatatlan üzenetek annak ellenére, hogy nem nyitotta meg az üzenetet, valószínű, hogy a mobiltelefonja valóban hibás volt.

Így van, banda, amikor még nem nyitotta meg a bejövő üzenetet, de az értesítés hirtelen eltűnik, lehetséges, hogy valaki más nyitotta meg az üzenetet a mobiltelefonján.

3. Furcsa szöveges üzenet

Soha nem kapott furcsa szöveges üzenet véletlenszerű számokat, szimbólumokat vagy karaktereket tartalmaz? Ha igen, legyen óvatos! Mert lehet, hogy utána kémkednek, banda.

Ez a furcsa szöveges üzenet egy funkcióból származik távirányító a lehallgató szoftverben, amely elküldi a mobiltelefonjára.

Annak érdekében, hogy megvédje mobiltelefonját a hibától, és távolítsa el a telefonjára titokban telepített kopogtató alkalmazást, elvégezheti a gyári beállításokat.

De mielőtt ezt a módszert elvégezné, győződjön meg arról, hogy biztonsági másolatot készített a mobiltelefonról fontos adatokról, hogy azokat vissza lehessen állítani.

4. A Hard HP kikapcsol

Tapasztalt már furcsa tevékenységet a mobiltelefonján, miközben használta, és megpróbálta újraindítani a mobiltelefonját, de nehéz volt, banda? Éber!

Ha ki akarja kapcsolni a mobiltelefonját, de hosszú időre van szüksége a mobiltelefon kikapcsolásához, akkor lehetséges, hogy valaki megérinti a mobiltelefonját.

A mobiltelefon kikapcsolásának nehézségei általában azért merülnek fel, mert van olyan tevékenység, amely információt küld a mobiltelefonról valakinek, aki koppint vagy harmadik félnek.

5. Jelölje be a WhatsApp Web elemet

Amikor valaki megérinti a mobilját, és használja a WhatsApp alkalmazást, azonnal megtudhatja egy funkcióval WhatsApp Web, banda.

Ehhez ellenőrizze a WhatsApp Web szolgáltatást mobiltelefonon keresztül. Ha kiderül, hogy olyan eszközre van bejelentkezve, amelyet nem ismer fel egy szintén ismeretlen hely, akkor ez azt jelenti, hogy valaki valóban megérinti.

Annak érdekében, hogy mások már ne érintsék meg távolról a WhatsApp alkalmazást, azonnal kijelentkezhet vagy kijelentkezhet a WhatsApp-hoz csatlakoztatott összes eszközről a mobiltelefonján.

6. Ellenőrizze a * # 21 számmal

Megtudhatjuk, hogy mobiltelefonunkat lehallgatták-e, a * # 21 #, banda titkos szám segítségével ellenőrizve is. Ez a módszer a számkód tárcsázásával történik.

Ezzel a titkos kóddal megtudhatja, hogy megérintette-e a mobiltelefont, ellenőrizve, hogy van-e hívásátvitel a használt mobiltelefonon, bandánként.

Ha nem gondolja, hogy aktiválta volna a hívásátirányítást, de ez a szolgáltatás aktív, biztos lehet benne, hogy valaki megérinti Önt.

Ehhez írja be a * # 21 # szót a mobiltelefonjára, majd nyomja meg a gombot Hívás. Ezt követően megjelenik egy nyilatkozat arról, hogy átirányítottak-e bármilyen hívást.

7. Ellenőrizze a * # 61 számmal

A * # 21 # mellett telefonon is felhívhatja a bandát a * # 61 #, bandára.

Miután felhívta a számot, információ lesz arról, hogy a mobiltelefont lehallgatták-e vagy sem.

Ha a mobiltelefonját nem érintik meg, akkor az írottat mond "Nem továbbítom". Ezzel szemben, amikor megérinti a mobiltelefont, megjelenik az írás "Szállítmányozás" lehallgatott szám kíséretében.

Nos, ennyi volt hogyan lehet megtudni, hogy megérintik-e a mobiltelefont amit könnyedén megtehetsz szakmai segítség nélkül, banda.

Ezekkel a módszerekkel óvintézkedéseket tehet, és legyőzheti azokat, hogy az Ön által használt mobiltelefon ne lehessen újra lehallgatni.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.