szadista! A Daisy Destruction mély webes pedofil szexvideó története

Annak ellenére, hogy a Vörös Szoba videó nagyon brutális és szörnyű volt, kiderült, hogy van valami még szadisztikusabb. A szadistabb videó a Daisy Destruction videó. Kíváncsi?

Az egyik leghíresebb és legrettenetesebb mély webes videó, nevezetesen a Red Room. Jaka már korábban is tárgyalt róla, ez a videó egy élő közvetítés az interneten keresztül az áldozat megkínozására. A közönség kiválaszthatja, hogy milyen kínzást akar elérni ez az áldozat.

Annak ellenére, hogy a Vörös Szoba videó nagyon brutális és szörnyű volt, kiderült, hogy van valami még szadisztikusabb. A szadistabb videó a Daisy Destruction videó. Kíváncsi?

  • Elborzadva! Ez a tragikus történet a mély Hamburger Lady internetes videó mögött
  • Elborzadva! Ez a tragikus történet a mély webes „Red Room” videó mögött
  • Elborzadva! Ez a tragikus történet a mély Jeff the Killer internetes videó mögött

Piros szoba, ami nagyon ésszerű túlmutat az észen

Fotó forrása: Kép: Véletlen interjú

A Daisy Destruction videók általában megegyeznek a Red Room videókkal, csakhogy az áldozatok azok kisgyerek 5-14 éves korig. Az elkövetők általában elhagyott gyermekek elrablásával vagy örökbefogadásával találják meg az áldozatokat.

Az áldozat által elszenvedett kínzás változatos volt, a közönség sorrendjétől függően. Néhányat megerőszakoltak, a szemüket élve kitépték, a nemi szervüket megégették, az állatokat a nemi szervükbe tették, élve megcsonkították, stb. Mindezt az áldozat haláláig végezték.

A legmegfogóbb az, amikor meglátja a Daisy Destruction videót, amely az áldozat arckifejezése és sikoltozása nagyon ártatlan. Ártatlan kifejezéssel az áldozat sokáig brutális kínzásokkal szembesült napok és hétig. Nem ritka, hogy az áldozatokat kínzásra kényszerítik, hogy örömüket fejezzék ki vagy nevessenek.

Igazi történt, és az elkövető már felzárkózott

Fotóforrás: Kép: Daily Mail

Az egyik színész, aki a Red Room és a Daisy Destruction videókat készítette Peter Gerard Scully. Mivel videói széles körben elterjedtek az interneten, az FBI azonnal vadászott rá, és végül elkapta.

Van valami érdekes, amit itt idézünk, ami azt jelenti, hogy a Vörös szoba és a Százszorszép pusztítás videók valóságosak és történnek. És nem tagadható, hogy más szereplőknek is léteznie kell, akik még mindig akcióban vannak, tekintve, hogy a Deep Weben a Vörös Szoba szolgáltatás ma is elfoglalt.

Videó: Százszorszép pusztítás

A Daisy Destruction videóról nincs túl sok felvétel, lehet, hogy az internetről törlik, mert túl szadista és az áldozat gyermek. A felvételek egy része a következő ...

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Tényleg nem hagyhatja abba a gondolkodást, ártatlan kisgyerekeket kínoznak ilyen gonoszul. Képzelje csak el, hogy Jaka nem tud, ha látja, akkor biztosan fájni fog. Mit gondolsz, mentséges-e egy ilyen cselekedet?

Ó, igen, feltétlenül olvassa el a videókhoz kapcsolódó cikkeket vagy más érdekes cikkeket is az 1S-től.

Transzparens: Disznózsír


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found