3D-s videók laptopon történő megtekintésének egyszerű módja

Jelenleg sok nagy képernyős film van, amely 3D formátumban mutatja be a műsorokat. Természetesen ez még jobban izgatja a film nézésekor. Emellett a 3D-s filmek nézése is okos lesz.

Jelenleg sok olyan játékfilm volt, amely belső benyomásokat mutat be 3D formátum. Természetesen ez még jobban felizgatja a film nézésekor. Emellett a 3D-s filmek nézése is okos lesz. Biztosan 3D-s filmeket nézett a mozikban?

Ha azonban mindig moziban néz 3D-s filmeket, az ApkVenue biztos abban, hogy a zsebpénz azonnal elfogy. Ezért ebben a cikkben az ApkVenue megadta hogyan lehet 3D videókat nézni amit mégis megtehet laptopon vagy PC-n. Kíváncsi vagy?

  • Ünnepi olcsó módok forró 3D-s videók megtekintésére a számítógépen vagy a laptopon
  • 3D-s filmek nézése okosabbá teheti Önt
  • Hogyan készítsünk Stop Motion videókat egyszerűen az Androidon!

3D videók megtekintése laptop vagy PC használatával

3D videók megtekintése vagy a laptopon lévő 3D-s filmeket valójában nagyon könnyű megtenni. Csak néhány lépést kell tennie annak megvalósításához. Tehát létrehozhat egy mozit a saját otthonában vagy akár a panziójában szeretett barátaival.

Ha már a 3D-s videókat nézzük, tudod, mi a 3D? 3D vagy amelynek kiterjesztése van 3-dimenziós olyan objektum alakja, amelynek hossza, szélessége és magassága van. Nos, a 3D kifejezést gyakran használják a művészet, az animáció, a számítógépek és a matematika világában is. Tehát, amikor megnéz egy 3D-s videót, a hatás úgy jelenik meg, mintha a képernyőről kerülne ki. Rendben, kövesse az alábbi 3D-s videók megtekintésének módját.

  • Először le kell töltenie az ingyenes VLC Media Player szoftvert.
Alkalmazások Videó és hang Töltse le a VideoLAN.org oldalt
  • Ezt követően nyissa meg a VLC Media Player szoftvert, majd kattintson a gombra Eszközök és válaszd Hatások és szűrők.
  • Ezután válasszon ki egy fület Videóeffektusok.
  • Válassza ki a jobb szélső lehetőséget, és kattintson a gombra Fejlett.
  • Ezután különféle lehetőségek lesznek, csak be kell pipálnia Anaglyph 3D csak.
  • Ha még nem használta ezt a módszert a 3D-s videók megtekintésére, akkor a kapott eredmények ilyenek lesznek.
  • Ha igen, akkor az eredetileg két részre osztott 3D videó ilyenné válik.

Hogyan, hogyan lehet 3D videókat nézni laptopon ami nagyon egyszerű, igaz? Az olyan fiatalok, mint te, mindenképpen laptop vagy PC-vel rendelkeznek. Mindkettő továbbra is elvégezhető mindkét eszköz számára. Ja, ne felejts el 3D-s videókat lejátszani a VLC Media Player segítségével, le kell töltened a filmeket a SBS (Side-by-Side) 3D. Mondja el véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found