hogyan lehet megváltoztatni valaki más Windows jelszavát a régi jelszó ismerete nélkül

A bejelentkezési jelszó használata laptopunkhoz vagy számítógépünkhöz egy módja annak, hogy megvédje laptopunkat / számítógépünket az adatvesztésektől vagy egyéb dolgoktól. Kiderült azonban, hogy a bejelentkezési jelszó használata a Windows rendszerben jelenleg kevésbé hatékony

Használjon jelszót Belépés mert laptopunk vagy számítógépünk egy módja annak, hogy megvédjük laptopunkat / számítógépünket az adatvesztéstől vagy egyéb dolgoktól. Kiderült azonban, hogy jelszót használ Belépés a Windows rendszerben jelenleg kevésbé hatékonynak tűnik a laptopjaink biztonsága. Mivel a jelszó megváltoztatására van mód Belépés Windows a régi jelszó vagy a laptop eredeti jelszavának megadása nélkül.

  • Hogyan tekinthető meg a jelszó a Firefoxban
  • 5 egyszerű módszer a jelszó feltörésére
  • Tippek a biztonságos jelszó létrehozásához

A módszer nagyon egyszerű, csak ki kell nyitnunk CMD (parancssor) csinálni. Itt vannak a lépések:

Hogyan lehet megváltoztatni valaki más Windows jelszavát a régi jelszó ismerete nélkül

  • Nyisd ki CMD val vel Adminisztrátori jogok, hogyan kell kattintani Start> írja be a CMD-t a keresőmezőbe, kattintson a jobb gombbal a CMD-re> Futtatás rendszergazdaként. Ekkor megjelenik egy ablak Felhasználói felület, kattintson a gombra Igen.
  • A CMD megnyílása után írja be a következő parancsot: nettó felhasználó, tudni felhasználónév célszámítógép. Vesz Rendszergazda felhasználónév igen tesó!
  • Miután megtudtuk felhasználónév célszámítógéphez írja be a következő parancsot: net user [felhasználónév] [új jelszó] majd nyomja meg belép. Példa: acer net felhasználó 123456
  • Kész. A cél laptop / számítógép jelszó sikeresen megváltozott. Biztosnak lenni, újrakezd számítógépen, majd írja be az imént létrehozott jelszót.

Könnyű, igaz? De a fenti módszer kevésbé hatékony, ha azt in felhasználóVendég, mert az adminisztrátori jogok eléréséhez először meg kell adnia az eredeti jelszót felhasználó Vendég. A trükk az, hogy kérjük megadni ugyanazt a jelszót, mint a célszámítógép / laptop tulajdonosa. Lehetséges, hogy a tulajdonos gyanús lesz azzal kapcsolatban, amit megnyitunk cmd rendszergazda. Ez minden és sok sikert!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found