5 módszer a fényképek mobiltelefonról laptopra való átvitelére, egyszerűen!

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet egyszerűen átvinni a fényképeket mobiltelefonjáról laptopra, adatkábel nélkül is! Itt tekintheti meg a részleteket.

Hogyan lehet fényképeket átvinni a HP-ről a laptopra kiderült, hogy egyszerűen és gyorsan megteheti, függetlenül attól, hogy adatkábelt akar-e használni, vagy sem.

Természetesen ez az útmutató nagyon hasznos azok számára, akik zavartak, mert az Android mobiltelefon memóriája rengeteg fotóval és videóval van tele, amellett, hogy szüksége lenne tisztítsa meg a mobiltelefonján a szemetet tehát nincs tele tárolás.

Nos, itt megteheti biztonsági mentés álnév fényképeket továbbíthat a HP-ről a laptopra hogy felszabadítsa androidos telefonjának belső memóriáját tudod! Kíváncsi vagy, hogyan? Gyere, nézd meg a teljes értékelést alább!

Fotók átvitele HP-ről laptopra

Fotóforrás: pcmag.com

Fotók átvitele HP-ről PC-re / laptopra nem mindig van szükség adatkábelre, és nehéz módszert kell használni tudod! Az ApkVenue által ezúttal áttekintett lépések közül néhány kábel nélkül is elvégezhető. Itt az áttekintés!

1. Hogyan lehet fényképeket átvinni HP-ről laptopra adatkábellel

Fotó forrása: extremetech.com

A fényképek mobiltelefonról laptopra történő átvitelének első módja a használat USB kábel. Ez az útmutató a legegyszerűbb módja a fényképek HP-ről laptopra történő átvitelének.

Itt van egy útmutató a fényképek mobiltelefonról laptopra történő átviteléhez adatkábel segítségével: 1. Használjon USB-kábelt a töltőjéről vagy egy másik USB-kábelről. De az ApkVenue az eredeti álnév alapértelmezett kábel használatát javasolja. 2. Dugja be a HP USB-kábelét, majd csatlakoztassa a laptophoz. 3. Később okostelefon Android, számos lehetőséget talál, amikor az eszközt laptophoz csatlakoztatja. 4. Válassza a lehetőséget Fájl átvitel hogy hozzáférhessen a tárhelyhez okostelefon és válasszon ki egy mappát DCIM a fénykép áthelyezéséhez.

Kész! Tényleg könnyű, igaz? Ez a módszer akkor is hasznos lehet, amikor az alkalmazásokat mobiltelefonjáról laptopra helyezi át! Elolvashatja az ApkVenue cikkét Az alkalmazások áthelyezése a HP-ról a laptopra.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Hogyan lehet fényképeket átvinni HP-ről laptopra adatkábel nélkül

Az adatkábel használata mellett az USB-kábel használata nélkül is továbbíthat adatokat, tudod! A teljes útmutatásért olvassa el az alábbi listát!

1. Hogyan lehet fényképeket átvinni HP-ról laptopra MicroSD-kártyával

Fotó forrása: techfrag.com

Azok számára, akik professzionálisan dolgoznak és mobiltelefonokat használnak fényképezéshez, tegye hozzá microSD legyen a helyes választás.

Nagyobb kapacitással és megkönnyebbüléssel minél több fényképet készíthet banda. MicroSD-kártyák esetén továbbra is USB-kábelt használhat adatátvitelhez.

Emellett eltávolíthatja azt is okostelefon, és használja kártyaolvasó gyorsabb fájlátviteli sebesség elérése érdekében.

2. Hogyan lehet fényképeket átvinni HP-ről laptopra e-mailben

Fotó forrása: lifefortech.com

Akkor mi van, ha kívül van a szobán, és gondjai vannak a fényképek mobiltelefonról laptopra történő átvitelével? Ha rendelkezik internet-hozzáféréssel, Küld email számíthat a fontos fájlok áthelyezésére tudod.

A feltétel az, hogy két címmel kell rendelkeznie email csatlakozik a HP-hez és a laptophoz. Használhatja ugyanazt vagy egy másik e-mail címet.

Csak annyit kell tennie, hogy fényképeket másolhat mobiltelefonjáról laptopjára Összeállít csinálni email új, és válasszon egy lehetőséget Fájlok csatolása fotót csatolni email majd nyomja meg Küld.

3. Hogyan lehet fényképeket átvinni HP-ről laptopra a Google Drive használatával

Fotó forrása: neurogadget.net

Szolgáltatás felhő vagy a cloud computing napjainkban nagyon népszerűvé vált. Csak az internettel felfegyverkezve, könnyen mem-biztonsági mentés fontos adatok tudod. A mozgó fotókhoz hasonlóan több felhőszolgáltatást is használhat.

Google Drive, Dropbox, vagy Microsoft One Drive támaszkodhat, ha fényképeket mozgat a mobiltelefonjáról egy laptopra.

Csak hozzon létre egy új mappát, és adjon hozzá fényképfájlokat, és elérheti azokat a laptopján, amíg csatlakozik az internethez. Az ApkVenue szerint ez a legkifinomultabb módja annak, hogy fényképeket küldjön mobiltelefonokról laptopokra.

Ha röviden összefoglaljuk, a következőképpen helyezhetjük át a fényképeket mobiltelefonról laptopra a Google Drive használatával:

  1. Telepítse és nyissa meg a Google Drive-ot okostelefonján.
  2. Töltse fel az áthelyezni kívánt fotókat a Drive-ra.
  3. Nyissa meg és Belépés a laptopon található Google Drive webhelyet. Az ApkVenue a Google Chrome használatát javasolja, mert az gyorsabb.
  4. Válassza ki azt a mappát, ahol a mobiltelefonról készült fényképeket korábban tárolja.
  5. Nyissa meg a fényképet, és töltse le a szokásos módon. Kész!

4. Hogyan lehet fotókat átvinni HP-ról laptopra egy villanólemezzel vagy egy külső merevlemezzel

Fotóforrás: digitaltrends.com

Végül, ha nem laptopot tart, és problémája van az internetes jelzéssel, készítsen biztonsági másolatot a fényképeiről külső tárhely megoldás lehet. Ehhez használhat flash vagy külső merevlemezt.

A feltétel az, hogy az Ön által használt okostelefon támogassa a funkciót USB On-The-Go (USB OTG).

Csak csatlakoztassa a mobiltelefonhoz, és először helyezze át a fényképeket a külső tárhelyre. Ezután azonnal helyezze át a laptopra banda.

Fájlok átvitele HP-ről laptopra

A mozgó fotók mellett a fontos fájlokat a mobiltelefonjáról a laptopjára is áthelyezheti. A módszer valójában szintén nem sokban különbözik attól, hogyan lehet fényképeket átvinni a mobiltelefonról a laptopra, amelyet az ApkVenue fent leírt.

Nos, további információkért az ApkVenue megírta az útmutatót egy cikkben Fájlok átvitele HP-ről laptopra. Kérjük, olvassa el és alaposan nézze meg az útmutatót, a bandát!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

VIDEÓ: 5 Bokeh kamera alkalmazás DSLR osztályú elmosódott fotók készítéséhez!

Tehát ez egy egyszerű módszerek gyűjteménye a fényképek mobiltelefonról laptopra történő átviteléhez. Melyiket használja a legtöbbet?

Vagy van még más módja, amelyet az ApkVenue nem említett? Akkor gyerünk Ossza meg az alábbi megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Számítógép vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.