7 népszerű játék készült Dél-Koreában, izgalmasabb, mint a Drakor!

Korea nemcsak drakor és K-Pop bálványok, bandák, hanem játékkészítésben is jó. Itt az ApkVenue 7 népszerű játékot akar megosztani, amelyek valóban Dél-Koreában készülnek.

Koreát többnyire különböző koreai drámákból, Samsung mobiltelefon-termékekből és koreai ételekből ismerjük, amelyeket manapság Indonéziában gyakran találunk.

De anélkül, hogy tudnánk, sok olyan terméket használunk Koreából is, amelyekről azt gondolhatnánk, hogy nem a ginzeng, banda országából származnak.

Eddig a videojátékok általában Japán, Amerika és Európa szinonimái, de valójában sok olyan játék található Koreában, amelyek népszerűek a nyilvánosság körében.

7 népszerű játék készült Dél-Koreában

A koreai játékcégek nem rendelkeznek olyan hírnévvel, mint a japán és az amerikai játékcégek, ezért természetes, hogy nem ismerjük el őket.

És Jaka megfigyelése alapján sok olyan játék is készült Koreában, amelyek alapján készülnek szellemi tulajdon (IP) Japánból vagy Nyugatról, így nem vesszük észre, hogy Korea gyártotta őket.

Nos, azok számára, akik már kíváncsiak, itt az ApkVenue 7 népszerű játékot szeretne megosztani, amelyek valójában Dél-Koreában készülnek!

1. PlayerUnknown csataterei (PUBG)

Rendben, banda, úttörő a csata királyi műfaj Ezt tulajdonképpen egy koreai cég gyártja! Valójában e játék ötlete származott Brendan Greene az Egyesült Államokból származó.

De Kéklyuk, egy koreai játékstúdió, távozása után megkereste Greene-t Sony és végül beleegyeztek a fejlődésbe PUBG együtt.

Greene végül Dél-Koreába költözött, hogy a PUBG-n dolgozzon, és végül Greene-nek saját csapata volt az úgynevezett Bluehole-on belül PUBG Corporation.

Érdekes módon a PUBG projekt az első alkalom, hogy egy játékkészítési projektet Koreában egy külföldi vezetett.

2. Fekete sivatag online

Fekete sivatag online egy MMORPG játék, amely a Steam-en érhető el, és a fantázia beállításai hasonlóak a sorozatban találhatóakhoz gyűrűk Ura.

Ez a játék is hordoz az akció műfaját RPG, mert a karaktered mozgása teljesen vezérli, mint a módban harmadik személy a PUBG-ban.

Emiatt ez a játék nagyon népszerű az Egyesült Államokban és Európában. Ez a játék valójában ez a játék Pearl Abyss Koreából és segítette Kakaó aki azt is elkészíti KakaoTalk.

Ami a grafika minőségét illeti, ebben a játékban nem kell kételkedni, banda, mert nagyon jó és nagyon különbözik az itt található koreai MMORPG-ktől, mint pl. Ragnarok Online.

3. Üres pont

Mielőtt volt PUBG és játékok csata royale más, korábban lövöldözős játékokban a játékok domináltak Ellencsapás, a taktikai FPS mesterséges Szelep Amerikából.

A Counter-Strike egyik fő versenytársa Üres pont amely nagyon hasonló megjelenést és játékmenetet hordoz.

De, Üres pont nem nyugatról, a bandától, hanem a fejlesztőtől Zepetto Koreai származású székhely Szöulban.

A Point Blank érdekes tulajdonságai dinamikus környezet ahol a Counter-Strike-ban nem található mérkőzések előrehaladásával együtt változhat a környezet.

4. Marvel: Jövő harc

Marvel: Jövő harc egy akció-RPG játék, amely elérhető Androidon és iOS-en, és az egyik legnépszerűbb játék, több mint 50 millió letöltéssel.

Ebben a játékban ki van jelölve, hogy készítsen egy 3 fős csapatot a sok karakterből Csoda és választhat a legjobb Marvel hős vagy a gazember, banda között.

A Marvel: Future Fight-ot a Netmarble, az egyik legismertebb mobil játékfejlesztő, aki szintén Dél-Koreából származik.

A kíváncsiskodók számára a Netmarble is a vállalat mögött áll BTS World, egy játék, amely lehetővé teszi, hogy menedzser legyél BTS, a mai egyik legnépszerűbb K-Pop csoport.

5. A harcosok királya: All Star

Annak ellenére, hogy nem olyan híres utcai harcos vagy Tekken, A harcosok királya egy 2D-s harci játék sorozat, amelynek hosszú története a SNK Japánból.

Nos, a közelmúltban végre beléptek a mobil színtérre A harcosok királya: All Star ahol létrehozhat egy 3 fős csapatot a King of Fighters történetéből származó karakterekkel.

Elképesztő, hogy ezt a játékot is az készítette Netmarble ami azt mutatja, hogy a Netmarble-re lehet támaszkodni a játékok elkészítésében műfaj különböző.

Ez a játék nemcsak harci módot kínál, hanem módot is verd meg őket ahol közvetlenül több emberrel harcol egyszerre.

6. DomiNations

Ránézésre, DomiNations nagyon hasonló Klánok összecsapása tól től Szupercella de a DomiNations sokkal mélyebb játékmenettel rendelkezik.

Ez azért van, mert a DomiNations-t létrehozta Hatalmas játékok aki korábban RTS játékokat készített Nemzetek felemelkedése számítógépen, amely sok dicséretet arat a kritikusok részéről.

De a DomiNations számára a Big Huge Games segített Nexon, egy koreai fejlesztő, aki már rengeteg tapasztalattal rendelkezik a mobil világban.

A Rise of Nations-hez hasonlóan itt is az a feladat, hogy irányítsa embereit a kőkortól az űrkorszakig, ami érdekesebbé teszi ezt a játékot, mint a Clash of Clans.

7. Idézõk háborúja: Sky Arena

Idézõk háborúja egy népszerű RPG, amely elérhető Androidon és iOS-en. Itt játszik szerepet Idéző aki szörnyeket hívhat harcra.

Pokemonhoz hasonlóan minden szörnynek van egy típusa, mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai is.

Nos, az a feladata, hogy összeállítson egy 5 szörnyből álló csapatot, ezzel a rendszerrel megnyerve a csatát.

Ezt a játékot készítette Com2Us, egy tapasztalt koreai mobilfejlesztő, és először a rendezvényen indult Electronic Entertainment Expo (E3) az Egyesült Államokban 2014-ben, banda!

Vagyis banda, egy 7 népszerű játék listája, amelyek valójában Dél-Koreában készülnek. Egyáltalán nem számítasz rá, igaz, ha a fenti játék valójában Koreából származik?

Ellentétben a hasonló játékokkal Mystic Messenger amelynek egyértelműen koreai háttere van, úgy tűnik, hogy a fenti játékok a globális piac számára készültek.

Tehát nem meglepő, hogy a fenti játékok egyáltalán nem tűnnek koreainak, különösen azok, amelyek Japánból vagy Amerikából származó IP-t használnak.

Meglep, hogy a fenti játékok Koreából származnak? Vagy tudod még? Oszd meg a megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found