9 tipp a laptop programozó kiválasztásához és megvásárlásához

Az egyik eszköz, amelyet a programozók használnak, egy laptop. Ehhez íme 9 tipp a laptop kiválasztásához és megvásárlásához a programozók számára.

Általában azoknak a barátoknak, akik jelenleg tanulnak IT terület, nem lehetetlen, hogy később programozó leszel. A programozói pozíció nem rossz, sőt nagyon jónak is tekinthető.

Ennek az álláspontnak a támogatásához természetesen Ön kell egy eszköz a jó. Az egyik eszköz, amelyet a programozók használnak, egy laptop. Ehhez íme 9 tipp a laptop kiválasztásához és megvásárlásához a programozók számára.

  • Tippek a laptop kiválasztásához a 2016-os igények szerint
  • Nincs szüksége laptopra, csupán okostelefonnal megbízható programozó lehet
  • Itt van 5 híres gyönyörű női programozó a világ minden tájáról

Tippek a laptop kiválasztásához és megvásárlásához a programozók számára

Nos, milyen egy laptop? melyek alkalmasak azoknak a barátoknak, akik jelenleg tanulnak, vagy akár már programozók? Íme az ApkVenue tippjei annak meghatározásához.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

1. Válassza ki a maximális RAM-ot

Fotó jóvoltából: Fotó: Fossbyte

Az első a lehető legtöbb RAM kiválasztása. Általában egy programozó imádni fogja a név futtatását Virtuális gép, és ez a virtuális gép pazarlóvá teszi a RAM-ot. A legtöbb legalább 8 GB RAM-mal próbálkozzon.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Próbáljon meg SSD-t használni

Fotóforrás: Fotó: The Tech Report

A második próbálja használni SSD. Általában a programozónak nincs szüksége sok tárhelyre, amire szüksége van a tárhely sebessége.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Cserélje ki a CD / DVD meghajtót HDD-vel (opcionális)

Fotóforrás: Fotó: Micro SATA Cables

Ezenkívül a harmadik választható, főleg azok számára, akik egyedül vagytok programozó 3D tartalomhoz. Manapság a CD / DVD meghajtókat ritkán használják, lecserélheti őket HDD-re, így a tárhely még szélesebb lesz.

4. Biztosítsa a kényelmes billentyűzetet

Fotó forrása: Fotó: XAH

Negyedszer, győződjön meg róla billentyűzet kényelmes, még ha szükséges is figyelj billentyűzet kapcsolók amelyet használni fognak. A programozó tevékenységei elkerülhetetlenül nagyon gyakoriak lesznek "rövid nyomtatás" a billentyűzettel.

5. Próbáljon ki legalább egy processzorosztályú Intel Core i3-at

A fénykép jóvoltából: Fotó: Hardware Canucks

Ezenkívül a processzorok kiválasztásához próbáljon meg legalább egy osztályt felvenni Intel Core i3. Ha ez a szabvány alatt van, akkor nagy eséllyel kellemetlen lesz, mert a számítógép feldolgozási képessége megnő nagyon lassú.

6. Hagyja figyelmen kívül a grafikus kártyát, nem számít (opcionális)

Fotó forrása: Fotó: WCCFTech

Hatodszor, hacsak nem az, hagyja figyelmen kívül a grafikus kártyát programozó 3D tartalom cuccokhoz. Mert a programozók számára általában egyenletes semmi szükség a grafikus kártya teljesítménye.

7. Próbálja ki a fém tok anyagát

Fotóforrás: Fotó: Új matricád

Egy programozónak elég magas a munkaideje. Ezért anyag fém tok prioritássá lehet tenni. Az adáson kívül magas termékállóság, fém anyagok is a laptop hőforgalma egyenletesebbé válik.

8. Próbáljon meg nagy felbontású monitort használni

Fotóforrás: Fotó: Szerzői megjegyzések

Egy programozónak általában monitorra lesz szüksége nagy digitális méret (nagy felbontású). Mivel egy programozó olyan kódokkal fog foglalkozni, amelyek kis írásjelekkel rendelkeznek. Minél nagyobb a monitor felbontása, annál kisebb lesz az írásjel könnyen látható.

9. A híres márkák rangsorolása

Fotó forrása: Fotó: Marjoss

Végül helyezze előtérbe a jól ismert márkákat. Példák, mint Lenovo ThinkPad sorozat, amelyet ez a márka már jól ismert laptop munkaállomás. Vagy néhány más ismert márka, mint például ASUS, Acer, és így tovább.

Tehát ezek voltak az ApkVenue legjobb tippjei a laptop kiválasztásához és megvásárlásához a programozók számára. Remélhetőleg ez hasznos!

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Laptop vagy más érdekes írás Andalas fia.

Banner: Pick Notebook


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found