hogyan lehet videókat menteni az Instagramról a mobiltelefon-galériába

Így könnyedén menthet videókat az Instagramról. Az IG-n való videók készítéséhez használhatja a következő cikket!

Csak egy alkalmazásból indul post rendes fénykép, Instagram (IG) most számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyekből a felhasználók élvezhetik történetek, élő, amíg közvetlen üzenet.

De mindezek mellett kiderül, hogy sok olyan dolog is nem végezhető el az Instagram alkalmazásban, tudod, banda. A Story IG letöltésétől kezdve a következőig: Letöltés vagy mentse el az Instagram-videókat.

Ezért ezúttal az ApkVenue ad néhány tippet hogyan lehet videót menteni az IG-ből az alkalmazással és anélkül.

Videók mentésének módjai az Instagramról (2020-as frissítés)

Gyakran találunk vicces, klassz vagy ritka videókat, amelyeket feltöltöttünk egy ismerősünk Instagram-fiókjáról vagy közéleti személyiség, de zavart abban, hogyan lehet összegyűjteni.

Igen, természetesen, mert maga az Instagram nem nyújt olyan funkciókat, amelyek lehetővé tennék a felhasználók számára videók letöltését.

Eddig csak annyit tehet, hogy ad mint, megjegyzést fűzhet vagy jelölje meg a profil egyik kedvenceként.

Fotó- és képalkotó Instagram-alkalmazások LETÖLTÉS

Erre az ApkVenue elmond néhányat hogyan lehet videókat menteni az IG-re az alkalmazás használatával vagy anélkül.

Nem kell aggódnia, nem is kell gyökér okostelefonodon vagy Android-eszközödön, hogy képes legyen az alábbi módszer végrehajtására. Könnyű, igaz? Ezután csak menjen előre, és nézze meg az alábbi teljes módszert.

Videók mentése az Instagramról a Galéria alkalmazások nélkül

Talált egy jó videót, amelyet menteni szeretne, de nem zavarja, hogy további alkalmazásokat töltsön le, hogy videókat menthessen az IG-től? Vagy azért, mert túl sok alkalmazás van az okostelefonon, vagy más okokból?

Valójában van mód a videók mentésére az IG-re a Mentés gombbal. Csak annyit, hogy a videót csak a Gyűjteményben tárolják, anélkül, hogy belépnének a mobiltelefon-galériába.

Ebben a cikkben alkalmazhatja a videók mentésének lépéseit az Instagramról, amelyet az ApkVenue az alábbiakban részletesen ismertet:

1. lépés - Válassza ki a menteni kívánt videót.

 • Először a letölteni kívánt Instagram videót keresi. Ha igen, válassza a lehetőséget három pont ikonra amely a videó jobb felső sarkában található.

2. lépés - Másolja a videó linket

 • Folytassa a "Link másolása"a videó URL-címének másolásához.

3. lépés - Nyissa meg a SaveFrom.net webhelyet

 • Mivel alkalmazás nélkül szeretne videókat menteni az Instagramról a galériába, akkor el kell érnie egy úgynevezett webhelyet SaveFrom (//hu.savefrom.net/download-from-instagram) a böngésző alkalmazásból.

4. lépés - Másolja a hivatkozást a SaveFrom fájlba

 • Miután megnyílt az oldal, folytassa a megadással link Instagram-videók, amelyek korábban voltak másolat az elérhető oszlopra.

 • Ha igen, akkor a videó alul jelenik meg. Itt nyomja meg a gombot 'MP4 letöltése'.

5. lépés - Kattintson a letöltés gombra

 • Ezt követően az oldalra irányít előnézet videó.

 • Az utolsó lépés az, hogyan mentse a videókat az IG-ből, csak kattintson a gombra pont ikonra a videón, majd válassza a lehetőséget 'Letöltés'.

Kész! Most a letöltött Instagram-videók offline is megtekinthetők a mobiltelefon-galériában. Nagyon könnyű, igaz?

Akik keresik, a fenti lépéseket is gyakorolhatják hogyan lehet videót menteni az Instagramról a galériábaHP iPhone tudod, banda.

Nos, a SaveFrom.net mellett valójában sok olyan webhely kínál ilyen Instagram-letöltési szolgáltatást, köztük az egyik leghíresebb www.dredown.com Instagram videó.

Sajnos, miután Jaka sokszor megpróbált letölteni IG videókat ezen a webhelyen keresztül, mindig megjelent egy nyilatkozat, miszerint a Dredown webhely nem találom a videót.

Tehát, ha ugyanazt a problémát tapasztalja, megpróbálhat alternatív módon menteni a videókat az Instagramról a galériába, amelyet az ApkVenue fentebb kifejtett.

Videók mentése az Instagramról alkalmazások segítségével

Az Instagram-on történő videofelvétel második módja az Instagram-videó letöltő alkalmazás, a banda segítségének használata.

Ez a módszer vagy módszer azok számára alkalmas, akik gyakran mentenek videókat minden alkalommal, amikor vicces, szórakoztató vagy tetsző tartalmat talál az Instagram-on, így bármikor letölthet videókat.

Jelenleg rengeteg Instagram videó letöltő alkalmazás található, köztük néhány, nevezetesen InsHand és InsTake Downloader.

Nos, ezúttal az ApkVenue elmagyarázza, hogyan lehet videókat más emberek Instagram-járól elmenteni a mobil galériába e két alkalmazás, banda segítségével. Gyere, figyelj!

1. Hogyan készítsünk videókat az IG-ről az InsHand segítségével

A videók mentése az Instagram-ra az InsHand alkalmazás segítségével valóban nagyon egyszerű. Sőt, ennek az alkalmazásnak van egy nagyon egyszerű és könnyen kezelhető felhasználói felülete is.

További részletekért tekintse meg a videóinak IG-re történő mentésének lépéseit a következő InsHand segítségével.

1. lépés - Másolja az Instagram videó linkjét

 • Először először keresse meg az Instagram videót letölteni, és ne felejtse el másolja a videó linket.

2. lépés - Nyissa meg az InsHand alkalmazást

 • Ezután megnyitja az InsHand alkalmazást, ha még nincs, az alábbi linken keresztül letöltheti az alkalmazást:

>> InsHand <<

 • Ebben a szakaszban a korábban másolt IG videó linket automatikusan beillesztette a Letöltés oszlopba, amikor megnyitja az InsHand alkalmazást.

 • A letöltési folyamat folytatásához azonban a gomb megnyomásával először be kell jelentkeznie Instagram-fiókjába 'Bejelentkezés letöltése'.

3. lépés - Jelentkezzen be az Instagramba

 • Ezután te jelentkezzen be az Instagram-fiókba mint általában.

 • Ha a bejelentkezési folyamat sikeres, a videó letöltési folyamata automatikusan fut.

2. Hogyan lehet videókat vinni az IG-ből a Galériába az InsTake Downloader segítségével

Ezenkívül van mód az IG-ből származó videók mentésére az Instagram Video & Video Player & Photo Downloader fejlesztő által készített InsTake Downloader alkalmazással.

Igen! Az Instagram videók letöltésén túl az InsTake Downloader alkalmazás lehetővé teszi fotók letöltése Instagramra, bandára is.

Ha azonban ezt az alkalmazást szeretné használni IG videók letöltésére, kövesse az alábbi lépéseket:

1. lépés - Másolja az IG videó linkjét

 • Az első lépés a keresés és másolja az IG videó linkjét amelyet le akarsz tölteni.

2. lépés - Nyissa meg az InsTake Downloader alkalmazást

 • Ezután megnyitja az InsTake Downloader alkalmazást, ha még nincs, letöltheti az alkalmazást az alábbi linken keresztül:
Apps Downloader & Internet InsTake LETÖLTÉS
 • Ezen a ponton, IG videó link amit korábban másolt, az InsTake Downloader alkalmazás megnyitásakor automatikusan beilleszkedik a letöltés oszlopba.

 • Csak azért, mert az InsTake Downloader alkalmazás megköveteli, hogy a felhasználók először bejelentkezzenek Instagram-fiókjukba, majd kiválasztják a gombot 'Bejelentkezés és letöltés'.

3. lépés - Jelentkezzen be az Instagram-fiókba

 • A letöltési folyamat folytatásához először be kell jelentkeznie Instagram-fiókjába. Ezután nyomja meg a gombot 'Belépés'.

 • Ezt követően az Instagram videó letöltési folyamata azonnal automatikusan lefut.

Nos, ez volt a két módja az IG-n történő videók készítésének az InsHand alkalmazás és az InsTake Downloader, banda segítségével.

Azok számára, akik videókat mentenek az Instagramról a Xiaomi mobiltelefon-galériába vagy más márkákba, kövesse a fenti lépéseket.

Ez néhány hogyan lehet videót készíteni az IG-ről további alkalmazások használatával vagy anélkül, banda.

Most már nem kell megzavarodnia az Instagramon talált kedvenc videóinak mentéséhez.

Ha az Instagram-videók WA státuszra való letöltésének módját keresi, akkor gyakorolhatja a fenti módszert is, sok sikert!