hogyan lehet rootolni az oppo f1 plus-ot pc nélkül

Az OPPO F1 Plus valóban a legjobb okostelefon a szelfik készítéséhez. Annak érdekében, hogy ez az okostelefon még hűvösebb legyen, gyökerezzük meg! Hogyan lehet rootolni az op1 f1 plus-ot? Itt van, hogyan

A szerelmesek számára szelfi, OPPO F1 Plus az egyik legjobb szelfi okostelefon. Hogyan ne, a koncepció hordozására összpontosítva Kamerás telefon, Az OPPO az F1 Plus készüléket 16MP elülső kamerával és 13MP hátsó kamerával szereli fel. Nem csak, hogy ez az okostelefon ujjlenyomat-érzékelővel is rendelkezik, és áramellátással rendelkezik 4 GB RAM.

Az OPPO F1 Plus felhasználói közé tartozik? Minden hűvös specifikációval tegyük az OPPO F1 Plus játékot még hűvösebbégyökér ez az okostelefon pc nélkül. Hogyan lehet rootolni az oppo f1 plus-ot pc nélkül?

  • Kezek az OPPO F1 Plus-on: A szelfik királya 16 megapixeles elülső kamerával
  • 10 ok, amiért az Oppo F1 Plus sokkal jobb, mint az Oppo F1
  • Oppo F1 Plus áttekintés: 2016 legjobb szelfi okostelefonja, amely lenyűgöző

Hogyan lehet rootolni az OPPO F1 Plus-t

Mielőtt gyökeret eresztene az OPPO f1 Plus rendszerbe, jó, ha először megismeri az OPPO F1 Plus specifikációit. Az OPPO F1 Plus fő specifikációi a következők:

LeírásOPPO F1 Plus
TervezésFém; 151,8 x 74,3 x 6,6 mm; 145 g
OSAndroid Lollipop 5.1
processzorMediatek MT6755 Helio P10


Octa-Core (4x2,0 GHz Cortex-A53 és 4x1,0 GHz Cortex-A53)

RAM4GB
memória64 GB; külső memória 256 GB-ig
Kamera13MP, LED vaku


16MP

ÉrzékelőUjjlenyomat

Felszereléssel Mediatek chipset, Az OPPO F1 Plus az egyik Android, amelyet könnyen gyökerezhetünk. Valójában az OPPO F1 Plus könnyen gyökerezik PC nélkül!

Hogyan lehet rootolni az OPPO F1 Plus-ot PC nélkül

Az Android PC nélküli gyökeresedésének egyik előnye, hogy nem kell bajlódnia nyitja meg a bootloadert, így nem törli az adatokat. De ne feledje, ha bootloader nem bent-kinyit, akkor nem tudja telepíteni egyedi ROM. Ami az OPPO F1 Plus gyökérkezelésének lépéseit illeti, nevezetesen:

  • Letöltés OPPO F1 Plus gyökér fájl ez. Ne vonja ki, hanem mentse külső memóriába és a mappán kívülre, hogy könnyen megtalálható legyen.

  • Most kérlek, gyere be Helyreállítási mód az OPPO F1 Plus-on. Ezt úgy teheti meg, hogy kikapcsolja az OPPO F1 Plus funkciót, majd néhány pillanatra egyszerre nyomja meg a Bekapcsológombot és a hangerőt.

  • Helyreállítási módban úgy dönt Telepítés SD-ről. Ezután keresse meg a korábban letöltött OPPO F1 Plus gyökérfájlt.
  • Várja meg a folyamat befejezését. Ezután ellenőrizze, hogy telepítve van-e SuperSU vagy még nem. Ha sikeres, a SuperSU-t azonnal telepíteni kell, és miután ellenőrizte a Root Checker-rel, működni fog.
Termelékenységi alkalmazások joeykrim LETÖLTÉS

Így gyökerezik az OPPO F1 Plus számítógép nélkül. Könnyű, igaz? Tehát most könnyebben kifinomultabbá teheti az OPPO F1 Plus-ot anélkül, hogy bonyolult lenne.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found