20 legjobb kötelezően telepíthető biztonsági alkalmazás 2018-ra

Éreztél már valaha aggódást okostelefon használatakor? Lehetséges, hogy böngészés közben véletlenül rákattintott a _ads_ elemre, ami furcsa oldalak megnyitását okozta.

Érezte-e már valaha aggódását a használat során? okostelefon? Van rá lehetőség, amikor van böngészés, véletlenül kattintott hirdetések ami furcsa helyek megnyitásához vezetett. Ezek után hirtelen okostelefon vírus vagy rosszindulatú program van. Vagy vannak, akik kölcsönöznek mobiltelefon srácok, látogassatok el a galériába, és olvassátok tovább az sms-t okostelefon Mi?

Természetesen nem akarod, hogy ez megtörténjen smatphone a kedvenced igaz? Nyugodtan, ezúttal az ApkVenue több olyan alkalmazást is összeállított, amelyek segítségével elkerülheti azokat a dolgokat, amelyeket korábban nem kíván. Következő 20 legjobb biztonsági alkalmazásnak telepítenie kell 2018-at!

  • Hamis alkalmazások, amelyek rosszindulatú programokat tartalmaznak, kerülje ezt a 4 utat!
  • Gamers Alert! Joao Malware az MMORPG-n keresztül emelkedik Indonéziába
  • Vigyázz, ez a rosszindulatú program ellophat adatokat a Facebook és a WhatsApp részéről!

20 legjobb, 2018-ban telepítendő biztonsági alkalmazás

1. Android Eszközkezelő

Vesztettél okostelefon? Soha ne hagyd, hogy ez megtörténjen veled srácok! Használja az alkalmazást Android Eszközkezelő ban ben okostelefon-a te. Tehát, amikor rosszul érzi magát és elveszett okostelefon, itt aktiválhatja az alkalmazás funkcióit mobiltelefon a többiek.

Ez az alkalmazás képes kimutatni a jelenlétet okostelefon te, aki elveszett, még az összes adat törléséig is okostelefon a. Azzal, hogy okostelefon ti, hiányzatok már integrálva a Google-fiókkal Mi.

2. DuckDuckGo Search & Stories

Általában a böngészés, milyen keresőmotort használ srácok? Google? Bing? Vagy a Yahoo! Keresés ?. Az a dolog, amit tudnia kell, bármit is keres a keresőmotor használatávalrekord az érintett vállalat ismeritek a srácokat. Közvetett módon adja el személyes adatait cégeknek.

DuckDuckGo keresés és történetek, valóban kevésbé ismert keresőmotor. Ennek az alkalmazásnak azonban nagyon más tulajdonságai vannak, mint más keresőkben. DuckDuckGo ne rögzítsen amit keresett srácok. Így nyugodtan nyugodhat, és nem kell aggódnia a személyes adatok ellopása közben böngészés a DuckDuckGo segítségével tudod!

3. NoRoot tűzfal

Már ismeri a "tűzfal" kifejezést, amely gyakran megjelenik a PC-ken / laptopokon, igaz? Nos, ez az alkalmazás védelmet nyújt a bekapcsolt adatok számára okostelefon olyan vagy, mint egy "tűzfal" a PC-n / laptopon. Akkor mitől jobb? okostelefon Mi nincs rá szükség-gyökér először használja.

4. CM biztonság

A felhasználók számára okostelefon, A CM Security az egyik legjobb biztonsági alkalmazás legnepszerubb hasznossága miatt. Ez az alkalmazás megvédheti okostelefonját a különféle veszélyektől, legyenek vírusok vagy rosszindulatú programok. Ezenkívül ez az alkalmazás is megteheti azoknak az alkalmazásoknak a zárolása, amelyek véleménye szerint további biztonságot igényelnek az elérésük során.

5. 360 Security Antivirus

Ez az alkalmazás az egyik legjobb víruskereső okostelefon Mi srácok. Ez az alkalmazás megvédhet mindenféle vírustól vagy rosszindulatú programtól, amely károsíthatja az okostelefont. Sőt, ha egy nap okostelefon elveszett, ez az alkalmazás is használható kimutatni a jelenlétet okostelefon Mi tudod!

6. F-Secure App engedély

Amikor tetelepítés egy kérelem, gyakran felmerül egy kérelem, hogy engedélyezzék hozzáférés a benne lévő funkciókhoz okostelefon te nem ?. Nos, ez az alkalmazás itt van, hogy segítsen kezelheti az egyes alkalmazások engedélyeit amelyek léteznek okostelefon Mi.

7. App Locker

Biztosan vannak barátai, akik kölcsönvételekor kölcsönöznek okostelefon néha mint a tartalma okostelefon Mi, legyen az galéria, közösségi média vagy üzenetküldő alkalmazás. Ennek az alkalmazásnak a segítségével zárolja a galériát vagy az alkalmazásokat, amelyekhez magánélet szükséges jelszó megadásával, amikor elérik.

8. Avast Mobile Security & Lopásgátló

Talán néhányan ismerik az Avast márkát. Igen, sikerrel felület PC és laptop. Az Avast már elérhető a következő oldalon is: okostelefon platform. A védelem mellett okostelefon rosszindulatú programoktól és vírusoktól. Az Avast funkcióval rendelkezik a felismerni okostelefon ha veszteség van. Nos, azoknak a PC / Laptop felhasználóknak, akik már elégedettek az Avast teljesítményével, nem árt okostelefon Az Avast Mobile Security & Anti Theft használatával további védelmet is kap.

9. Vault-Hide SMS, képek és videók

Használhatja ezt az alkalmazást védje az Ön szerint privát adatokat tovább okostelefon Mi. De nem zárva, mint a korábbi alkalmazások, hanem inkább elrejtett a főmenüből, hogy abszolút senki ne tudja meg a létezését, csak azok, akik titkolják srácok.

10. Üzenetzár (SMS zár)

Ezzel az alkalmazással zárolhatja az üzenetkezelő alkalmazást. Miután aktiválta ezt az alkalmazást, az üzenetkezelő alkalmazás megteszi zárva és szükséges Jelszó hogy elérhesse. Az alkalmazás előnyei könnyebb, mint más reteszelő alkalmazások.

11. AFWall +

Egy másik "tűzfal" alkalmazás, amelyet itt használhat srácok. A "tűzfal" funkció mellett használhatja Az AFWall + minden olyan alkalmazás korlátozásához, amely képes használni az adathálózatot. Tehát azok számára, akik el akarják menteni az adatkvótát, használhatja ezt az alkalmazást az adathálózat használatának kezelésére okostelefonsrácok.

12. MalwareBytes

Ez az alkalmazás nagyon népszerű a rosszindulatú programok elleni teljesítménye miatt. Csakúgy, mint az Avast, a MalwareBytes-et is először vezették be felület PC. Most már használhatja is okostelefon hogy megvédje a rosszindulatú programok támadásaitól. A rosszindulatú programok elleni védelem mellett A MalwareBytes is megvédhet okostelefon ti kémprogramok és trójai programok.

13. Privát zóna AppLock & Vault

Egy másik alkalmazás, amellyel fényképeket, videókat vagy különféle fájlokat biztosíthat fájlokat fontos, ami belül van okostelefon Mi. Eltérő, ha valaki megpróbálja feltörni a zárat Jelszó, akkor ez az alkalmazás lefényképezi a gyanúsítottat, aki megpróbál betörni fájlokat Mi. Tehát megdorgálhatja azt az embert, aki megpróbál betörni okostelefon srácok srácok!

14. LastPass Password Manager

Kedveled elfelejt Jelszó használ bizonyos alkalmazásokban? Vagy mert túl sok van nekik Jelszó ami változik, ezért elfelejted Jelszó melyiket használja? Pihenjen a LastPass Password Manager alkalmazás használatával. tudsz kezelje a felhasználást Jelszó alkalmazásban okostelefon Mi. Ez az alkalmazás automatikusan rögzítse és jegyzeteljen a UserID-ről is Jelszó hogy használod srácok.

15. Orfox: Tor böngésző

Azoknak, akik szeretnék böngészés akkor az interneten nyom nélkül Orfox: Tor böngésző megfelelő alkalmazás lehet az Ön számára srácok. Az Orfox rendelkezik egy olyan rendszerrel, amely fedezi a nyomokat, amíg be van kapcsolva böngészés hogy ezt meg lehessen állapítani senki nem lesz képes nyomon követni vagy felismerni, amit keresett és Letöltés.

16. Authy 2-faktoros hitelesítés

Használhatja ezt az alkalmazást megvédi az alkalmazásokat azokkal szemben hackereksrácok. Az Authy további biztonságot nyújt az alkalmazás számára a engedélyezze az ellenőrző kód kérését amikor hozzáférés van az általa védett alkalmazásokhoz.

17. SurfEasy VPN

Azok számára, akik szeretik használni a VPN-t, a SurfEasy VPN lehet az egyik legjobb választás az Ön számára srácok. Val vel "napló nélküli biztonság" funkció, akkor kényelmes lehet webes szörfözés félelem nélkül a személyes adatok nyilvántartásától és bármit is csinálsz srácok.

18. Applock

Az Applock egy másik alkalmazás-zárolási alkalmazás, amelyet használhat srácok. Az Applock segítségével különféle alkalmazásokat zárolhat, akár be is zárhatja a bejövő hívásokat. Használhatja is Jelszó, mintával vagy ujjlenyomatokkal.

19. Smart Hide Calculator

Ha a zárolási alkalmazásokat túl szélsőségesnek és bonyolultnak találja, használhatja ezt a varázslatos alkalmazást. A főmenüben ez az alkalmazás normál számológépként fog működni. De csak azok közül, akik tudják, mire való ez az alkalmazás elrejtheti személyes fájljait. Hűvös, igaz srácok, alkalmazások, amelyek képesek álcázva, valamint rejtve fájlokat sürgős srácok.

20. Keepsafe Photo Vault

Egy alkalmazás, amely segíthet biztonságos privát fotókat és videókat. Biztonsági rendszer, amely tűket, ujjlenyomatokat használ, akár katonai szintű biztonság. Nincs semmi baj, ha kipróbálja ezt az alkalmazást srácok.

Nos, ott van 20 legjobb kötelezően telepíthető biztonsági alkalmazás 2018 amellyel megvédheti okostelefon vírusoktól és rosszindulatú programoktól, miközben be van kapcsolva webes szörfözés, biztosítva a fajtát fájlokat fontos a felelőtlen felek elől, és rejtse el közösségi média alkalmazásait. Hogyan, érdekel kipróbálni? Sok szerencsét és remélhetőleg hasznos!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found