hogyan lehet automatikusan kihagyni a YouTube Androidon megjelenő hirdetéseket root nélkül

Néha a YouTube-on lévő hirdetések valóban idegesítőek. Az elején jelenik meg, és arra kényszerít minket, hogy nézzünk, és várnunk kell néhány másodpercet, mielőtt átugorhatnánk a hirdetéseket. Az ApkVenue itt ad tippeket arra vonatkozóan, hogyan lehet automatikusan kihagyni a hirdetéseket a YouTube Androidon root nélkül.

Az évek során a YouTube-hirdetések egyre jobban integrálódtak magával a videóval. Reklám blokkoló a hétköznapi emberek már nem blokkolhatják a hirdetéseket anélkül, hogy blokkolnák a fő videót. Eddig csak a feliratkozás az egyetlen módja a YouTube-on történő hirdetések megszabadulásának Google Play Zene és YouTube Red, vagy telepítéssel Xposed Framework bonyolult folyamaton megy keresztül.

A YouTube-on meglévő hirdetések természetesek, tekintve, hogy a YouTube-on különféle videókhoz ingyenesen férhetünk hozzá. Azonban néha a YouTube-on lévő hirdetések valóban idegesítőek. Megjelenik az elején, és arra kényszerít minket, hogy figyeljünk, és várnunk kell néhány másodpercet, mire ez lehetséges kihagy hirdetés. Tényleg idegesítő, igaz? A Wonderhowto beszámolója, az ApkVenue itt ad tippeket, hogyan kihagy hirdetések a YouTube-on automatikusan anélkül gyökér.

  • Pszt, itt vannak a tiltott kulcsszavak a YouTube-on!
  • Keressen pénzt a YouTube-ról ezzel az ötféle videóval!
  • 5 YouTube titkos trükk, amit valószínűleg nem tudtál

Hogyan lehet kihagyni a hirdetéseket a YouTube Androidon

Töltse le és telepítse a Cygery AdSkip alkalmazást

Tehát a történet megy, egy fejlesztő nevű Erwin Goslawski ezzel nyilvánvalóan sikerült létrehozni egy egyszerű Android alkalmazást, amely képes felismerni a YouTube-hirdetések megjelenését. Nélkül gyökér, proxy beállítása nélkül, és VPN. Is Cygery AdSkip amely ezt követően automatikusan elnémítja a hangerőt és gyorsan kihagyja a hirdetéseket. Érdekelt? Így telepítheti:

Mivel az alkalmazás fejlesztője kéri, hogy ne terjesszék széles körben az alkalmazást Cygery AdSkip, Szóval te meg tudodLetöltés közvetlenül a forrásból, mégpedig az XDA fórumon. Azonnal te Letöltés Cygery AdSkip APK és telepítse. Az Android APK biztonságos telepítéséhez olvassa el a következő cikket; Az APK telepítése PC-ről Android-ra és a rosszindulatú programok biztosítása.

A Cygery AdSkip használata

Az alkalmazás telepítése és megnyitása után a következő lépés az akadálymentességi szolgáltatások aktiválása. Csak nyomja meg az "OK" gombot a megjelenő üzeneten, ekkor megnyílik a kisegítő lehetőségek beállításai. Ezután válassza a "Cygery AdSkip szolgáltatás"és aktiválja.

A befejezéshez térjen vissza a Cygery AdSkip alkalmazásba beállít. Az utolsó lépés az, hogy megfontolhatja a deaktiválást "Hang elnémítása a hirdetés közben"Tehát, ha a hirdetés továbbításának folyamata gördülékenyebb. Az ApkVenue megpróbálta összehasonlítani a megszerzett tapasztalatokat. A Cygery AdSkip alkalmazás képes megfelelően működni. A YouTube-élmény sokkal szórakoztatóbb, mert nem zavarja a videó reklámok, amelyek szintén megkönnyítik.pazarló kvóta.

Tehát azok számára, akik valóban belekötnek folyam videókat a YouTube Android alkalmazásában, meg kell próbálnia telepíteni ezt az alkalmazást. Mit gondolsz, van-e jobb ajánlásod? Kérjük, rögzítse a megjegyzését.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found