megoldás az elégtelen tárhely és az elégtelen hely problémájára egy Android-eszközön

Nincs elég szabad tárhelyhiba, és nincs elég hely az Android-eszközön? Itt vannak a legjobb megoldások a probléma megoldására.

Bizonyos Android-mobiltelefon-felhasználóknak problémákat kellett tapasztalniuk Hiba történt az „App” letöltése közben. Nincs elegendő hely az eszközön vagy indonéz nyelven Hiba történt az "alkalmazás" letöltése közben. Nincs elég hely az eszközön. Ebben a cikkben JalanTikus a probléma megoldására vonatkozó megoldásokat tárgyalja hiba Az Android.

  • A Google Play Játékok hibáinak elhárítása a legújabb klánok ütközésében
  • [FRISSÍTÉS] Könnyű megoldások a Google Play Áruház javításához kapcsolat nélkül
  • Hogyan lehet kijavítani a Google Play Áruház RPC-t Android telefonokon

Nincs elegendő hely az eszközön - Nincs elég hely a készüléken

Miért történt ez?

Probléma nem áll rendelkezésre elegendő tárhely a szokásos Android okostelefonon vagy táblagépen az alkalmazás telepítéséhez szükséges tárhely hiánya okozza, mert túl sok gyorsítótár és az Androidon tárolt felesleges fájlokat.

Ha az Android problémái vannak Nincs elég hely az eszközön természetesen nem lesz képes rá frissítés vagy Letöltés a kívánt alkalmazásokat és játékokat.

Vannak, akik megpróbáltak fájlokat törölni vagy külső memóriába helyezni, de a probléma továbbra is fennáll.

Hogyan lehet elhárítani Elégtelen tárhely áll rendelkezésre és Nincs elég hely az eszközön

A probléma megoldásának legjobb módja Elégtelen tárhely áll rendelkezésre és Nincs elég hely a készüléken a törlésre gyorsítótár és az Androidon tárolt felesleges fájlokat.

Ehhez használhatja az alkalmazást App Cache Cleaner - 1Tap Tisztítás a következő. Az alkalmazás nem igényel hozzáférést gyökér amikor használják.

  • Töltse le az App Cache Cleaner alkalmazást - 1Tap Clean.

    Alkalmazások termelékenysége INFOLIFE LLC LETÖLTÉS
  • Nyissa meg az alkalmazást, és ez automatikusan megtörténik szkennelés keresni gyorsítótár és egyéb fel nem használt fájlokat.

  • Ha szkennelés elkészült, kiválaszthatja a menüt Mindent kitöröl hogy mindet egyszerre törölje.

  • A törlés után megpróbálhatja letölteni vagy frissítés alkalmazások és játékok a Play Áruházból.

  • Aktiválhatja a menüt Automatikus törlés intervallum a Beállítások menüben egy bizonyos ideig, hogy ez az alkalmazás automatikusan működhessen anélkül, hogy Ön megnyitná.

kívül Elégtelen tárhely áll rendelkezésre és nincs elég hely a készüléken, ott is hiba mások, például: Nem elég hely. Törölje a felesleges elemeket, például letöltött szoftvereket, képeket, videókat és dokumentumokat. vagy * Nincs elég hely, törölje a felesleges elemeket, például letöltött szoftvereket, képeket, videókat és dokumentumokat. *

Ha a fenti módszer továbbra sem működik, megteheti gyári beállítások visszaállítása hogy az Android ismét újszerű legyen. A módszert a következő cikkben olvashatja el: Az Android gyári visszaállítása


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found