nézd meg a filmjelölt ének (2019) teljes filmet

A legújabb vígjáték-romantikus filmekre vonatkozó ajánlásokat keresi? Az ApkVenue javasolja, hogy nézze meg ezt a Calon Bini filmet!

Manapság úgy tűnik, hogy az embereket ritkán kényszerítik házasságra a család választása alapján. Még mindig ott van, de nem annyira, mint régen.

Ezt a koncepciót próbálják alkalmazni a vígjátékok Bini jelölt ezt. Van egy gyönyörű nő, aki a családi ego érdekében kénytelen házasságot kötni.

Nos, ha meg akarja nézni ezt az egy filmet, folytassa tekercs le! Van egy összefoglaló és érdekes tények is, tudod!

Összefoglaló filmjelöltek Binire

Fotóforrás: YouTube

Ningsih (Michelle Ziudith) gyönyörű vidéki lány. Annak ellenére, hogy falusias, nagyon magas törekvésekkel rendelkezik, beleértve az egyetemet is.

Drágám, bácsi Le Agung úr (Ramzi) feleségül akarta venni Ningsih-t a nevezett falufő fiához Sapto (Dian Sidik) annak érdekében, hogy falufõ legyen.

Ningsih minden bizonnyal ellenezte ezt a kívánságot, ezért úgy döntött, hogy az esküvői szertartás megtartása előtt egy nappal Jakartába menekül, és felfordulást kelt a falusiakban.

Jakartába érkezve Ningsih nagy család segítőjeként kapott munkát Oma (Niniek L. Karim).

Nagymama és menye kapcsolata nem nagyon jött össze. Szerencsére az unoka nevű Satria Bagus (Rizky Nazar) nagyon kedves volt vele.

Sajnos Satriának el kellett hagynia Oma-t, hogy tanulmányait Londonban folytassa. Ningsih jelenléte vigasztaló gyógyszer volt a nagyi számára.

Ningsih vidám és kedves mindennapi élete kedvelte nagymamát. Oma Ningsih-t Szatriával akarta összehangolni, amit szülei egyértelműen elleneztek.

Valamiért Ningsihnek vissza kellett térnie a faluba. Szatriát, aki éppen Indonéziába érkezett, nagybátyja felkérte, hogy kövesse Ningsih-t.

Mi a vége Ningsih és Satria történetének? Vajon Ningsihnek sikerült elérnie a céljait, vagy a keserű tablettát kellett elvennie azzal, hogy feleségül vette Saptót?

Érdekes tények a Bini Filmek jelöltjeiről

Fotóforrás: YouTube

A jelölt Bini egy víg-romantikus műfajú film, amelyet nagyon érdekes élvezni. Van néhány érdekes tény erről a filmről, banda!

  • Ez a film nem az első film, Michelle Ziudith és Rizky Nazar színészi versenyen versenyeznek. Filmekben szerepeltek Varázsóra, ILY 38 000 FT-től, és London szerelmi története 2.

  • A két főszereplő számára ez az első filmje, amely a vígjáték műfaját hordozza.

  • A karakter felfedezéséhez Michelle Ziudithnek meg kell tanulnia a java nyelvet, mert a nyugat-szumátrai Padangból származik.

  • A jávai akcentus megszerzése érdekében Michelle Ziudith gyakran hallgatja a jávai dalokat. az idősebb humoristától, Marwotótól is tanult.

  • Ebben a filmben Antonio Blanco, a Fülöp-szigetekről érkezett, de életét Indonéziában töltött híres festő unokájának különleges megjelenése látható.

Nézze meg a Bini jelölt című filmet

CímBini jelölt
Élő2019. február 14
Időtartam1 óra 36 perc
TermelésForgatókönyv-filmek
RendezőAsep Kusdinar
ÖntvényMichelle Ziudith, Rizky Nazar, Dian Sidik és mtsai
MűfajVígjáték, dráma
Értékelés7.2/10 (27)

A történet egyszerűsége miatt talán ez a film közhelynek tűnik, és könnyen kitalálható, hova vigye.

Ennek ellenére ezt a filmet még mindig érdekes élvezni szabadidejében családjával vagy barátaival.

Azok számára, akik meg akarják nézni ezt a filmet, kattintson az alábbi linkre!

>>> Filmjelöltek nézése énekekre <<<

A Calon Bini című film képes egy friss vígjátékot bemutatni, jellegzetes jávai érintéssel. Sok jávai színész jelenléte ennek a filmnek az egyik erőssége.

Vannak más indonéz filmek, amelyeket szívesen megnézne? Írj a kommentekbe, igen!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found