így lehet legálisan fényképezni a google-n keresztül

Még mindig szeret gondatlanul fényképezni a Google-tól? Először olvassa el, hogyan készíthet legális képeket a Google-on keresztül ezen!

Talán még mindig sok olyan ember van, aki nem érti a nevet engedély műalkotásban, beleértve a digitális képeket is. Sajnos a megértés hiánya miatt még mindig sokan készítenek képeket az interneten keresztül, függetlenül attól, hogy a kép licencelt-e vagy sem.

Tudnia kell, licencelt digitális képeket kell készítenie és kereskedelmi célokra kell felhasználnia illegális tudod. Mivel az engedélyezett digitális képeket törvény védi, és nem lehet gondatlanul használni. Tehát el kell kezdenie csökkenteni a képek használatát a Google-on, amelyekről kiderül, hogy engedéllyel rendelkeznek.

  • Könnyű módszerek kép- és fényképes vízjelek létrehozására Androidon
  • Ngakak Online! 15 vidám fotó abból, hogy rosszul írta őket a Google Képekbe
  • 15 fotó a Google irodáiról a világ minden tájáról, hogy ne akarj hazamenni!

Hogyan készítsünk legális képeket a Google Image segítségével

De ha továbbra is ragaszkodik a képek készítéséhez a Google-on keresztül, akkor talán követheti ezt az egy módszert, hogy ne ragadjanak bele az engedélyes képek készítésének törvényei. A módszer nagyon egyszerű, követheti és saját maga is gyakorolhatja. Csak hallgasson azonnal!

1. Nyissa meg az image.google.com webhelyet, majd írja be a keresni kívánt kép kulcsszavait.

2. Kattintson a gombra Eszköz vagy Eszközök.

3. válassza Felhasználási jogok és válaszd Címkével, módosítással történő újrafelhasználásra, ha indonéz, válassza a lehetőséget Felhasználási jogok majd válassza ki Újrafelhasználáshoz, módosítással címkézve.

4. Válassza ki a kívánt képet, kattintson a kép megtekintése gombra, amíg egy új ablak nem nyílik meg a böngészőben, amely a képet a tényleges méretben mutatja.

5.Jobb klikk a képre, és válassza a lehetőséget Kép mentése másként ...

6. A kép már megtalálható a számítógépen vagy az okostelefonon.

7. Annak érdekében, hogy az Ön által használt képek ingyenesek legyenek, ellenőrizheti azokat olyan webhelyeken, mint a TinEye. Csak a letöltött képet vagy kép URL-jét kell megadnia, majd később TinEye információkat nyújt más kapcsolódó képekről is.

Végül veheti képeket a Google-tól legálisan a licenc megsértése nélkül, igaz? Annak ellenére, hogy a licencelt és nem licencelt képek választása többnyire licencelt, legalább nem kell törvényt sértenie, csak hogy esztétikát adjon a közösségi médiához vagy a webhelyéhez, igaz?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found