2 egyszerű módszer az eredeti vagy hamis SD-kártyák megkülönböztetésére

Tudta, hogy vannak különféle SD kártyák? Az adatátviteli sebességtől kezdve a valódi és hamis SD-kártyákig. Tudja, hogyan lehet megkülönböztetni a valódi SD kártyát a hamis kártyától? Itt van, hogyan.

Ha okostelefont vagy eszközt vásárol hordozható új, megtudhatja, hogy támogatja-e az okostelefon rések SD kártya vagy sem. SD kártya vagy más néven külső memória az eszközön használt kiegészítő adattároló eszköz hordozható. De tudta, hogy vannak különféle SD kártyák? Az adatátviteli sebességtől kezdve a valódi és hamis SD-kártyákig. Tudja, hogyan lehet megkülönböztetni a valódi SD kártyát a hamis kártyától?

  • Tippek a memóriakártya kiválasztásához okostelefonhoz
  • 5 módszer a sérült és olvashatatlan SD-kártyák javítására, könnyedén és gond nélkül!
  • Hogyan lehet particionálni a külső memóriát Androidon

Tekintettel arra, hogy mennyire fontos az SD-kártya vagy a külső memória funkció egy okostelefon-eszközön, akkor többet kell tudnia erről az SD-kártyáról. Ezúttal Jaka ad tippek a valódi SD-kártyák és a hamisak megkülönböztetéséhez.

Hogyan lehet megkülönböztetni az eredeti vagy hamis SD-kártyákat

Mielőtt belépsz hogyan lehet megkülönböztetni a valódi SD kártyát a hamisítványtól, jó, ha az ApkVenue különféle SD kártyákról beszél. SD kártya vagy Biztonságos digitális kártya Fejlesztése során 3 típusra osztották, nevezetesen:

  • SD kártya

Mondhatni ez az első SD kártya. Ez a következő szakasz SD-kártyája a leguniverzálisabb, mert adaptert használhat a memóriakártya következő szakaszához.

  • Mini SD

Ha régi mobiltelefonokat használt, akkor ismeri az ilyen típusú SD-kártyákat. És általában MP3 lejátszó eszközökön történő tárolásra is használják.

  • Micro SD

Ez a legfrissebb SD-kártya, és széles körben használják a mai okostelefon-eszközökben. Kis mérete megkönnyíti a hordozhatóságot, és adapterrel SD-kártya segítségével más eszközökhöz is csatlakoztatható.

1. Hogyan lehet megkülönböztetni az eredeti vagy hamis SD-kártyát a fizikai-tól

Funkcionálisan a valódi vagy hamis SD-kártyáknak nincs különbség, mindkettő használható digitális adatok tárolására. Csak annyit, hogy a hamis SD-kártyáknak később gyakran vannak problémáik, például a gyakori adatokkal korrupt, az adatátvitel lassú, és okostelefonja gyakran olvashatatlan.

Az eredeti vagy hamis SD-kártya fizikai megkülönböztetésének módja annak ellenőrzése, hogy nyomtatott felületű márkanevet használ-e, vagy matricát. Az eredeti memóriakártyák általában a felületen nyomtatnak, és nem a ragasztott matricát használják. Ha matricát használ egy hologram létrehozásához, akkor is megtalálhatja a márkanév nyomtatását a matrica alatt.

2. Hogyan lehet megkülönböztetni a valódi vagy hamis SD-kártyákat alkalmazások segítségével

Az SD Insight egy olyan alkalmazás, amellyel ellenőrizheti, hogy a használt memóriakártya eredeti vagy hamis-e. Ez az ingyenes alkalmazás információt nyújt a használt memóriakártyáról. Később megtudhatja, hogy az Ön által használt memóriakártya eredeti-e vagy hamis.

A trükk, csak telepítse SD Insight tól től link amelyet az ApkVenue biztosított.

Alkalmazások termelékenysége HumanLogic LETÖLTÉS

Ezután elkezdheti használni az SD Insight szolgáltatást, hogy megtudja az adatokat az Ön által használt SD kártya eszközről. Mit kínál az SD Insight?

  1. Olvassa el az Ön által használt SD-kártya adatait. Később felhasználhatja ezeket az információkat a csomagoláson lévő adatok és a memóriakártya vásárlási jegyzékének egyezéséhez. Emlékezik: Ügyeljen a használt memóriakártya gyártásának és gyártásának dátumára. Ha a gyártás dátuma nem egyezik meg a csomagoláson feltüntetettel, akkor a memóriakártya hitelességét meg kell kérdőjelezni. Ezután figyeljen a modellszámra és a sorozatszámra.

  2. Olvassa el az információkat az okostelefon belső memóriáján.

Érdekes módon, ha kiderül, hogy az Ön által használt memóriakártya hamis, akkor az SD Insight nem tudja megjeleníteni az Ön által használt SD-kártya adatait. Ez azért is történhet, mert az Ön által használt memóriakártya nincs regisztrálva. De a biztonság kedvéért kényelmesebb lenne mindig regisztrált SD-kártyát használni?

Arra az esetre, ha nem kapná meg Memóriakártya vagy hamis SD-kártyát, mindig kérdezze meg az eladót. Ha kiderül, hogy az eladó alacsony árat kínál, kérjen további részleteket, és ne felejtsen el minimum 1 hónap garanciát kérni. Mert később a memóriakártyát fogja használni értékes digitális adatainak tárolásához, igaz? Nem vicces, ha kiderül, hogy a memória gyorsan megsérül, és elveszíti az adatokat.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found