hogyan lehet fotókat készíteni a wa-n, és amelyeket nem tárolnak automatikusan a galériában

Tele van a telefonmemória a WA-ból származó képek miatt? Nyugi, az ApkVenue biztos tippeket tartalmaz arra vonatkozóan, hogyan lehet a WA-n fotókat automatikusan nem a galériában tárolni, garantáltan működnek.

A WhatsApp egy csevegőalkalmazás, amely ma a legnagyobb felhasználókkal rendelkezik. Az interfész egyszerű és felhasználóbarát jellege több millió felhasználót vonzott.

Szinte mindenki a világ minden tájáról használja a WhatsApp-ot, hogy közvetett módon kommunikáljon más emberekkel, üzeneteket küldjön egymásnak, telefonáljon, sőt képeket is küldjön egymásnak.

A különféle előnyök mögött, anélkül, hogy tudnánk, néha mobiltelefonos galériáink megtelnek a WhatsApp fotói és videói miatt, és kevésbé optimálisá teszik mobiltelefonjainkat használatukkor.

Így megakadályozhatja, hogy a WhatsApp fényképeit automatikusan mentsék a Galéria

Annak érdekében, hogy a galéria és a memória ne legyen tele a WhatsApp fotóival, az ApkVenue rendelkezik hogyan menthetjük a WhatsApp fotóit és videóit a galériában. Ez az egyszerű trükk sokkal könnyebbé teheti mobiltelefon memóriáját.

Annak érdekében, hogy a WhatsApp képei ne kerüljenek automatikusan mentésre, van néhány speciális beállítási lépés, amelyet be kell tartania. A lépések sorrendje egyszerű, és pillanatok alatt elvégezhető.

A végrehajtandó lépések meglehetősen egyszerűek, és nem igénylik más alkalmazások segítségét, vagy meg kell tennie gyökér először az Android telefonját.

Beállítások Annak érdekében, hogy a WhatsApp fotóit ne mentsék automatikusan a galéria

A világon a legtöbb felhasználóval rendelkező csevegőalkalmazásként a WhatsApp mindig megpróbálja megkönnyíti az emberek számára, akik használják az automatikus képmentési funkcióval együtt.

Aktiválásakor nem kell fáradnia a beszélgetési előzmények görgetésével, hogy megtalálja a fontos képeket, amelyeket látni szeretne, de ezek az általános beállítások nem mindig alkalmasak mindenki számára.

Szerencsére ezt az opciót csak néhány egyszerű lépéssel kapcsolhatja ki, ahogyan az ApkVenue a következő szakaszban részletesen elmagyarázza.

Annak megakadályozására, hogy a WhatsApp fotói belépjenek a galériába, azáltal használja, hogy megváltoztatja a használt WhatsApp alkalmazás néhány belső beállítását.

Ez a módszer használható a WhatsApp különféle verzióiban, amelyek jelenleg telepítve vannak az Android telefonjára, és a végrehajtandó lépések pontosan megegyeznek.

Íme néhány lépés, amelyet be kell tartania, hogy a WhatsApp képei ne kerüljenek automatikusan mentésre a galériába.

  • 1. lépés - A WhatsApp honlapon csak annyit kell tennie, hogy megérinti három pont ikonra a képernyő jobb felső sarkában. Ezután kiválaszthatja a menüt Beállítások hogy a fő beállításokhoz lépjen.
  • 2. lépés - A WhatsApp beállításainak oldalán mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja az Adathasználat és tárolás menüt. Ezt követően figyeljen a menüre Automatikus média letöltése a következő lépéshez.

Három menüvel kezelheti a fotótárat, ha adatcsomagot, Wi-Fi-t és roamingot használ. Jaka azzal kezdi, hogy az adatcsomag használatakor a tárhelyet kezeli.

  • 3. lépés - Válassza ki a menüt a Cellular Data használata közben. Itt van négy típusú fájl, amelyeket általában automatikusan mentenek. Ügyeljen arra, hogy ne pipálja be mindegyiket.

Az összes kijelölés törlésével megváltoztatta a WhatsApp automatikus mentési beállításait. A fényképeket és videókat a továbbiakban nem menti automatikusan a mobiladat-használat.

  • 4. lépés - Tegye ugyanezt a beállításokkal, amikor Wi-Fi-hálózathoz csatlakozik, és Roaming esetén is. Ne ellenőrizze a fájltípusokat.

Így mobiltelefonja semmilyen helyzetben nem menti automatikusan a fényképeket, videókat és egyéb dokumentumokat.

Ez az egyszerű lépések több memóriát takaríthatnak meg, és automatikusan könnyebbé teszik mobiltelefonját.

Ne felejtse el kipróbálni a funkciókat sem sötét mód ez jelenleg a WhatsAppon van, banda. Annak ellenére, hogy még fejlesztés alatt áll, ez a funkció valóban segítséget nyújt azoknak, akik nem szeretik a mutatós színeket.

Ezek tippek arra vonatkozóan, hogyan lehet megakadályozni a WhatsApp-fotók automatikus mentését a galériában. Hogyan? nagyon könnyű csinálni, igaz?

Az ApkVenue korábban kifejtett tippjeinek alkalmazásával a mobiltelefon gyorsabban és jobban tud működni.

Remélhetőleg az ApkVenue ezen tippjei hasznosak lehetnek az Ön számára. srácok! Kérjük, ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy továbbra is információkat, tippeket és trükköket, valamint híreket szerezzen a többi technológiáról Jaka, a banda részéről.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found