Nézd meg a Molulo: A randevút nem lehet kényszeríteni című filmet (2017)

Szeretne egy helyi filmet megnézni, nemzeti ízléssel? Gyere, nézd meg a Molulo: A meccseket nem lehet kényszeríteni (2017) teljes filmet itt, garantáltan jó!

Szeretsz olyan indonéz filmeket nézni, amelyek megpróbálják emelni a helyi kultúrát? Az ApkVenue filmnézést javasol Molulo: A meccseket nem lehet kényszeríteni ezt.

Ezt a filmet a Rumah Semut Film és a DCU Production készítette, és 2017-ben vetítették. Ez a film azonban visszatért a Platinum Cineplex MGM Swalayan Kolaka képernyőjére.

Azok számára, akik ezt az egy filmet tervezik megnézni, először olvassuk el az alábbi összefoglalót és érdekes tényeket!

A Molulo Film összefoglalója: A mérkőzést nem lehet kikényszeríteni

Fotóforrás: YouTube

A párkeresést általában különféle célokkal végzik. Filmekben, általában azért, hogy birtokot szerezzen a családi partik egyikétől.

Ha a mérkőzést átéli Tiar (Andi Arsyil Rahman) egy kicsit más. Makassari ruhaüzlet vállalkozó fiaként egy másik ruhaüzlet vállalkozó gyermekeivel akar találkozni.

Tiar kifogásolta, hogy feleségül vesz egy nőt Musdalifah (Musdalifah Basri), aki valójában saját unokatestvére. Maga Musdalifa nagyon akarta a mérkőzést.

Egy nap Tiar megismert egy nevű nőt Ros (Arlita Reggiana Viola Huswan), akinek sikerült felhívnia a figyelmét. Nyilvánvalóan Kendariból jött

A jelentkezés napján Tiar úgy döntött, hogy elmenekül a nevezett legjobb barátjával Dodi (Dodi Mahuze). Kendariba menekültek, és Ros után kezdtek keresni.

Mint kiderült, Ros nem az a nő volt, akivel könnyű volt beszélgetni. Tiarnak erőfeszítéseket kellett tennie azért is, hogy Ros közelébe kerüljön, beleértve a Molulo tánc gyakorlását is.

Tiar végre felhívja Ros figyelmét? Mi van a meccs sorsával? Nézze meg ezt a filmet, hogy megtudja a választ!

Érdekes tények a Molulo Filmről: A mérkőzést nem lehet kikényszeríteni

Fotóforrás: YouTube

Mint olyan film, amely megpróbálja felvetni a helyi bölcsesség értékeit, sok érdekes tény található erről a filmről. Bármi?

  • Ez a film egy igaz történetről szól, amely 1973-ban történt. Abban az időben két pár volt, akiknek különböző kultúrája volt, nevezetesen Makassar és Kendari.

  • Molulo ami ennek a filmnek a címe, Kendari térségében nemzedékről nemzedékre átadott hagyomány, amelyet gyakran esküvőkön találnak meg.

  • A forgatás helyszínét három területen hajtották végre, nevezetesen Makassar, Kalapács, és Kendari.

  • Ennek a filmnek a filmzenéjét rendezte és énekelte Zul Zivilia.

  • Musdalifahon kívül sokan felállni komikus akik Makassarból, Paluból és Kendariból érkeztek, akik részt vettek ebben a filmben.

Molulo nézése: A mérkőzést nem lehet kikényszeríteni

CímMolulo: A párkeresést nem lehet kényszeríteni
Élő2017. november 2
Időtartam1 óra 55 perc
RendezőIrham Acho Bahtiar
TermelésRumah Semut Film, DCU Produkció
ÖntvényAndi Arsyil Rahman, Arlita Reggina, Musdalifah Basri és mtsai
MűfajDráma, vígjáték

Egyre több filmkészítő igyekszik emelni a helyi kultúrákat, hogy saját embereik egyre jobban felismerjék őket.

A filmek mellett Molula: A szerelmet nem lehet erőltetni ez egy film is van Yowis Ben amely a jávai kultúrát emelte.

Ha meg szeretné nézni ezt az egy filmet, kattintson az alábbi linkre!

>>>Nézd meg a Molulo: A szerelmet nem lehet erőltetni című filmet<<<

Ez volt a film összefoglalása és érdekes tények Molula: A szerelmet nem lehet erőltetni. Ha Sulawesi-ban él, akkor ezt kötelező megnéznie.

Vannak filmek romantikus-vígjáték mást akarsz nézni? Írj a kommentekbe, igen!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found