7 legjobb szuperhős anime, melyik jó az MCU-val?

Nemcsak az MCU rendelkezik minőségi szuperhős-filmekkel. A hét szuperhős-anime ezt bebizonyította

Az egyre fejlettebb filmipar általánossá tette a CGI technológiát. Ez foglalkoztatja az embereket a szuperhős témájú akciófilmek készítésével.

Talán ennyi idő alatt megnézte az MCU összes szuperhősös filmjét. A minőség nem kétséges, különösen a sok papucsú DCEU filmekhez képest.

Ha unod a szuperhős témájú hollywoodi filmeket, akkor talán megpróbálhatsz szuperhős animéket, bandákat nézni.

7 legjobb szuperhős-anime

Annak ellenére, hogy sokan megvetik az animéket, az anime nagy szerepet játszik az akciófilmekben, különösen a szuperhős műfajúakban.

A nyugati szuperhősfilmeknek és a szuperhős animéknek minden bizonnyal megvannak a maguk sajátosságai. Valójában mindkettőt robbanások és eposzi csaták töltik el a jó és a rossz között.

Nos, ebben a cikkben az ApkVenue áttekinti 7 legjobb japán szuperhős anime amelynek minősége nem rosszabb az MCU-nál. Nézd meg!

1. Egy ütő ember

Amikor szuperhős-animékről beszél, az ApkVenue biztosan azonnal emlékezni fog rá Egy ütős ember. Anime a főszereplővel Saitama a kopasz nan erős ez nagyon klassz, nagyon

Ez a vígjáték-anime Saitama, egy szuperhős történetét meséli el, aki mindössze 1 találattal képes legyőzni ellenségét. Ahelyett, hogy boldog lett volna, unalmát érezte, mert nem voltak kihívások.

Ebben az animében a szuperhős-történetek a kormány által támogatott szervezet tagjai. Saitama is annak egyik tagja.

2. Hős Academia

Hős Academia egy szuperhős-anime, amely egy speciális szuperhős-iskolában játszódik. Mondhatni, a My Hero Academia a legnépszerűbb szuperhős anime manapság.

Mesélj egy történetet Izuku Midoriya, leendő szuperhős nélkül bemondás vagy bármely hatalom, amely minden idők legnagyobb szuperhősének számít.

A többi iskolában beállított animéhez hasonlóan, az iskolai életről, a rivalizálásról, a barátságról, a szeretetről és az identitáskeresésről szóló történetekkel is eljutnak.

3. Guyver: A Bioboosted Armor

Guyver: A Bioboosted Armor minden idők egyik legnagyobb szuperhős-mangája. Anime-hez igazítása helyes döntés volt.

Elmeséli egy tinédzser történetét, aki nevű szuper páncélt visel Bioboosted páncél gonosz szervezet hozta létre.

Ilyen erős páncélzattal a tinédzser megnevezte Sho Fukamachi meg kell védenie magát és minden szerettét a gonosz szervezettől, amely a páncélt készítette.

4. Sailor Moon

tengerész Hold a világ egyik leglegendásabb és legikonikusabb animéje. A szuperhatalmakat és a varázslatot ötvözve a gyönyörű lányok ebben az animében kísérték vasárnap reggelünket.

Mondhatjuk, hogy Sailor Moon hasonló egy filmhez Szuper Sentai vagy Power Rangers Japán, ahol minden szereplő jellegzetes színt és különböző erősségeket visel.

A cselekmény a hétköznapi iskolás gyerekek körül forog, akik szuperhősökké válhatnak, amikor a világ veszélyben van.

5. Tigris és nyuszi

Tigris és nyuszi egy egészen egyedi anime, amelyben a szuperhősök megmentik a világot valóságshow a TV-ben. Gazdagságot és hírnevet szereznek, mint a hírességek.

Egy elnevezett szuperhős történetét meséli el Barnaby Brooks. Jr aki bosszút akar állni, és a becenevű idősebb szuperhős Vad tigris. Mindkettőjüket nem érdekli a hírnév.

A szuperhősök egyedülálló módon jelmezeket viselnek a szponzorokkal. Nem csak anime-ben, állítólag az anime stúdiót, amely ezt az animét készítette, a szereplők ruhájára írt szponzorok is finanszírozzák.

6. Flamenco szamuráj

Megnéztél egy vígjáték szuperhős filmet Kickass? Ez a film egy fiatalemberről mesél, aki megszállottja a szuperhősnek, bár nincs semmilyen hatalma.

Nagyjából hasonló a címet viselő animéhez Flamenco szamuráj ez. A különbség az, hogy a főszereplő, Masayoshi Hazama Tokusatsu rajongói modell.

Öreg nagyapja jelmezébe öltözve bűnözéssel küzdött az utcára. Képességei tovább fejlődnek, és sok embert arra ösztönöznek, hogy hasonlóvá váljanak.

7. Heromán

Késő Stan Lee az egyik legmeghatározóbb figura az MCU legjobb szuperhősfilmjeinek megalkotásában, amelyeket ma ismerünk.

Nem csak, hogy hozzájárult több japán anime elkészítéséhez is, tudod. Az egyik leghíresebb műve az Heromán.

Heromán egy elnevezett gyermekről mesél Joey találjon egy törött robotot. Javítása közben villámcsapás következik be, és a robot naggyá válik, és újra életre kel.

Joey az általa Heromannak nevezett robottal együtt megpróbálja megmenteni a világot azáltal, hogy az összes bűnözővel harcol.

Ez volt Jaka cikke a valaha volt 7 legjobb szuperhős-animéről. Valójában még mindig sok más szuperhős témájú animék vannak, amelyek nem kevésbé jók.

Egyetért-e Jaka fenti listájával? Ha más legjobb szuperhős-animéket szeretne hozzáadni, akkor azt a megjegyzések oszlopba írja be, banda.

Olvassa el a cikkeket is Anime vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found