Biztos benne, hogy az Ön által használt VPN-szolgáltatás biztonságos? ellenőrizze itt!

A VPN-nek lehetővé kell tennie, hogy minden tevékenységet az interneten biztonságos vonalon keresztül végezhessen, az adatvédelem fenntartása érdekében. De biztos benne, hogy az Ön által használt VPN-szolgáltatás biztonságos? Nézze meg itt!

Használat VPN (virtuális magánhálózat) módja annak biztosítására, hogy az összes böngészési forgalom az interneten biztonságos és titkosított legyen.

Nem számít, hogy eszköze milyen nyilvános WiFi-hez csatlakozik, vagy milyen webhelyeket nyit meg. A VPN-nek lehetővé kell tennie, hogy minden tevékenységet az interneten biztonságos vonalon keresztül végezzen a magánélet megmarad.

  • 7 Internetes technológiai bűncselekmények és azok megelőzése
  • Hogyan lehet felgyorsítani az Android és a PC internetkapcsolatát Automatikus gyorshajtás!
  • 10+ INGYENES dolog az interneten, amit ki kell próbálni!

Biztos benne, hogy az Ön által használt VPN-szolgáltatás megfelelően működik?

Ha azonban a VPN nincs beállítva helyesen, valószínűleg nem fog biztonságosan működni. De honnan lehet tudni, hogy a VPN végzi-e a dolgát? Idézve a PC World-ből, a következőképpen ellenőrizheti.

Így ellenőrizheted!

Fotó forrása: Fotó: Moaa.org

Az internetes hálózat nagyon széles. Szinte bármit megtalálhat benne, beleértve a rosszindulatú szándékúakat, még a hivatásos bűnözőket is.

Ha nem éber, bármikor áldozattá válhat. Ezért VPN-t kell használnia, amelyek közül az egyik a biztonság IP vagy Internet Protocol cím.

Az IPLeak.net webhely egyik egyszerű módja annak ellenőrzésére, hogy a VPN működik-e vagy sem. Ez a webhely ellenőrzi az Ön IP-címét és egyéb információkat, ideértve a következőket is: WebRTC, DNS, torrentezés és földrajzi helymeghatározás. Ha továbbra is a számítógép alapértelmezett IP-címe és tartózkodási helye jelenik meg, az azt jelenti, hogy a VPN nem működik.

Mi az IP?

Az IP vagy az Internet Protocol címe bináris számok sora 32 és 128 bites között, amelyet minden számítógép azonosító címként használnak a gazda világszerte egy internetes hálózatban.

Más szavakkal, az IP az identitás amikor a virtuális térben barangolsz. IP-cím alapján a virtuális térben felismerik. De ez az IP-cím nem valami statikus. Ez azt jelenti, hogy minden alkalommal megváltozhat, amikor az eszközt leválasztják az Internet szerverről.

Vannak páran fontos okok VPN használatához, és az internet böngészése közben elrejtse IP-címét. Néhány közülük a következő:

  • földrajzi helyzet elrejtése,

  • megakadályozza a webes nyomkövetést,

  • kerülje a digitális nyomok elhagyását,

  • és megnyitni a letiltott webhelyeket.

Nos, mi van, ha egyedül vagy? Megtette a fenti tippeket, hogy biztonságosan internetezhessen? Ossza meg igen a véleményed!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found