tippek ahhoz, hogy profi kém legyél az android segítségével

Kémnek lenni, aki mindent tud a céltevékenységéről, igazából izgalmasnak kell lennie, igaz? Nos, ha érdekel, hogy jó és professzionális kémré válj, ez a legjobb Android kémalkalmazás, amely profi kémré tesz.

Elrobbant téged valaha a mutatványai James Bond vagy Ethan Hunt? Profi kémek nagyon klassz fiktív filmekben. Nem lehetetlen, ha hűvös fellépésük arra ösztönzi a vágyat is, hogy kém legyen.

Ha igen, akkor az ApkVenue lehetőséget nyújt arra, hogy profi kémré váljon az Android segítségével. Az Android valóban kifinomult, ezért ne csodálkozzon, ha az Android segítségével kémré válhat. Szeretné tudni, hogyan?

  • Pszt, itt van, hogyan érintsd meg a barátod androidját root nélkül!
  • Hogyan lehet megérinteni egy androidos okostelefont (tesztelt 100% -ban működik)
  • A barátnője tevékenységének rögzítése Androidon a Keylogger használatával

Tippek kémré váláshoz az Android használatával

A hivatásos kémré válás nem csak az Ön lehallgatását vagy megfigyelését szolgálja, hanem azt is, hogy megakadályozza magát abban, hogy mások hibáztassák. Az Androidon találhatók a legjobb kémalkalmazások, amelyek segítségével kémkedhet az emberekkel, valamint megvédheti magát a koppintástól.

Koppintson a Cél Android elemre

Ha megérinti valaki Androidját, azt jelenti, hogy információkat próbál gyűjteni az illetőről. A koppintás akkor mondható sikeresnek, ha a célzott emberek nem ismerik. Néhány Android-alkalmazás, amellyel másokat megérinthet, a következők:

1. Gyerekkövető

Célja, hogy megkönnyítse a szülők számára a gyermekeik felügyeletét, akik azt gondolták volna, ha Gyermek Tracker a legjobb Android kémalkalmazásként használható? Ez az alkalmazás hasznos a cél által végzett tevékenységek rögzítésére. Nem csak a helyek nyomon követése, hanem a Children Tracker is használható a megérintésre naplók telefon, SMS, csevegés, történelem web, módosítsa az Android konfigurációját és sok más funkciót. A Children Tracker használatával kapcsolatban olvassa el a cikket Hogyan lehet megérinteni egy Android okostelefont.

2. AirDroid

Ahogy Jaka áttekintette a cikkben Hogyan érintsük meg barátja Android-ját root nélkülAz AirDroid segítségével sok olyan tevékenységet tudhat meg, amelyet a barátja vagy a célpont végez. Nem csak figyelés csevegés, megtekintheti a fényképeket, készíthet képernyőképek, nézze meg a helyet, fényképezzen akár anélkül is, hogy a célpont tudna róla. Érdekes igaz?

Apps Produktivitás Sand Studio LETÖLTÉS

Cél tevékenységek rögzítése

Láttad már azt a tollat, amellyel James Bond kémkedett a célpontja ellen? Tehát, hogy a kémkedésed még izgalmasabb legyen, az Androidoddal más tevékenységeket is rögzíthetsz anélkül, hogy a célpont észrevenné. Íme a legjobb androidos kémalkalmazások, amelyekkel céltevékenységeket rögzíthet:

1. Spy Camera OS

Használhatja ezt az alkalmazást a céltevékenység rögzítésére anélkül, hogy tudná, hogy az aktivitását rögzíti. Ha gyanú merül fel, akár megmutathatja Androidját is a célpontnak, de nem lehet tudni, hogy felveszi-e. Hogy-hogy? Igen, mert Spy Camera OS képes továbbmenni háttér ha szükséges. Hűvös, igaz? Töltse le a Spy Camera operációs rendszert itt.

2. SpyVisio

SpyVisio egy kém alkalmazás az Androidon, amely az Android-ot CCTV -vé változtatja. Tehát figyelemmel kísérheti a céltevékenységeket valós idő mindaddig, amíg ezt az alkalmazást a cél megfigyelésére használják. Érdekes módon ez az alkalmazás SMS-ben értesítést küld, ha a helyet áthelyezik, vagy ha gyanús mozgás történik. Egyébként érezd magad profi kémnek! Töltse le a SpyVisio-t itt.

Kerülje a kémek célpontját

Nem vicces, ha más emberek kémkedésével vagy elfoglalva, de kiderült, hogy önmagad után kémkednek. Tehát ahhoz, hogy egy Android kémalkalmazás segítségével sikeres kém lehessen, a következő alkalmazásokat kell használnia:

1. Orweb böngésző

Tehát történelem böngészést és az IP-t nem tudják elolvasni a kémek, ezt az alkalmazást használva biztonságossá teheti. Orweb van Tor böngésző Android esetén, amely titkosítja az adatait, így ha valaki megérinti, nem tudhatja, hogy mely webhelyeket és jelszavakat böngészi. A biztonság érdekében e-maileket és más fontos adatokat nyithat meg ezzel a böngészővel.

Böngészőalkalmazások The Guardian Project LETÖLTÉS

2. RedPhone

A lehallgatás egyik legféltettebb formája, ha más emberek megismerik azt, amiről telefonon beszélünk. Tehát a telefonbeszélgetések lehallgatásához használhat egy alkalmazást RedPhone. Ez az alkalmazás titkosítja a telefonos tevékenységeit, így ha valaki megérinti, nem hallja a rögzített telefonhívást. Érdekes, hogy a RedPhone most a Signal alkalmazáshoz van kötve, így egyszerre biztonságosan biztonságba helyezheti telefonját is csevegés.

Apps Social and Messaging Open Whisper Systems LETÖLTÉS

3. távirat

Tetszik csevegés a barátaival, hogy megvitassanak egy titkos projektet? Ne engedje, hogy más emberekbe szivárogjon. Ahelyett, hogy a WhatsApp alkalmazást használná, amely a szerveren tárolja az üzeneteket, használhatja Távirat a beszélgetési adatok titkosításához. A távirat titkosítást használ végtől végig ami garantálja, hogy üzenetét csak a feladó és a címzett olvassa el. A Telegram egyéb előnyeit a WhatsApp VS Telegram oldalon olvashatja el.

Apps Social & Messaging Telegram LLC LETÖLTÉS

Szóval, ez volt a legjobb kémalkalmazások gyűjteménye az Androidodhoz. A kém alkalmazás használatával garantáltan profi kém leszel!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found