hogyan lehet nyomon követni a Telkomsel mobiltelefon számát

A Telkomsel mobiltelefonszám nyomon követésének módja csak SMS-ben történik, ez a legegyszerűbb és legpontosabb módja annak, hogy Ön ennek az operátornak a felhasználója legyen.

Amellett, hogy telefonhívásokon vagy SMS-en keresztül kapcsolatba lépnek velünk, a mobiltelefonszámoknak van egy olyan funkciója is, amely nem kevésbé fontos.

A mobiltelefonszámok valóban felhasználhatók a felhasználó tartózkodási helyének nyomon követésére!

Különösen az Ön Telkomsel felhasználói számára ezúttal az ApkVenue ad néhány tippet hogyan lehet egy Telkomsel mobiltelefonszámot SMS-ben követni.

  • A legpontosabb és fel nem ismert mobiltelefonszám nyomon követése (Frissítés 2020)
  • Nagyon egyszerű! Hogyan találhatjuk meg valaki tartózkodási helyét a WhatsApp segítségével egy mobiltelefonon?
  • 10 módszer az elveszett mobiltelefon nyomon követésére Android és iPhone készülékek számára, garantáltan megtalálja Önt!

Hogyan lehet nyomon követni a Telkomsel mobiltelefonszámokat SMS használatával

Igen. Nem szuper bonyolult hackelési módszerrel, nemhogy az okostelefon igényléséhezgyökér, csak SMS segítségével követheti nyomon mások Telkomsel mobiltelefonszámának helyét. Kíváncsi vagy, hogyan? Kérjük, kövesse az alábbi lépéseket:

Alkalmazások termelékenysége Telkomsel LETÖLTÉS
  • Tárcsázza a * 250 # számot a mobiltelefon álnév segítségével az okostelefonon. Kövesse egy sor olyan folyamatot, ahol regisztrálnia kell barátja mobiltelefonszámát, hogy később SMS-ben követhető legyen.
  • Ezután SMS-értesítést kap arról, hogy a regisztrált ismerős száma mentésre került. Most bármikor elvégezheti a helykövetési folyamatot.
CIKKEK MEGTEKINTÉSE
  • A trükk az, hogy SMS-t küldjön formátumban Barátom (tér) Név (Tér) mobiltelefon szám majd küldje el a 2500-as számra. Az alábbi képen láthat egy példát.
  • Automatikusan válasz SMS-t fog kapni, amely információkat tartalmaz a Telkomsel mobiltelefonszám helyéről.

Ez a könnyű út nyomon követheti mások Telkomsel mobiltelefonszámát SMS-ben. Most már nem kell többé baj, ha barátai, rokonai vagy rokonai nem válaszolnak a beszélgetéseire vagy üzeneteire.

A fenti módszerrel azonnal nyomon követheti a helyet. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is SMS vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found