hogyan lehet regisztrálni és aktiválni az m-banking BCA-t anélkül, hogy ATM-be menne

Szeretne pénzt átutalni anélkül, hogy ATM-hez kellene menni? Használja a BCA mobilalkalmazást, de először kövesse az alábbi lépéseket az m-Banking BCA regisztrálásához és aktiválásához.

Szeretne pénzt átutalni vagy fizetési műveleteket végrehajtani anélkül, hogy bankhoz vagy ATM-hez kellene mennie? A könnyebbé tétele érdekében igénybe veheti a szolgáltatást mobil bank más néven m-Banking BCA, itt!

Azoknak, akik nem tudják, m-Banking BCA a BCA által az alkalmazáson keresztül nyújtott szolgáltatások egyike BCA mobile a HP-n a tranzakciók megkönnyítése érdekében.

Az m-BCA különféle kényelmi lehetőségeket kínál, például képes fizetni részleteket a hitelkérelmekért online, feltölt GoPay és OVO egyenlegek, és még sok más.

Ön BCA ügyfél és érdekli a használata? Gyerünk, először nézd meg az értékeléseket az m-Banking BCA regisztrálása és aktiválása az alábbi egyszerű tranzakciókhoz!

1. Hogyan regisztrálhat az m-Banking BCA-ra Online A HP-n keresztül

Regisztrálni az m-Banking BCA-ba online anélkül, hogy bankba menne, először megteheti a BCA ATM hálózaton keresztül, amely sok helyen elterjedt.

Keresse meg a legközelebb a tartózkodási helyéhez, és ne felejtse el elkészíteni okostelefon csatlakozik az internet hálózathoz, igen! Íme néhány egyszerű lépés.

 • Keresse fel a legközelebbi BCA ATM-et, helyezze be az ATM-kártyát és írja be a PIN-kódot. A Start menüben válasszon egy lehetőséget Készpénzfelvétel / egyéb tranzakciók a képernyőn.
Fotó forrása: bca.co.id
 • A következő oldalon válassza ki a menüt Regisztráljon az e-banki szolgáltatásra és válaszd Mobil bank.
Fotó forrása: bca.co.id
 • Regisztráció előtt először olvassa el az m-Banking BCA regisztrációhoz szükséges információkat a képernyőn látható módon. Ha igen, válassza a lehetőséget IGEN.

 • Ezt követően írja be a tranzakcióhoz használt mobiltelefonszámot, és válassza ki JOBB folytatni.

Fotó forrása: bca.co.id
 • Az opció kiválasztásával erősítse meg az m-BCA számára használt mobiltelefonszámot IGEN a képernyőn.
 • Akkor megkérik adja meg az m-BCA PIN kódot 6 jegyű számokkal. Ne feledje, ne használjon telefonszámok, születésnapok és bármi más kombinációját, amelyet mások könnyen kitalálnak.
 • Ha egyszer beírta a PIN-kódot, akkor ismételten meg kell erősítenie a PIN-kódot.
Fotó forrása: bca.co.id
 • Várjon néhány percet, amíg a folyamat megjelenik a BCA m-Banking sikeres regisztrációjának megerősítése jelenik meg a képernyőn. Az ATM-készülék nyomtatni is fog a tranzakció beérkezésének igazolása.
 • Most elhagyhatja az ATM-et, és ne felejtse el visszavenni a BCA ATM-kártyáját, rendben!
Fotó forrása: bca.co.id
 • Váltani okostelefon Ön, Letöltés a legújabb BCA mobilalkalmazás Android felhasználók számára, amelyek alább találhatók.
 • IPhone felhasználók számára az App Store szolgáltatáson keresztül is megszerezheti.
Apps Produktivitás PT Bank Közép-Ázsia tbk. LETÖLTÉS
 • Nyissa meg a telepített BCA mobilalkalmazást, és válassza a menüt m-BCA. Ezután olvassa el az m-BCA feltételeket, és válassza ki Elfogad.
 • Azután írja be a 16 jegyű BCA ATM kártya számát amelyet elöl találhat. Ha igen, küldjön SMS-t, hogy választ kapjon. Győződjön meg róla, hogy van elég hitele, rendben!
 • Akkor felkérik, hogy készítsen BCA mobil hozzáférési kód betű és szám karakter kombinációja formájában, összesen 6 karakterből áll.
 • Írja be kétszer a BCA mobil hozzáférési kódot, és koppintson a gombra rendben.
 • Most a BCA mobil elérhető a címen okostelefon Ön. Ahhoz azonban, hogy pénzügyi tranzakciókat hajthasson végre, először aktiválnia kell.

Tehát, hogy megtudja, hogyan aktiválhatja a BCA pénzügyi szolgáltatásokat, csak nézze meg az alábbi magyarázatot!

2. Hogyan lehet aktiválni az m-BCA Online Pénzügyi Szolgáltatásokat

Ha követte a fenti lépéseket, akkor több m-Banking BCA tranzakciót is végezhet, például megnyithat egy menüt m-Info és m-Admin.

Eközben olyan pénzügyi tranzakciók lebonyolítására, mint pl m-Transfer, m-fizetés, és m-kereskedelem, először el kell végeznie az aktiválást, amely két módszerrel végezhető el.

Fotó forrása: bca.co.id

A BCA pénzügyi szolgáltatások aktiválása a kirendeltségeken

Először az m-BCA pénzügyi szolgáltatásokat aktiválhatja a jöjjön a legközelebbi BCA kirendeltséghez és hajtsa végre a következő lépéseket.

 • Gyere ide Vevőszolgálat a legközelebbi BCA kirendeltségnél.
 • Vigye magával Tahapan-könyvét, BCA ATM-kártyáját, eredeti KTP-jét és mobiltelefonszámát az m-BCA szolgáltatásokhoz.
 • Következő Vevőszolgálat aktiválja az m-BCA pénzügyi szolgáltatását.
Fotó forrása: bca.co.id

Hogyan aktiválhatjuk az m-BCA Financial Services szolgáltatást bank nélkül

Másodszor, az online BCA pénzügyi szolgáltatásokat is aktiválhatja anélkül, hogy a szolgáltatáson keresztül bankba kellene mennie szia BCA. Íme néhány dolog, amelyet elő kell készítenie és meg kell tennie.

 • Vegye fel a kapcsolatot a Halo BCA-val a telefonszámon 1500888 és kérje meg a pénzügyi BCA mobile aktiválását.
 • Ellenőrizze a Halo BCA tisztjeivel.
 • Ezután csak annyit kell tennie, hogy e-mailben elküldi a teljes dokumentumokat a Halo BCA-nak ([email protected]).
 • Az elküldött adatok fényképes személyi igazolvány, KTP-vel ellátott fotó és az m-BCA pénzügyi aktiválásához aláírt kérelem formájában vannak.

Az m-BCA-n kívül a pénzügyi tranzakciók aktiválása KlikBCA a Halo BCA szolgáltatáson keresztül is elvégezhető, mint fent. Ahhoz, hogy tisztább legyen, lásd alább az alábbiakban!

 • Vegye fel a kapcsolatot a Halo BCA-val a telefonszámon 1500888 és azt mondta, hogy aktiválja a KlikBCA pénzügyi tranzakciókat.
 • Információ megadása a számlaszámról és a mobiltelefonszámról, amelyekkel kapcsolatba léphet. * Küldje el a teljes jelentkezési dokumentumokat a Halo BCA e-mail címre _ ([email protected]) _.
 • A dokumentum KTP fotóadatokból, KTP-vel készült önarcképből és a KlikBCA alá tartozó KeyBCA aláírt alkalmazásából áll. A teljes mellékletméret nem lehet nagyobb, mint 5 MB.
 • A Halo BCA csapata e-mailben értesítést küld a KlikBCA pénzügyi tranzakciók aktiválására irányuló alkalmazás állapotáról.
 • Ha a pénzügyi tranzakciók aktiválására irányuló kérelem sikeres, a KeyBCA a korábban regisztrált címre kerül.

Tájékoztatásul: az m-BCA pénzügyi tranzakciók aktiválása a Halo BCA szolgáltatáson keresztül csak 2021. március 31-ig érvényes, és bármikor megváltoztatható.

Tehát azok, akik otthon dolgoznak, eredményesek maradhatnak pénzügyi tranzakciók lebonyolításában a BCA mobilon keresztül, anélkül, hogy gondot okozna az ATM vagy a BCA Bank közvetlen felkeresése.

Az m-Banking BCA (BCA mobile) jellemzői és szolgáltatásai

Az m-Banking BCA szolgáltatás használatával a BCA Mobile alkalmazáson keresztül különféle tranzakciókat és szolgáltatásokat hajthat végre, például az alábbiakat.

KategóriaBCA m-banki szolgáltatás (BCA mobile)
m-InfoEgyenleg információ


RDN információ / Ügyfélpénztári számlák (egyenleginformációk és számlamutációk)

m-TransferÁtutalás a BCA számlára


BCA virtuális számla

m-fizetésSzámlafizetések, nevezetesen hitelkártyák, PLN, PAM, mobiltelefonok, telefonok, biztosítások, oktatás és mások
m-kereskedelemTöltési impulzusok, előre fizetett PLN és mások vásárlása
m-AdminAktiválás, PIN-kód módosítása, egyebek (BCA hitelkártyaadatok regisztrálása és törlése)
KártyátlanKészpénzfelvételek és készpénz-betétek ATM-kártya nélkül
FlazzEllenőrizze a Flazz BCA kártya egyenlegét (NFC funkcióval rendelkező eszköz szükséges)
Ossza megTegye át BCA-fiókjának egyenlegét a Sakuku alkalmazásba
BCA billentyűzetAktiválja a BCA Keyboard alkalmazást a tranzakciókhoz közvetlenül a billentyűzetről

Az m-Banking BCA (BCA mobile) és a BCA Internet Banking (KlikBCA) különbsége

A BCA mobilalkalmazáson keresztüli m-Banking mellett a BCA rendelkezik egy másik szolgáltatással is internetes bankolás akinek neve van KlikBCA.

Annak ellenére, hogy a funkciók ugyanazok, ennek a két szolgáltatásnak eltérő a felhasználási módja, tudod.

Fotóforrás: pymnts.com

Különbség mobil bank és internetes bankolás az alap a hozzáféréshez szükséges eszközök, nevezetesen az alkalmazás BCA mobile és a helyszínen KlikBCA.

A használat módjától kezdve az m-Banking BCA használatához alkalmazásra, internetes kvótára és SMS-hitelre van szükség, például számlaszám regisztrálásakor.

Míg az Internet Banking BCA csak internetes kvótára van szüksége, és a tranzakciók egy tokent használnak a hitelesítési funkcióhoz.

Ha érdekel a BCA Internet Banking regisztrációja és aktiválása, a teljes cikket itt olvashatja el:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ennyit jelent az m-Banking BCA-hoz való regisztráció a BCA mobilalkalmazáshoz, amelyet az ApkVenue a fentiekben teljes körűen áttekintett. Így nem kell bajlódnia, hogy oda-vissza menjen az ATM-hez, igaz?

Ó, igen, győződjön meg arról, hogy a BCA mobil használatakor az internet hálózat be van kapcsolva okostelefon zökkenőmentesen és interferencia nélkül fut, így a benne lévő tranzakciók zökkenőmentesen folynak.

Remélhetőleg hasznos és sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Fintech vagy más érdekes cikkeket a Andini Anissa.