hogyan lehet törölni a legújabb, állandó gmail-fiókot 2020-ban

Deaktiválni szeretné Google- vagy Gmail-fiókját, attól tartva, hogy feltörik? Így törölheti a legújabb, 2020-as Gmail-fiókot laptopokon és mobiltelefonokon ✅.

Hogyan lehet törölni egy állandó vagy ideiglenes Gmail-fiókot, néha különféle okokból kell tennie.

Akár azért, mert meg akarja változtatni az alay Gmail nevét, vagy talán biztonsági okokból, hogy felelőtlen emberek ne használják vissza.

A probléma azonban az, hogy még mindig sok olyan ember van, aki nem tudja véglegesen törölni a Gmail / Google fiókot, bandát. Te is közéjük tartozol?

Ne keverje össze! Az alábbiakban az ApkVenue részletesen elmagyarázza hogyan lehet törölni a legújabb, állandó Gmail-fiókot 2020-ban. Nézd meg!

Hogyan törölhető a legújabb Gmail-fiók 2020 a laptopokon és a HP-n

A Gmail-fiókból való kijelentkezés minden bizonnyal nem a megfelelő megoldás, ha meg akar szabadulni a nyomoktól, mert szégyelli a rossz felhasználónevet, vagy akár egy fel nem használt fiókot is meg akar védeni a hackertámadások elkerülése érdekében.

Mert így valójában csak a Gmail-fiók inaktiválását teszi lehetővé anélkül, hogy azt ténylegesen törölné.

A Google / Gmail-fiók törlése laptopról vagy mobiltelefonról valójában nem olyan nehéz, és nem igényel további alkalmazásokat, tudod!

A kíváncsiság helyett jobb, ha csak azt nézzük meg, hogyan lehet törölni a legújabb Gmail-fiókot 2020 a következő laptopokon és mobiltelefonokon.

Gmail-fiók törlése laptopon

1. Lépjen a Google Fiók oldalra

Meglátogatja a //myaccount.google.com/ oldalt, majd lépjen a következőre: fülreAdatok és személyre szabás és válassza a menüt Töröljön egy szolgáltatást vagy fiókját.

2. Törölje a Gmail-fiókot vagy az Állandót

Akkor csak választania kell egy lehetőséget Törölje a fiókját a Gmail-fiók törléséhez.

3. Erősítse meg a jelszót

Korábban a Google azt is kérte, hogy adja meg újra Jelszó a meglévő Google-fiókot.

4. Törölje a Gmail-fiókot

Végül lesz egy megerősítő oldal a fiók törlése előtt. Ha megértette és egyetért, csak aktiválnia kell a jelet jelölje be és kattintson Fiók törlése.

Google / Gmail-fiók törlése mobiltelefonon

Azok számára, akik szeretnének praktikusak lenni, a Gmail / Google-fiókot közvetlenül a mobiltelefonon keresztül is törölheti. A módszer nagyon egyszerű. Nézd meg!

1. Nyissa meg a Gmail alkalmazást

Nyissa meg mobiltelefonján a Gmail alkalmazást, majd kattintson a jobb felső sarokban található fénykép ikonra. Győződjön meg arról, hogy a törölni kívánt fiókot használja. Ha igen, kattintson a gombra Kezelje Google-fiókját.

2. Google-fiók beállításai

A Google-fiók oldalon válassza ki a fület Adatok és személyre szabás. Tekercs és válasszon egy lehetőséget Töröljön egy szolgáltatást vagy fiókját. Gmail-fiók törléséhez válassza a lehetőséget Törölje Google-fiókját.

3. Törölje a Gmail-fiókot

Írja be az ellenőrzés céljából törölni kívánt Gmail-fiók jelszavát. Ezután kattintson a gombra Következő. Tekercs aljára, majd ellenőrizze az alábbi lehetőségeket. Ha biztos benne, kattintson az opcióra Fiók törlése.\

Már elkészült! Ha továbbra is szüksége van egy alternatív módra a Google / Gmail-fiók törlésére a mobiltelefonján, az ApkVenue ezt az előző cikkben megvitatta, tudod!

Igen, mivel a folyamat befejezéséhez először be kell jelentkeznie a fiókjába, ezért választhat egy lehetőséget "Elfelejtette a jelszavát?" hogy miként lehet törölni egy olyan Gmail-fiókot, amely elfelejtette a jelszavát,

Ne feledje továbbá, hogy a Google-fiókjához kapcsolódó összes adat automatikusan törlődik ha ezt az állandó Gmail-fiókot törli.

Tehát elővigyázatosságból megtekintheti, hogyan készítsen biztonsági másolatot a következő Gmail-fiókról.

Fontos adatok biztonsági mentése egy Gmail-fiókról

Miután megértette a kockázatokat, talán néhányan haboznak törölni Google-fiókjukat, vagy akár lemondani szándékukat.

Nem kell aggódnod, banda. Biztonsági másolatot készíthet vagy biztonsági másolatot készíthet a Gmail-fiókjával társított adatokról. A lépések a következők:

1. Lépjen a Google Fiók oldalra

Először csak annyit kell tennie, hogy felkeresi a //myaccount.google.com/ linket böngésző. Tessék fülreAdatok és személyre szabás majd válassza ki Töltse le adatait.

2. Válassza a Támogatott alkalmazások lehetőséget

Az oldalon Töltse le adatait, csak ki kell választania a kívánt alkalmazásadatokat biztonsági mentés. Tekercs amíg le nem találja a gombot Következő és kattintson.

3. Végezzen biztonsági mentést

Ezután meg kell kérni fájltípus, méret biztonsági mentés a link másolásának lehetőségéig, a Google Drive-ig vagy a hely Dropbox-ig biztonsági mentés. Ha rákattintott Archívum létrehozása.

4. Fejezze be a biztonsági mentést

Ha igen, akkor várnia kell egy ideig, hogy minden adata megmaradjonbiztonsági mentés és letölthet egy példányt, bandát.

Az állandó Gmail-fiók deaktiválásának okai

Nem tagadható, nagyon fontos a Gmail / Google-fiók megléte. Sőt, a mai androidos telefonok minden adatot szinkronizáltak a felhőben és a Google egyéb szolgáltatásaiban.

Ennek ellenére vannak olyan esetek, amikor az emberek valamilyen okból törölni akarják Gmail / Google-fiókjukat. De mi az oka? Gyere, figyeld!

  • Már inaktív: A leggyakoribb ok az, hogy a Gmail már nem aktív. Biztosan új e-mailt írt, hogy újra játszhassa a Mobile Legends programot? Tehát, ha nem használja, akkor jobb, ha csak törli a Gmailt.

  • Felhasználónév A színészkedés felett: A Google nem engedélyezi felhasználóinak, hogy megváltoztassák a felhasználónevüket. Ha a felhasználónév alay, akkor jobb, ha szakszerűtlen helyett törli és létrehoz egy újat.

  • Feltört fiók: A legveszélyesebb ok az, hogy a Gmail-fiókját feltörték / feltörték. Ha feltörték, akkor azonnal törölnie kell, mert a Google-fiókjában található összes szinkronizált adat egy Gmail-fiókon keresztül érhető el.

A Gmail-fiók bezárása előtt keresendő dolgok

Mint tudják, jelenleg a Gmail-fiókok minden olyan szolgáltatáshoz kapcsolódnak, amelyek hasznosak a mindennapi életben. Kezdve Google+, Google Drive még Youtube csak szórakozásból.

Most, mielőtt úgy dönt, hogy törli a Google alias Gmail-fiókját, meg kell értenie azokat a kockázatokat, amelyekkel később szembe kell néznie, banda.

Íme néhány dolog, amelyre érdemes figyelnie, mielőtt gyakorolná a Gmail-fiók végleges törlését:

  • Nem férhet hozzá a Gmail üzeneteihez, az emlékeztetőkhöz a Naptárban, a Drive-fájlokhoz és a Gmail-fiókjához kapcsolódó egyéb szolgáltatásokhoz.

  • Minden, amit a Google Play Áruházból, a Play filmből, a Play könyvből vagy a Play zenéből vásárolt, elveszik.

  • A Gmail-fiókjában mentett Android-névjegyek listája elvész.

  • Gmail-fiókkal nem hozható létre felhasználónév ugyanaz a hát.

  • És még sok más.

Tehát itt vannak a lépések arról, hogyan lehet véglegesen törölni a Gmail / Google fiókokat a laptopokról és a mobiltelefonokról, és megteheti saját maga.

Ahhoz, hogy miként lehet véglegesen törölni a Gmail-fiókot egy Xiaomi, OPPO vagy Vivo mobiltelefonról, kövesse az ApkVenue fent megadott lépéseit, mert ugyanaz.

Remélhetőleg ezzel az útmutatóval biztonságban lehet személyes adatait, és ne felejtsen el óvatos lenni, mielőtt ezt megtenné. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Gmail vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.