hogyan lehet biztonsági másolatot készíteni és visszaállítani a WhatsApp csevegést a Google Drive-on keresztül

Nem akarod elveszíteni a fontos WhatsApp csevegéseket? Ne aggódjon, csak használja a WhatsApp csevegés biztonsági mentési módszerét, és állítsa vissza alább.

Aki jelenleg nem használ WhatsApp? Alkalmazás azonnali üzenetküldés manapság olyanná vált, ami kötelező a mindennapi kommunikációs kérdésekben tudod.

Soha nem éreztem az időt a változásra okostelefon, csevegés A WhatsApp és a fájljai automatikusan törlődnek? Nem akarja elveszíteni fontos beszélgetéseit?

Ezért az ilyen dolgok elkerülése érdekében célszerű havonta biztonsági másolatot készíteni a csevegésekről.

Itt az ApkVenue áttekinti út tartalék csevegés WhatsApp és visszaállítás a Google Drive használatával.

Útgyűjtemény biztonsági mentés és visszaállítás WhatsApp a Google Drive-on keresztül

Fotó forrása: mashable.com

Felfegyverezve egy Google Drive-fiókkal, amelyet regisztráltak okostelefon Az Androidod, itt vannak út tartalék csevegés WhatsApp könnyen. Beleértve út csevegés visszaállítása WhatsApp is srácok.

Út biztonsági mentés WhatsApp a Google Drive-ra

1. lépés: A WhatsApp alkalmazáson először Koppintson a tovább három pont ikonra ami a jobb felső sarokban van. Ezután lépjen a menübe Beállítások hogy a WhatsApp alkalmazás beállításainak oldalára lépjen.

2. lépés: Csak ki kell választania a menüt Beszélgetések kezdeni tartalék csevegés WhatsApp. És válasszon Csevegés biztonsági mentése hogy a következő menübe lépjen srácok.

3. lépés: Itt talál információkat a folyamatról biztonsági mentés az étlapon látható Utolsó biztonsági mentés. Korábban Ön választotta, hogy melyik Google Drive-fiókot használja csevegés biztonsági mentésre kerül, Koppintson a a menün Számla.

4. lépés: Emellett kiválaszthatja az időtartamot is biztonsági mentés automatikusan a menüben Biztonsági másolat a Google Drive-ra, ahol vannak olyan opciók, mint a Napi, Heti, a Havi. Kiválaszthatja a használt hálózat típusát is Készítsen biztonsági másolatot.

5. lépés: Végül, miután az összes beállítás elkészült, mindössze annyit kell tennie, hogy megnyomja a gombot Biztonsági mentés hogy elindítsa a folyamatot. A folyamat időtartama a rendelkezésre álló adatok mennyiségétől függbiztonsági mentés a WhatsApp-ból srácok.

Út Csevegés visszaállítása WhatsApp a Google Drive-ról

Fotó forrása: bgr.in

Miután elvégezte a fenti lépéseket, már nem kell aggódnia csevegés A WhatsApp elveszik, amikor megváltozik okostelefon.

Az alkalmazástól eltérően csevegés más népszerű, például a LINE, a WhatsApp megköveteli az alkalmazás újratelepítését csevegés visszaállítása.

A telefonszám használatával történő első telepítéskor és aktiválásakor csak a gombot kell kiválasztania visszaállítás visszatérni csevegés WhatsApp.

Ó, igen, győződjön meg róla is email bejegyzett okostelefon Az Android alkalmas és ugyanaz, mi!

Tényleg könnyű, igaz? Így már nem kell panaszkodni csevegés A WhatsApp elveszik, amikor megváltozik okostelefon srácok.

Hát így van A WhatsApp biztonsági mentése és visszaállítása csevegő alias _restore chat A WhatsApp egyszerűen és egyszerűen elvégezhető.

A WhatsApp sok kényelmet nyújt, van más tippje és trükkje ezzel az alkalmazással kapcsolatban? Na gyere Ossza meg Jakával a megjegyzések oszlopban srácok.

Sok sikert és sok sikert!

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found