a 360-as kameraalkalmazás titkos tulajdonságai, amelyek nem az új verzióban vannak

Sokan a Camera 360 régi verzióját használják, mert kisebb és könnyebb. Annak ellenére, hogy van 6 jó dolog, amit nem lehet megtenni a Camera 360 régi verziójában.

Camera 360 a legnépszerűbb kamera- és képszerkesztő alkalmazás a világon. Ez a Camera 360 alkalmazás elérhető androidos telefon és iOS. A különféle Camera 360 effektek még hűvösebbé varázsolhatják fotóit. Még egy unalmas arcot is ragyoghat, mint egy koreai művész. De csak a Camera 360 alkalmazást használja-e hozzá szelfi csak? Annak ellenére, hogy a legújabb Camera 360 különféle funkciókkal rendelkezik, amelyek mindenképpen szórakoztatóak és hasznosak a mindennapi életben. Ez az 6 jó dolog, amit nem tehet meg a Camera 360 régi verzióján.

  • Ez a gyönyörű lány megtanítja a tökéletes szelfizést
  • Hogyan készítsünk titokban fényképeket anélkül, hogy megnyitnánk a kamera alkalmazást egy Android telefonon
  • Szerinted könnyű Photoshop mesternek lenni? Először nézze meg ezt a videót!

Sokan még mindig keresik az alkalmazásokat Camera 360 a régebbi verzió, amely kisebb és könnyebb, de természetesen minimális funkciókkal. Camera 360 Ultimate A legújabbak nagyobb fájlmérettel rendelkeznek, de természetesen nem ok nélkül. A Camera 360 legújabb verziója számos kiváló funkcióval rendelkezik, amelyeket ki kell próbálni. Mindezek a funkciók a főmenü megnyitásával, majd a képernyő balra csúsztatásával láthatók. Kattintson a gombra "Fedezd fel", és számos szórakoztató és hasznos funkciót és funkciót talál az Ön számára.

6 jó dolog, amelyek nem állnak rendelkezésre a Camera 360 régi verziójában

1. Könnyű kamera

Ez egy jellemző Camera 360 ami nagyon könnyen használható. Csak mutogat és csattan. Mivel a Camera 360 alkalmazás automatikusan elvégezte a beállításokat, így a fényeredmény a fény és a szín szempontjából maximális. Tehát, még akkor is, ha pillanatképet készít, soha nem fog rossz fényképet készíteni.

2. Effekt kamera

A Camera 360 alkalmazás híres különféle lenyűgöző fotóeffektjeiről. Van több mint 200 egyedi effekt amelyet használhat. Néhány elérhető a telepítéskor, mások pedig ingyenesen letölthetők. Tehát nyugodtan játszhat az összes effektussal. Szebbé, csinosabbá, szebbé vagy egyedibbé teheti fényképeit.

3. Színváltó kamera

Funkciókkal Színváltás ez drámai hatást gyakorolhat a fotóira. Működése az, hogy bekapcsolja az egyik színt, például a piros, rózsaszín, kék, sárga, majd kikapcsolja a többi színt fekete-fehérre. A fotó jobban fog kinézni "gótikus" ezzel a hatással.

4. Audio kamera

Ez a Camera 360 egyedülálló funkciója. 5 másodperces hangrögzítés közben fényképezhet. Tehát olyan, mintha hang állna elő az állóképből. Ha kreatív vagy, ez a funkció eszköz lehet valami jó dolog létrehozására.

5. Videokamera

Azt hiszem, ez minden mobiltelefon fényképezőgép szabványos jellemzője. Amellett, hogy képeket tud fotózni, videók rögzítésére is használható. A legújabb Camera 360-ban is vannak funkciók Videókamera. Jó minőségű videókat rögzíthet anélkül, hogy bonyolult beállításokra gondolna.

6. QR Code Scanner

Ha már rendelkezik a Camera 360 legújabb verziójával, a letöltéshez már nem kell más alkalmazásokat letöltenie.letapogatás QR-kód. Csak használja ki a Camera 360 szolgáltatásainak előnyeit. Ez a QR-kód különféle dolgokra használható, például szövegolvasásra, weboldalak megnyitására, megnyitásra link videók és így tovább.

Ez az 6 jó dolog, amit nem tudsz megtenni a Camera 360 régi verzióján. A fenti dolgok nem érhetők el, ha továbbra is a Camera 360 alkalmazás régi verzióját használja. Tehát nem számít, ha a fájl mérete kissé nagyobb. A legfontosabb a hűvös és hasznos funkciók. Ha van más véleménye, megoszthatja azokat az oszlopban megjegyzés ez alatt.

A PINGUO Inc. Fotó- és képalkotó alkalmazásai LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found