a legjobb addiktív drag racing játék

Szeretné érezni a gyors és dühös film Dom Toretto stílusú versenyzésének izgalmát? Jobb, ha a legjobb drag racing játékot játszod Androidon, bandád!

Az egyik franchise a legnépszerűbb filmek Gyors és dühös. Ez a film az autóverseny izgalmát jelenetekkel párosítja akció ami megfeszíti.

A film megtekintése után talán arról álmodsz, hogy válj Dom Toretto játszik Vin Diesel, valamint Brian O Conner néhai Paul Walker játssza.

Játék közben érezheti a banda a szenzációt játékok gyorsulási verseny Az ApkVenue ajánlása, amely felpörgeti az adrenalin bandát!

A legjobb Drag Race játék az Android 2019-hez

Gyorsulási verseny egy olyan fajta verseny, amelynek során a versenyzőknek egyenes pályán kell versenyezniük a sebesség eléréséért Befejez.

Ha azt szeretné csinálni, mint a Fast & Furious filmekben, akkor játszhat gyorsulási verseny a következő banda. Határozottan biztonságos, hacsak nem autóvezetés közben játszik. Már balesetveszély, megint a rendőrségi jegy.

Készen áll a lista megtekintésére? Nézzük csak a játéklistát!

1. Drag Racing

Az első játék, amelyet az ApkVenue az Ön számára ajánl Gyorsulási Verseny által termelt Creative Mobile. Kizárólag a név alapján sejthetjük, hogy ez a játék a versenyzésre összpontosít húzás.

Ez a játék olyan sokféle autót kínál, kezdve Skyline GT-R, 69 Mustang, amíg BMW M4. Versenyezhetsz más játékosokkal a világ minden tájáról, banda!

InformációGyorsulási Verseny
FejlesztőCreative Mobile
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (2.649.668)
Méret36 MB
Telepítse100.000.000+
Android minimum4.1
LetöltésLink

2. CSR verseny

Nem, a CSR-nek itt semmi köze A vállalati társadalmi felelősségvállalás más néven egy vállalat társadalmi felelőssége. A CSR itt a játék neve gyorsulási verseny amelyet az ApkVenue ajánl.

CSR Racing különféle autós lehetőségekkel rendelkezik, mint például a Bugatti és a McLaren. Természetesen frissítheti autóját, így megnyerheti a mérkőzést.

InformációCSR Racing
FejlesztőNaturalMotionGames Ltd.
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (2.467.531)
Méret76 MB
Telepítse50.000.000+
Android minimum4.0.3
LetöltésLink

3. Nitro Nation 6

Ezután vannak játékok Nitro Nation 6 itt banda! Az ApkVenue ezt az egy játékot azért ajánlja, mert koncepciót hordoz sportszerűség ahol nincsenek prémium funkciók frissítés. Mindezt pusztán a képességeink miatt.

Az autóját ízlés szerint módosíthatja. Megváltoztathatja az autó színét, megváltoztathatja lökhárító , megvesz spoilerek, és így tovább. A játék grafikája is nagyon jó, így addiktív.

InformációNitro Nation 6
FejlesztőCreative Mobile
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (1.239.721)
Méret38 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.1
LetöltésLink

Teljes Drag Race játék. . .

4. CSR Classics

Ha ez megegyezik a CSR Racing bandával, mert ugyanaz a fejlesztő gyártja, nevezetesen NaturalMotionGames Ltd.. A különbség az, hogy ebben a játékban az autók klasszikus autók.

Tehát, ha rajongsz az antik autókért, szeretned kell ezt a játékot. A meglévő autókat tartalmazza Shelby Mustang GT500, Ford GT40, és Plymouth Superbird.

Ahhoz, hogy ezt a játékot játszhassa, legalább egy mobilra van szükség, legalább 1 GB RAM-mal. Ha azt tervezi, hogy több RAM-ot cserél a mobiltelefonjára, olvassa el ezt a cikket!

InformációCSR Classics
FejlesztőCreative Mobile
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (879.393)
Méret24 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.0
LetöltésLink

5. Legmagasabb sebesség: Drag & Fast Racing 3D

Ebben az egy játékban igazán el kell sajátítanod időzítés helyettesítés felszerelés és használja a megfelelő nitrót, hogy megnyerjen minden versenyt, amelyen részt vesz.

Maximális sebesség: Drag & Fast Racing 3D egy olyan játék, amely elrontja a szemedet a gyönyörű grafikával. Az autók választása nem annyi, mint a korábbi játékokban, de mégis kihívást jelent.

InformációCSR Classics
FejlesztőT-Bull
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (651.600)
MéretEszközönként változik
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.1
LetöltésLink

6. 4x4 verseny

Autó Sport már a klasszikus autók is voltak, milyen autóhoz használható gyorsulási verseny? Még mindig van egy banda, a 4WD autók, amelyek hevesek, versenyzésre is használhatók húzás!

Teherautókat, terepjárókat akar, akár Monster Truck versenyre használhatod. Ami egyértelmű, ez a játék tökéletes azok számára, akik szeretik az igazán macsó nagy autókat.

InformációDrag Racing 4x4
FejlesztőCreative Mobile
Vélemények (véleményezők száma)4.3 (371.401)
MéretEszközönként változik
Telepítse10.000.000+
Android minimumEszközönként változik
LetöltésLink

7. Drag Battle

Szeretné átélni egy igazi verseny szenzációját? Ha igen, akkor tényleg ki kell próbálni a játékot Drag Battle ezt!

Hogy nem, megváltoztathatja Kilátás a játék arra készteti, hogy első személy szemszögéből játsszon, más néven a volán mögött. Ami egyértelmű, ez a játék felpörgeti az adrenalint, banda!

InformációDrag Battle
FejlesztőJég vihar
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (109.775)
Méret38 MB
Telepítse5.000.000+
Android minimum5.0
LetöltésLink

8. Drag Racing: Club Wars

Ha valaha versenyzőt játszottál Sebességigény: Szén, biztosan tudod, hogy ebben a játékban más versenyklubokkal is harcolhatsz a területek felett? Ebben a játékban ugyanazt teheti.

Drag Racing: Club Wars egy játék gyorsulási verseny ami szórakoztató a barátokkal játszani. Sőt, ez az ingyenes játék nem jeleníti meg túl gyakran a bosszantó hirdetéseket.

InformációDrag Racing: Club Wars
FejlesztőCreative Mobile
Vélemények (véleményezők száma)4.1 (92.365)
MéretEszközönként változik
Telepítse5.000.000+
Android minimumEszközönként változik
LetöltésLink

9. Drag Racing: utcák

Drag Racing: utcák a versenypálya hosszának két választása van, nevezetesen 1/4 és 1/2 mérföld. Az arénák típusai is változnak, a versenypályáktól kezdve az országutakig.

Autóját is szembeállíthatja más játékosokkal a világ minden tájáról, feltéve, hogy mobiltelefonja csatlakozik egy internetes hálózathoz.

InformációDrag Racing: utcák
FejlesztőNégyzet
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (87.972)
Méret29 MB
Telepítse1.000.000+
Android minimum4.1
LetöltésLink

10. Aszfalt utcai viharverseny

Játszma, meccs gyorsulási verseny Az utolsó dolog, amit az ApkVenue javasolni fog neked Aszfalt utcai viharverseny a világ egyik legnagyobb játéktermelője készítette, Gameloft.

A versenyek ebben a játékban még valóságosabbnak érzik magukat, mert ez a játék különféle időjárási viszonyokkal van ellátva, amelyek növelik a játék nehézségeit. Na igen, egy meccsen ezt a játékot egyszerre négy ember is követheti!

InformációAszfalt utcai viharverseny
FejlesztőGameloft
Vélemények (véleményezők száma)4.1 (81.324)
Méret52 MB
Telepítse5.000.000+
Android minimum4.3
LetöltésLink

Ez tíz játékok gyorsulási verseny legjobb az Androidon, amely kiváltja az adrenalinját, mint például a Dom Toretto a Fast & Furious-ban. Melyik bandát fogjátok játszani? Ossza meg a megjegyzések rovatban igen!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found