7 legjobb android psp emulátor 2017. november

A PlayStation Portable aka PSP az egyik legnépszerűbb hordozható konzol. A lejátszáshoz íme 7 legjobb PSP Android-emulátor 2017 novemberében.

PlayStation Portable aka PSP az egyik játékkonzol hordozható ami egykor nagyon népszerű volt annak idején. Ez a Sony által készített játékkonzol különféle játékokat készített, amelyek mindenképpen nosztalgiát fognak érezni az újbóli játékban.

Nyugodtan, a ma kapható különféle játékemulátorokkal könnyedén játszhat PSP-játékokat androidos okostelefonján. A következő ApkVenue át akarja tekinteni és elmondani neked 7 legjobb PSP Android emulátor 2017 novemberében.

  • A GTA határozottan ott van, ez a 7 konzolos játék sikeres a mobil verzióban is
  • Sok MOD! Íme 6 ok, amiért jobb a PC-n játszani, mint a konzolokon
  • 7 kis méretű HD Android-játék kifinomult grafikus játékkonzollal

7 legjobb PSP Android emulátor 2017. novemberre

1. PPSSPP - PSP emulátor

Fotóforrás: Photo: play.google.com

PPSSPP vitathatatlanul a legnépszerűbb PSP emulátor a világon. Amellett, hogy elérhető egy Android okostelefonon, játszhat PPSSPP-t asztali számítógépen is srácok. Egyes körök szerint a PPSSPP válik a legkényelmesebb PSP emulátor szinte minden Androidon használható és kompatibilis.

Azok számára, akiknek teljesítményre van szükségük, a PPSSPP mondható el a leginkább erős mert mindig megkapja frissítés a legutolsó. Ingyenes verzióban kapható, megvásárolhatja azt is, hogy megszabaduljon az emulátorban lévő hirdetésektől.

Henrik Rydgard szimulációs játékok LETÖLTÉS

2. AwePSP - PSP emulátor

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Azoknak, akiknek egyszerű vezérlésre van szükségük, AwePSP számíthat rá. Annak ellenére, hogy úgy tűnik, hogy a PPSSPP-t mint a legjobb PSP-emulátort utánozza, a teljesítményének köszönhetően számíthat arra, hogy az AwePSP különféle játékfajtákat bulldoz.

Ettől eltekintve az AwePSP különféle formátumokat is támogat PSP ROM, például .iso / .cso / .elf / .ISO / .CSO / .ELF. Az AwePSP egy virtuális vezérlőt is kínál a elrendezés ami a fizikai vezérlő támogatása mellett elég jó.

Apps Produktivitás AweEmulator LETÖLTÉS

3. PSP Pro 2017 emulátor

Fotóforrás: Photo: play.google.com

PSP Pro Emulator 2017 a legjobb PSP emulátor, amely majdnem hasonló a PPSSPP-hez. Ez az emulátor olyan alapfunkciókat kínál, mint az fps viewer, a menü mentés és Betöltés adatok és így tovább. A PSP Pro 2017 emulátor jelenleg ingyenesen elérhető.

Ennek ellenére továbbra is találni kell néhány idegesítő hirdetést, amikor ezt az emulátort használja. Nem kell aggódni, mert a PSP Pro 2017 Emulator képes olyan játékokat játszani, mint a Persona 2, a Dragon Ball Z to Grand Theft Auto tudod.

Apps Produktivitás víruskereső L.L.C LETÖLTÉS

4. Matsu Emulator - Multi Emu

Fotó forrása: Fotó: apk-dl.com

Matsu Emulator más koncepciót kínál, mint a többi konzolemulátor. Ez az alkalmazás rugalmasságot nyújt azáltal, hogy egyszerre több játékkonzolt is képes lejátszani. Köztük a PlayStation 1, a Game Boy Color, a Game Boy Advance és még sok más.

A jövőben a Matsu Emulator számos más konzolt támogat, például a PlayStation Portable, a Nintendo DS és a Nintendo 64. Wow, nem fogja zavarni az emulátorok cseréjét, ha ezt a legjobb alkalmazást használja.

Apps Productivity Studio MXE LETÖLTÉS

5. RetroArch

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Ha szerkeszteni szeretné az alkalmazásokat, RetroArch hogy az egyik legjobb konzolemulátor legyen az Android okostelefonokon. A RetroArch a legjobb PSP-emulátor, amely egyedülálló, mert képes különféle játékokat játszani felület különböző konzolok.

Természetesen ezt a rendszer is támogatja Libretro a RetroArch alkalmazáshoz kifejlesztve. Ez az Android emulátor tökéletes az Ön első kipróbálására, mert ingyenesen elérhető hirdetések és támogatás nélkül nyílt forráskód.

Töltse le a Libretro Productivity Apps alkalmazást

6. Sunshine Emulator PSP-hez

Fotó forrása: Fotó: apk-dl.com

Sunshine Emulator alternatíva lehet azok számára, akik hozzászoktak a PPSSPP használatához. De alapvetően a Sunshine Emulator átveszi a PPSSPP bázist nyílt forráskód és hozzáadott néhány alkalmazáson belüli fejlesztést.

Ez az emulátor a legjobb játékélményt kínálja grafikus beállítások ami elég jó. A Sunshine Emulator különféle Android-eszközökön használható, és látható játékmenettel játszik PSP-játékokat sima.

Apps Produktivitás ExpertArts Studio LETÖLTÉS

7. Rakéta PSP emulátor

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Rakéta PSP emulátor megoldás lehet azok számára, akiknek PSP-emulátorra van szükségük, de alacsony specifikációjú okostelefon-eszközön. A Rocket PSP Emulator különféle változtatásokkal a PPSSPP-től is átveszi alapját.

Alkalmazás kifejlesztve Emul World Ltd. játékélményt kínál sima képzett grafikai feldolgozással együtt. Ezenkívül a Rocket PSP Emulator hangminősége meglehetősen reálisnak mondható különböző eszközökön.

Emul World Ltd Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

Tehát ezek a 7 legjobb PSP Android-emulátor 2017 novemberében. Ezzel az alkalmazással felidézhet különféle PSP-játékokat androidos okostelefonján vagy táblagépén. Melyik játékot játszotta először? Na gyere Ossza meg Jakával a megjegyzések oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Emulátor vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found