Így játsszon Nintendo Wii játékokat a Windows rendszerén!

Hiányzik a Nintendo Wii konzol játékaiból? Ha igen, akkor most felidézheti ezeket a játékokat. Hogyan kell? Csak a következő JalanTikus cikkre hivatkozol.

A Nintendo Wii egy konzol Nintendo az ötödik generációból. Először 2006-ban jelent meg, mostanáig elmondható, hogy túl van az idején. Annak ellenére, hogy nem ez a korszak, mégis sok olyan játék létezik, amely különleges emlékeket hagy a játékosok számára.

Hiányzik a játék a konzolon Nintendo Wii? Ha igen, akkor most felidézheti ezeket a játékokat. Hogyan kell? Csak az ApkVenue következő cikkét veszi figyelembe, amely a Nintendo Wii játékok Windows rendszeren történő lejátszásáról szól.

  • A Nintendo Switch másolja a kínai gyártókat?
  • Hack 3DS sikeresen, a Nintendo több mint 250 milliót fizet neked
  • Azta! A Nintendo Switch ára mindössze 3,3 millió

Szeretne Nintendo Wii játékokat játszani Windows rendszeren? Használhatja ezt az utat

Ön a Nintendo rajongója? Ha igen, akkor biztosan ismeri a megnevezett konzolt Nintendo Wii. Konzol, amely annak idején egyedülálló játékélményt kínál. Szeretné újra eljátszani? Ha igen, akkor kövessük az ApkVenue módszerét játsszon Nintendo Wii játékokat Windows rendszeren.

A Nintendo Wii játékok Windows rendszeren történő lejátszásának lépései

1. lépés

Az első az, hogy le kell töltenie egy úgynevezett szoftvert Delfin emulátor. Letölthető a következő címen: a következő Egérút linkek.

Alkalmazások termelékenysége delfin emulátor projekt LETÖLTÉS

2. lépés

Ha igen, akkor most kell hozzon létre egy ISO fájlt az eredeti játékából. Annak ellenére, hogy emulátort használ, ez nem azt jelenti, hogy kalóz játékokat, barátokat játszik.

3. lépés

Ha minden készen áll, telepítse és nyissa meg a Dolphin Emulator szoftvert. Tehát, meg fog jelenni az alábbiak szerint jelenítse meg.

Fotó jóvoltából: Fotó: Egyszerűen Austin

4. lépés

Kattintson a menüre "Beállítások", majd válasszon ki egy fület "Útvonalak", akkor a kijelző az alábbiak szerint jelenik meg.

Fotó jóvoltából: Fotó: Egyszerűen Austin

A dobozon "ISO könyvtárak" adja meg az ISO játék mappájának elérési útját. Például Jaka birtoklása ilyen.

C: \ Users \ GamerTron \ Desktop \ DOLPHIN TESZT JÁTÉKOK

Ha igen, akkor kattintson "Rendben". Ekkor megjelenik az alábbi kijelző.

Fotó jóvoltából: Fotó: Egyszerűen Austin

5. lépés

Valójában ezen a ponton játszhatod a játékod. A módszer nagyon egyszerű, mégpedig a dupla kattintás csak a játék címében. De először próbáljon rákattintani "Vezérlő beállítása". Mert akkor is, ha a játék jól fut, ha az irányítója nem működik jól, akkor a játék sem játszható. kép megtekintése hogy világosabb legyen.

Fotó jóvoltából: Fotó: Egyszerűen Austin Fotó forrása: Fotó: Egyszerűen Austin

A konfigurálás befejezése után kattintson a gombra "Rendben".

6. lépés

Ez kész, és élvezheti a Nintendo Wii játékot, ha duplán kattint a játék címére. Az eredmény valami hasonló lesz kép alatt.

Fotó jóvoltából: Fotó: Egyszerűen Austin

Nos, ez csak Jaka cikke hogyan kell Nintendo Wii játékokat játszani Windows rendszeren. Remélhetőleg ez hasznos azok számára, akik emlékezni akarnak, sok sikert!

Szalaghirdetés: WCCF Tech


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found