7 legjobb google chrome vpn kiterjesztés 2020

A Google Chrome-ot használó laptopon szeretne VPN-kiterjesztést használni? Nézze meg a legjobb VPN Chrome kiterjesztés ajánlását a JalanTikus verzióhoz!

Szüksége van VPN-re, de lusta telepíteni a szoftvert, mert a laptop memóriája tele van koreai anime és drámagyűjteményekkel?

Nyugi, az ApkVenue kínál megoldást az Ön számára. Ahelyett, hogy a szoftver telepítésével kellene bajlódnia, telepítenie kell egy VPN kiterjesztést a böngészőjébe.

Ezúttal az ApkVenue ad néhány ajánlást legjobb VPN Chrome kiterjesztés 2020 ami még gyorsabbá teheti az internetet!

Miért érdemes VPN Chrome kiterjesztést használni?

Fotó jóvoltából: Behance

A VPN kiterjesztés fő célja a Chrome-ban: névtelennek és védettnek tart a digitális bűnözőktől.

Nincs inkognitómód? Valójában ez a mód névtelenné teheti Önt, csupán annyit, hogy az Ön által beírt / eltávolított információkat a kívülállók továbbra is felismerhetik.

VPN kiterjesztés is könnyebb és kevésbé fogyaszt forrás túl sok rendszer. A megszerezhető "bónusz" magában foglalja a hirdetések blokkolását.

A listán szereplő legtöbb VPN-kiterjesztés csak meghatalmazott vagy csak befolyásolni forgalom ami a Chrome-on megy keresztül.

Ez a kiterjesztés csak akkor működik, amikor a Chrome-ot használja, így a hálózata nem teljesen biztonságos. A titkosítás szintje általában a SOCKS és a HTTP / HTTPS protokoll használatára korlátozódik.

A legjobb Chrome VPN-kiterjesztések ajánlása

Most már tudja, miért van szüksége VPN-kiterjesztésre a Chrome-hoz. Szóval, milyen VPN Chrome kiterjesztéseket ajánlana az ApkVenue az Ön számára?

1. ZenMate Free VPN

Fotóforrás: Chrome Internetes áruház

Az első VPN kiterjesztés, amelyet az ApkVenue az Ön számára ajánl ZenMate Free VPN mert a sebesség elég kielégítő és stabil.

A Chrome VPN-kiterjesztéseként sokan a ZenMate-et tartják a legjobbak között, különféle tulajdonságai miatt.

A Chrome ingyenes VPN egyik egyedülálló tulajdonsága SmartPrice. Az online vásárlás során összehasonlítást kap más releváns termékekről.

Az összes prémium funkcióját csak egy hétig használhatja ingyen. Ennek ellenére az ingyenes verzió elegendő az Ön számára.

2. Hotspot pajzs

Fotóforrás: Chrome Internetes áruház

Legendás VPN, Hotspot pajzs, rendelkezik a Chrome kiterjesztés verziójával is. Mondhatni, ez a kiterjesztés az egyik legbiztonságosabban használható.

Csakúgy, mint korábban, ennek a VPN kiterjesztésnek is két változata van, mégpedig ingyenes és fizetős. Természetesen kiválaszthatja a fizetős verziót az összes szolgáltatás megszerzéséhez.

Ha elég türelmes a lassú sebességgel és a bosszantó hirdetésekkel, válassza az ingyenes verziót.

Öt kiszolgáló ország közül választhat: az Egyesült Államok, Franciaország, Kanada, Chile és Svédország. Az egyszerű beállítás azok számára alkalmas, akik nem ismerik a VPN-eket.

3. ExpressVPN

Fotóforrás: Chrome Internetes áruház

Szinte minden Jaka VPN-rel kapcsolatos cikkben ExpressVPN szinte mindig ott van. Nem azért, mert szponzorálja a JalanTikus-ot, hanem azért, mert ezt a VPN alkalmazást az egyik legjobbnak tartják.

Számos beállítás használható, például hamisítás hely vagy WebRTC blokkolás.

Geolokációs okokból feloldásához használhatja ezt a kiterjesztést. Úgy tűnik, hogy egy másik országból származik, de továbbra is névtelen marad.

A szerver sebessége is elég jó, bár néha hosszú ideig tart a csatlakozás.

Egy másik legjobb Chrome VPN kiterjesztés. . .

4. TunnelBear VPN

Fotóforrás: Chrome Internetes áruház

A bővítmény telepítése után TunnelBear VPN, azonnal átirányítja a regisztrációs oldalra, hogy megkönnyítse a regisztráció folyamatát.

A szerver sebessége a választott helytől függően változik. Legalább 16 ország közül választhat.

A kiterjesztés legnagyobb problémája a korlátai sávszélesség ingyenes verziót használóknak csak havi 500 MB.

Ez az összeg néhány ember számára nagyon hiányzik, különösen akkor, ha kiakadt folyam Netflix a Chrome-on keresztül.

5. NordVPN

Fotóforrás: Chrome Internetes áruház

NordVPN jól ismert többplatformos képességeiről. A Chrome kiterjesztése csak egy közülük.

A felület tömör és könnyen érthető. Miután bejelentkezett NordVPN fiókjával, azonnal csatlakozik a legjobb elérhető szerverhez.

Ez az ingyenes VPN Chrome-hoz szintén könnyű, így nem fogja lassítani a laptopot. A biztonság kedvéért végleg letilthatja a WebRTC-t.

Van még egy neve is CyberSec amely a hirdetések és a rosszindulatú programok blokkolására szolgál. Van ingyenes próbaverzió 30 napig, hogy kipróbálja!

6. DotVPN

Fotóforrás: Chrome Internetes áruház

A következő ott van DotVPN akik szintén gyakran kapják meg a felhasználók pozitív véleményét. Ez a kiterjesztés kínál sávszélesség ami végtelen.

Emellett védelmet is kap felhő tűzfal és 4096 bites titkosítás. Tehát ez a kiterjesztés akkor alkalmas, ha nyilvános internetes hálózathoz csatlakozik.

Ezenkívül több tucat kiszolgálóhely használható, Kanadától, Japántól, Svédországtól, az Egyesült Államoktól az Egyesült Királyságig.

7. CyberGhost VPN

Fotóforrás: Chrome Internetes áruház

Az utolsó VPN kiterjesztés, amelyet az ApkVenue az Ön számára ajánl CyberGostVPN. Ez a kiterjesztés képes blokkolni a rosszindulatú felek általi követést, hogy megvédje Önt a veszélyes webhelyek bejutásától.

A személyazonossága anonim lesz az internetezés közben is. Akkor is feloldhatja a földrajzi helyek feloldását, ha olyan filmsorozatot szeretne élvezni, amelyet Indonéziában nem lehet megnézni.

Felhasználási forgalmát 256 bites AES segítségével titkosítják. Tehát nem kell attól tartania, hogy feltörik, vagy ellopják a személyes adatait.

Ezek voltak az ajánlások legjobb VPN Chrome kiterjesztés 2020 amelyet felhasználhat a személyes adatainak biztonságához.

Sőt, a Chrome jelenleg a böngésző piacon uralkodik azáltal, hogy 60% körüli ellenőrzést gyakorol, így versenytársait meglehetősen távol hagyja.

Ezután melyik böngészőt szeretné ajánlani egy VPN kiterjesztéshez? Írj a kommentekbe, igen!

Olvassa el a cikkeket is VPN vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Prima Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found