letöltés apk legújabb imls 2020.12.8

Töltse le a legújabb IMLS 1.8.12 APK 2020 programot, ha azt keresi, hogyan oldhatja fel a mobil legendák összes bőrét. Ki tudja, hogy működik! (Frissítve 2020)

Indonéziában a mobiljátékokról beszélve sok játékcímnek kell lennie a fejében. A mai napig az egyik legnépszerűbb játék Mobile Legends.

Ez a MOBA játék először 2016-ban jelent meg Indonéziában. Annak ellenére, hogy eltelt 4 év, a Mobile Legends még mindig elfoglalt.

Az érdekes játékmenet és a hűvös grafika mellett a Mobile Legends számos olyan bőrrel is rendelkezik, amelyek még hevesebbé teszik a hős megjelenését.

A bőrről beszélve azt mondta iMLS alkalmazás amely képes lesz megnyitni az összes bőrt a Mobile Legends alkalmazásban. Igaz ez?

IMLS legújabb verzió: 2020.12.1

Bőrként büszkélkedhet azzal, hogy megnyeri a kedvenc Mobile Legends hősét. A megjelenés hűvösebbé tétele mellett barátságaival is arrogáns lehet.

A bőröknek is ritkaságszintjük van. Vannak olyan bőrök, amelyekkel megvásárolhatók gyémánt, vannak olyan bőrök is, amelyeken csak át lehet jutni Rulett. Nem ritkán vannak olyan ingyenes bőrök is, amelyek szabadon átjutnak esemény.

Azoknak a bőröknek, amelyeket csak a ruletten keresztül lehet átvenni, általában az Epic-től a Legendary-ig terjedő ritkaságok vannak. Persze ehhez szerencse és sok Gyémánt kell.

Néhány ritka bőr néha további hang- vagy animációs effektekkel rendelkezik. Vannak olyanok is, amelyek néhány hős tulajdonságot adnak hozzá, bár valójában nem jelentősek.

A túlzott bőr nem fogja növelni képességeit. A fellángoló és másként kinéző karakterek azonban minden bizonnyal szultánnak tűnnek.

Mi az iMLS alkalmazás?

Nem sokkal ezelőtt a Mobile Legends univerzum egy alkalmazás jelenlétével volt elfoglalva, amely állítólag képeskinyit minden Mobile Legends bőr.

Az alkalmazás neve iMLS Super Legends cserélje ki az alkalmazást Lulubox amely korábban vírusos volt, mielőtt Indonéziában blokkolták volna.

Az iMLS Super Legends futtat egy szkriptet a Mobile Legends összes bőrének feloldásához. Tehát bármilyen bőrt használhat vásárlás nélkül.

Olcsó bőrből kiindulva, Elit, Epikus, Epic Limit, Csillagfény, Különleges Csillagfény, a bőrre Legendás, melyeket ingyen használhat.

A legújabb iMLS alkalmazásfunkciók

Az iMLS legújabb verziójában az iMLS alkalmazás számos további funkcióval rendelkezik, amelyeket a Mobile Legends játékban használhat. Bármi?

  • Oldja fel az összes Mobile Legends hősbőrt

  • A legújabb iMLS Patch Atlas

  • Számos játékmódban használható, például Custom, Draft Pick és Brawl

  • A játék nem törött álnév lemaradás

  • Javítsa a képernyő betöltését

  • Nincsenek hirdetések

  • A VK-n és az FB-n keresztül tud számlákat mozgatni

  • Támogatja a 32 és 64 bites eszközöket

Töltse le a legújabb iMLS 2020 APK-t

Ha kíváncsi erre az egyetlen alkalmazásra, megteheti töltse le a legújabb iMLS-t az alábbi hivatalos linken keresztül. Letöltheti a legújabb iMLS 1.8.12 verziót.

De az ApkVenue egyáltalán nem javasolta. Később az ApkVenue elmondja az ok részleteit!

Töltse le az iMLS alkalmazást a hivatalos webhelyről

RészletiMLS
FejlesztőAhmad Syaifulloh
Minimális OSAndroid 4.3 és újabb
Méret7,39 MB
Új verzió1.8.12

Az iMLS-alkalmazások telepítése és használata

Miután letöltötte az APK fájlt, telepítse az alkalmazást a szokásos módon. Ne felejtsen el hozzáférést adni, hogy mobiltelefonja telepíthessen alkalmazásokat a Play Áruházon kívülről.

Csakúgy, mint más online multiplayer játékok, a Mobile Legends játékon belüli vásárlási lehetőségeket is kínál (alkalmazáson belüli vásárlás), hogy megszerezzen egy játékon belüli, Diamond nevű pénznemet.

Mivel a Mobile Legends egy ingyenes játék, az alkalmazáson belüli vásárlások arra törekednek, hogy ez a játék pénzt keressen, banda.

Természetesen az olyan alkalmazások, mint az iMLS Super Legends, ártanak és csökkentik a Mobile Legends bevételeit. Nem csoda, hogy a Mobile Legends egy napon betiltja ezt az alkalmazást.

ApkVenue maga is kipróbálta ezt az egyetlen alkalmazást, bandát. Természetesen az ApkVenue is használ fiókot Vendég mód hogy megakadályozzák a rossz dolgok bekövetkezését Jaka Mobile Legends-fiókjával.

Mivel az iMLS Super Legends egy csaló alkalmazás, természetesen nem fogja megtalálni ezt az alkalmazást a Google Play Áruházban.

Az iMLS Super Legends futtatása nagyon egyszerű. Csak az alkalmazás megnyitásával és a Play Now gombra kattintva azonnal beléphet a Mobile Legends játékba.

Amikor Jaka 2019 végén kipróbálta, kiderült, hogy ez az alkalmazás valóban működött, bandában. Az ApkVenue akármilyen bőrt is használhat a Mobile Legends alkalmazásban!

De amikor az ApkVenue 2020 áprilisában kipróbálta a Huawei P30 mobiltelefont, a Mobile Legends játék valóban figyelmeztetést adott ki, mint az alábbi kép:

Az iMLS Super Legends alkalmazás használatának kockázatai

Annak ellenére, hogy szórakoztatónak tűnik és egyáltalán nem árt, az iMLS Super Legends használata után számos kockázattal találkozhat.

Valójában a kockázat nem mindig fordul elő. A használat veszélyei azonban bármikor jelentkezhetnek, amire nem számít.

Például hirtelen be kellett tiltani a Mobile Legends-fiókját, amely félig halott volt, hogy a Mythic rangra emelkedjen.

A harmadik féltől származó alkalmazások használata a Google Play Áruházon kívül szintén nem biztonságos, banda. Lehetséges, hogy az alkalmazás készítője vírust vagy kémprogramot illeszt be az alkalmazásba.

Ha az ApkVenue tud javaslatot tenni, akkor jobb Nem használja ezt az alkalmazást, különben fiókját letiltja a fejlesztő. Jaka nem felelős semmiért, ami történik az alkalmazás használata után.

Annak ellenére, hogy biztonságosnak és ártalmatlannak tűnik, a fejlesztők számára hátrányosnak ítélt alkalmazások ellen természetesen eljárást indítanak. Nem csak az alkalmazás, hanem a felhasználók is betilthatók, bandázhatnak.

Ahelyett, hogy betiltanák, inkább töltse be hivatalosan. Fejlesztheti képességeit, aki tudja, hogy az eSport csapat érdekli a tehetségét.

Ez Jaka cikke az iMLS Super Legends alkalmazásról, amely minden bőrt ingyen adhat Önnek. Találkozunk még egy érdekes cikkben, az ApkVenue-ban!

Olvassa el a cikkeket is Mobile Legends vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found