5 módja annak, hogy hamis hívást kezdeményezzen a mobiltelefonjáról

Nem akarod, hogy a telefonszám elterjedjen? A következő 5 alkalmazás segíthet hamis számok létrehozásában és hamis hívások kezdeményezésében az Android rendszeren.

Azok számára, akik szeretnek online tranzakciókat végezni, legyen szó áruk vételéről vagy eladásáról. Ennek során néha be kell vennünk egy telefonszámot, pedig nagyon nem akarjuk, hogy telefonszámunk elterjedjen és sokak számára ismert legyen.

Tegyük fel például, hogy árukat ad el a következő címen: online vételi és eladási webhely. Nem kívánja azonban feltüntetni a valós számát. Természetesen nem bűncselekményekhez huh, használhatja a következő hamis hívás Android-alkalmazásokat. A Wonderhowto beszámolója szerint itt hamis telefonszámot készíthet. Ezt az eldobható számot pozitív dolgokra használhatja, például a magánélet fenntartása Ön.

  • A következőképpen tehetünk tréfa hívásokat Androidon:
  • Hogyan készítsünk hamis bejövő SMS-eket és hívásokat Androidon
  • Hogyan készítsünk jegyzeteket telefonhívások kezdeményezésekor Android-on

Hogyan lehet hamis hívásokat kezdeményezni a mobiltelefonról

1. Csitítva

a hamis szám létrehozásának első módja az, ha egy megnevezett alkalmazásra támaszkodik Csitítva. A Hushed segítségével hamis hívásokat kezdeményezhet Android-készülékén, és biztonságosan kommunikálhat. Valójában nemcsak a helyi számokat. A Hushed nemzetközi számokat is biztosít (több mint 40 ország), és nemcsak egy, hanem több számot is képes egyszerre kezelni.

Letöltheti a Hushed androidos és iOS-os okostelefon-felhasználók számára. Sajnos Hushed csak 3 napot kínál ingyenes próbaidőszakra. Nem rossz a tesztelés szempontjából. Ha ez az alkalmazás valóban segít, akkor viszonylag alacsony költségekkel iratkozhat fel, 5,99 USD-tól kezdődően 78 000 Rp havonta korlátlan használatra, és van egy nemzetközi telefonszáma.

2. TextMe Up

Hogyan készítsük el a következő hamis telefonszámot az alkalmazás segítségével TextMe Up. A TextMe Up segítségével lehetővé teszi az Android és iOS okostelefon-felhasználók számára, hogy külföldi számokat használhassanak, és több mint 200 országba telefonálhat.

Ha más emberekkel szeretne telefonálni, feliratkozhat vagy ingyen, ha videót nézve hiteleket szerez, vagy ajánlatokat teljesít. Az előfizetések ára 2,99 USD vagy annál nagyobb 39 000 IDR havonta. Igen, az első szám ingyenes, de a következő szám kiválasztása fizetésre kerül.

3. Égő

Hogyan hívhatunk hamis hívást a következő Androidon az úgynevezett alkalmazás segítségével Égő. A Burner segítségével hamis hívásokat indíthat Android-on és SMS-ben az új privát számáról. A Hushed-szel ellentétben a Burner számok az üzemeltetője szerint szokásos díjakat fognak felszámítani.

Az Android Burner hamis hívásalkalmazás legjobb része az, hogy tetszés szerint megváltoztathatja a számot. Kipróbálhatja a Burnert egy 7 napos ingyenes próbaverzióval. Ezt követően dönthet úgy, hogy hitelcsomagot vásárol 1,99 USD-tól vagy -tól 26 000 IDR.

4. Oldalvonal

A hamis hívás indításának következő módja az Androidon egy úgynevezett alkalmazás Oldalvonal. A Sideline segítségével hamis hívásokat indíthat Androidon, és 2 ingyenes szám áll rendelkezésre az okostelefonhoz. A Burnerhez hasonlóan a Sideline is használja az üzemeltető hálózatát.

Az eredeti számból külön hangüzenetet is létrehozhat. A Sideline Android hamis hívás alkalmazásának az a legjobb része, hogy a hirdetések ellenére teljesen ingyenes. Azonban megszabadulhat a hirdetéstől, ha előfizet $ 2.99 vagy 39 000 IDR havonta.

5. 2. sor

Hogyan lehet hamis hívást kezdeményezni a következő Androidon az alkalmazás segítségével 2. sor. A Line2 személyes és üzleti csomagokat kínál, viszonylag megfizethető áron. A hívások átirányítására, a csoportos hívásokra, az üzenetek küldésére és az értesítésekre is jellemzők hangpostáról e-mailre.

A Line2 legjobb része az, hogy nemcsak Android vagy iOS okostelefonokhoz használható, hanem benne van Mac, ablakok, Amazon tűz, iPad, és Apple óra. A Line2 7 napos ingyenes próbaverziót kínál, amely után feliratkozhat.

Bónusz! Hogyan lehet Samsung hamis hívást kezdeményezni

Önnek okostelefon-felhasználók számára Samsung, Samsung hamis hívást is kezdeményezhet. A trükk az, hogy megnyitja a beállításokat, majd beállítja a hamis hívást, és aktiválja a hamis hívás gyorsgomb készletét időzítő hamis hívást, majd írja be a (hívó) nevet vagy számot. Jól, aktiválásához nyomja meg, miközben lenyomva tartja a navi gombot. Aktív után várjon időzítő dolgozzon, és hívást fog kapni a létrehozott névről / számról.

Ez az hogyan lehet hamis számot készíteni, a biztonságos, intelligens kommunikáció és a magánélet védelme érdekében. Ezen alkalmazások mindegyikének megvannak a maga előnyei és hátrányai, de fel vannak sorolva Csitítva és TextMe Up maximálisan Indonéziában használják. Igen, ahelyett, hogy új SIM-kártya vásárlásával kellene bajlódnia. Mit gondolsz?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found