12 legjobb android riasztó alkalmazás 2018, feltétlenül ébredj fel!

Gyakran van gondja reggel felkelni, mert a riasztás, amelyet használ, nem működik? Itt az ApkVenue 12 legjobb Android riasztási alkalmazáshoz ad ajánlásokat.

A riasztások olyan dolgok, amelyekre támaszkodunk, hogy időben tudjunk felébredni, más néven nem későn.

Ha régen ébresztőórákat használtunk, akkor most okostelefon riasztásként használható. Valójában a különféle funkciókkal rendelkező különféle alkalmazások állnak a felhasználók rendelkezésére okostelefon Android.

Ezúttal az ApkVenue ad ajánlásokat 12 riasztó alkalmazás az Ön Android-felhasználói számára. Természetesen különféle funkciókkal, amelyek mindegyik ízléséhez és igényéhez igazíthatók.

  • Ezt a 7 anime témájú Android riasztási alkalmazást a Wibu töltse le!
  • Amellett, hogy riasztó, a következőképpen alakíthatja a Spotify-t automatikus időzítővé az Androidon
  • Az 5 leghatékonyabb mainstream riasztó alkalmazás a Sahur felébresztésére

12 legjobb Android-riasztási alkalmazás 2018-ból

A korai kelés nem mindig okoz fájdalmat, különösen, ha még mindig álmos vagy. Különféle Android riasztó alkalmazás Az alábbiakban nemcsak időben ébresztheti fel, hanem a reggeli ébredést is élvezetesebbé teheti.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

1. Riasztás

A riasztás egy legjobb riasztási alkalmazás a Play Áruházban. Mesterséges alkalmazás Delight Room Co. ez volt-Letöltés több mint tízmillió Android-felhasználó és kapott értékelés amely kielégítőnek minősül, nevezetesen a 4.7.

Elég hatékony ahhoz, hogy a felhasználók felébredjenek, ezért konkrét fényképeket kell készítenie ahhoz, hogy kikapcsolja ezt a riasztást. Biztos lehet benne, hogy addig kell igazán mozognia és koncentrálnia, amíg igazán felébred álmából.

Alkalmazások termelékenysége HumanLogic LETÖLTÉS

2. Nem tudok felébredni!

99% -ban sikeres alkalmazás, amely reggel felébreszt. Ha nem sikerül, eszméletlen, kómás lehet, és akár életét is elveszítheti. Nagyjából ennyi felülvizsgálat a használt felhasználók Nem tudok felébredni!

Alkalmazások létrehozva Kog Creations nem csak felébreszt, hanem stimulál is reggel. Számos riasztási mód közül választhat a riasztás kikapcsolására, nevezetesen Rázási feladat, Memóriafeladat, Vonalkód-feladat és számos más mód.

Apps Produktivitás Kog Creations LETÖLTÉS

3. Aludjon Android-ként

Több, mint egyszerűen felébreszteni, egy alkalmazás hívott Alvás Androidonként különféle hasznos funkciókkal rendelkezik a felhasználók számára. Urbandroid csapat létrehozta ezt az alkalmazást, hogy elemezze felhasználói alvásminőségét.

Eltérő, riasztó alkalmazás ami márLetöltés Több mint tízmillió Android-felhasználó rendelkezik természetes hangfunkcióval, amely segítséget nyújt azoknak, akiknek nehézségei vannak az alvással. Azok számára, akiknek nehezen ébred fel, ez az alkalmazás a riasztásokat különféle kihívásokká változtathatja, amelyek koncentrálásra késztetik Önt, és már nem alszanak el.

Alkalmazások termelékenysége Urbandroid csapat LETÖLTÉS

4. Időben ébresztőóra

Időben ébresztőóra egy olyan alkalmazás, amely felébreszt, anélkül, hogy meg kellene szólítania, hogy más kihívásokhoz hasonlóan végezzen kihívásokat. Igen, ez az alkalmazás inkább a tónusokra és a kellemes megjelenésre összpontosít, hogy a felhasználók reggeljei vidámabbá váljanak.

Bár sokan megkérdőjelezték a hatékonyságát, a mesterséges alkalmazásokat Bitspin továbbra is az egyik legnépszerűbb, több mint tízmillió felhasználóval. Újra sírt, ez az alkalmazás reklámmentes.

Bitspin Productivity Apps LETÖLTÉS

5. Hullám riasztás

Alkalmazások létrehozva androidAm egyedi felhasználási módja van. Felhasználó Hullám riasztás, amint a neve is mutatja, meg kell vonaglania okostelefon a kezével, amíg a riasztás hangja megszólal. Szükséged lesz néhány másodpercre a riasztási hang megszólalásához, és biztos lehetsz benne, hogy felébredsz, és nem leszel álmos.

Termelékenységi alkalmazások androidAm LETÖLTÉS

6. AlarmRun (szociális riasztás)

Az egyik Android riasztó alkalmazás legélvezetesebb. AlarmRun kihívást vagy játékot is nyújt a hang kikapcsolására, amikor felébred. Felkiáltott: ez az alkalmazás pontszámot ad minden játékhoz, és megoszthatja (Ossza meg) közvetlenül a közösségi médiában. Tehát motivált lesz arra, hogy szorgalmasabban keljen fel a reggeli felkelésre, hogy barátainak ne legyen zavarban a közösségi médiában.

Alkalmazások termelékenysége HANDSOME COMPANY (c) LETÖLTÉS

7. SpinMe ébresztőóra

SpinMe egy olyan alkalmazás, amely vitathatatlanul a legtöbb erőfeszítést igényli a felhasználóktól a bekapcsolt riasztás hangjának kikapcsolásához. Ez az alkalmazás megköveteli, hogy többször álljon és forduljon a helyszínen. Mozgását az alkalmazás észleli, amíg a riasztás megszólal, amikor a mozgása rendben van.

Termelékenységi alkalmazások Abdulla Al-Shurafa LETÖLTÉS

8. Puzzle ébresztőóra

Wro Claw Studio hozzon létre egy Puzzle Alarm Clock alkalmazást, amely nem kevésbé szórakoztató módon képes felébreszteni. A minták és matematikai problémák ismétlése mellett ez az alkalmazás játékmódot is biztosít labirintus tőled függ írástudó álneve felébredt álmosságából.

Apps Produktivitás Wro Claw Studio LETÖLTÉS

9. Kakas ébresztőóra

Gyermekkora reggel arra ébredt, amikor kakast hallott hallani? Ezután az alkalmazás Kakas ébresztőóra a megfelelő választás az Ön számára. Többféle választás közül választhat a kakas kukorékoló hangok, valamint egy aranyos és vonzó óra arca, csirke háttérrel, mint riasztó.

Termelékenység Swift Apps LETÖLTÉS

10. Csillogás

Nem csak hangos, elnevezett alkalmazásokat használ Pislákol az is fel fog ébreszteni, ha fényt hoz okostelefon. A kibocsátott fény hasonlít a reggeli napsütésre, ami minden bizonnyal elősegíti a gyorsabb ébredést.

Termelékenység vuxia alkalmazások LETÖLTÉS

11. SleepBot - Alvási ciklus riasztás

És nem is csak riasztó alkalmazás ki felel az ébresztésért, SleepBot egy olyan alkalmazás, amely az alvásminták felügyeletével, figyelemmel kísérésével és ajánlásokkal is szolgál, amelyek jóak az Ön számára. Ezenkívül ez az alkalmazás ajánlásokat is tartalmaz a megfelelő ételhez vagy italhoz az alvás minőségének támogatásához.

Termelékenységi alkalmazások SuperCommon LETÖLTÉS

12. SpotOn Alarm for Spotify

A zenerajongók ismerik az alkalmazást folyam Spotify, igaz? Az alkalmazáson keresztül SpotOn Alarm, kedvenc dalait kántált ébresztőként használhatja reggelre. Az alkalmazás használatának teljes módját ebben a cikkben találhatja meg.

Alkalmazások termelékenysége Sasa Cuturic LETÖLTÉS

Ez 12 legjobb riasztási alkalmazás és ingyenes az Androidon. Most már nem kell megtapasztalnia az egyetemre való késés vagy a munka nevét, mert későn keltél. A fenti 12 alkalmazás közül melyiket érzi a legjobban? Közölje a megjegyzés oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found