az Office 2016 és 365 végleges aktiválása

Számítógépére telepítve van a Microsoft Office 2016/365, de a próbaidőszak lejárt? Itt az ApkVenue megmutatja, hogyan lehet véglegesen aktiválni a legújabb Office 2020 2016/265 alkalmazást.

Ki itt még soha nem használta a Microsoft Office programokat? Legyen szó Microsoft Wordről, Excelről, PowerPointról, ez a program nagyon hasznos az életünk számára.

Ahhoz azonban, hogy kiaknázzuk Ms. Office, először aktiválnia kell ezt a programot, bandát. A többi fizetett programhoz hasonlóan az Office is lezárásra kerül, ha letelt próba.

Ha tudni akarod hogyan lehet aktiválni az Office-t 2016, 365 és más sorozatok, jó helyre kerültél, banda. Hosszú várakozás helyett jobb, ha csak a következő cikket nézed meg!

Az Office 2016, 2019 stb. Aktiválása és az Office 365 végleges aktiválása

A lezárt Microsoft Office megnehezíti munkájának elvégzését. Nem menthet és nem nyithat meg dokumentumokat, és megjelenik egy értesítés, amelyben felszólítja, hogy írja be termékkulcs vagy sorozatszám.

Rengeteg Office sorozat használható. Ennek ellenére kiderül, hogy az Office 2013, 2016 és 2019 aktiválásának módja ugyanaz, banda. Ami csak a szoftver jellemzőit különbözteti meg.

Eltekintve Ms. Az Office, az ApkVenue azt is megmondja, hogyan lehet aktiválni az Office 365-t vagy az Ms. Iroda térítés ellenében. Nézd meg!

Az Office 365 aktiválása Microsoft-fiókkal

Az Office 365 egy felhőszámítási formátumú Microsoft termékszolgáltatási csomag. Ez azt jelenti, hogy csak internetkapcsolatra van szüksége, és nem kell különféle Office alkalmazásokat telepítenie a Windows rendszerre.

Az Office 365 szolgáltatásait havi vagy éves előfizetési díj befizetésével veheti igénybe. Az Office 365-et gyakran használják az irodákban, mert egyszerre több számítógéphez használható.

Új laptop vásárlásakor általában az Office 365 licencet kapja az első évre. Az Office 365 aktiválása Microsoft-fiókkal így történik.

 • Először is meg kell vásárolnia az Office 365 szolgáltatásokat a webhely megnyitásával Microsoft. Létrehozhat új Microsoft-fiókot, vagy megvásárolhatja az Office 365-t a régi Microsoft-fiókján keresztül.

 • Miután befejezte az Office 365-fiók vásárlását, nyissa meg a számítógépén vagy laptopján található Microsoft Office-termékeket.

 • Kattintson a gombra Aktiválja zár ikonnal az Office 365 aktiválásának megkezdéséhez Ms. Hivatal.

 • Kattintson a bejelentkezési lehetőségre egy Office 365-fiók használatával, majd írja be a korábban regisztrált Microsoft-fiókot az Office 365 vásárlásához.
 • Mivel az Office 365 több számítógépen is használható, győződjön meg arról, hogy továbbra is rendelkezik-e számítógéppel, amelyet az Office 365-fiókjával regisztrálhat. Ha nem, akkor deaktiválhatja az Office 365 alkalmazást egy másik számítógépen.

Az Office 2016, 2019, 2013 stb. Aktiválása a termék termékkódján keresztül

Az Office 365 fiók használatán kívül az Office aktiválásának módja is van termékkulcs, banda. A módszer megegyezik a fenti módszerrel, azzal a különbséggel, hogy a lépésekben van egy kis különbség.

Ebben a cikkben az ApkVenue példát fog mondani Ms. Word 2019. Így aktiválhatja az Office 2019 programot az Ms. program termékkódján keresztül. Hivatal:

 • Nyissa meg az egyik Ms. A számítógépére / laptopjára telepített Office.

 • A kezdőlapon kattintson a gombra Aktiválja amely a zár ikont használja.

 • Válassza a gombot Írja be a termékkulcsot a következő menüben. Ms. megvásárlásakor megkapja ezt a termékkulcsot. Iroda a kiskereskedelemben. Megvásárolhatja Ms. termékkulcsát is. Iroda e-kereskedelmi alkalmazásokon keresztül.
 • Írja be a 25 jegyű termékkulcsot a felsorolt ​​oszlopba. Ezután kattintson az Online beváltás elemre a megnevezett mezőben Adja hozzá ezt a kulcsot egy fiókhoz.
 • Írja be Microsoft-fiókjának azonosítóját az Office aktiválásához. Ha nincs, akkor a lehetőségeken keresztül is elérheti Új felhasználó létrehozása.
 • Miután minden elkészült, kattintson az Aktiválás befejezése gombra, majd az Office aktiválva van a számítógépén / laptopján.

Az Office 2016, 2019, 2013 stb. Aktiválása a webhely termékkódján keresztül

A következő lehetőség az Office aktiválása a Microsoft webhely termékkódján keresztül. Akkor használhatja ezt az alternatív lehetőséget, ha a számítógépére / laptopjára nincs telepítve Microsoft Office alkalmazás.

Nem kell bajlódnia az Office 2010 egyesével történő aktiválásának, az Office 2013 aktiválásának és a Microsoft Office 2016 aktiválásának módjaival, mert ez a módszer a program bármely verziójában használható.

 • Nyissa meg a webhelyet //setup.office.com/ az Ön által választott böngésző alkalmazáson. Meglátogathatja ezt a webhelyet is, hogy licencet vásároljon Ms. Bármely iroda.

 • válassza Bejelentkezés, majd írja be a Microsoft-fiók azonosítóját és jelszavát.

 • Az Opciók gombra kattintva új Microsoft-fiókot is létrehozhat Új felhasználó létrehozása.

 • Írja be a már meglévő 25 jegyű termékkódot. Ha elkészült, válassza a Tovább lehetőséget.
 • válassza vidék a kívánt országot, majd kattintson Következő.

 • Választhatsz Automatikus megújítás csúsztatva a gombot, amíg zöldre nem vált. Ha aktiválja ezt az opciót, meg kell adnia egy hitelkártya számot. Kattintson a Tovább gombra.

 • Kész, deh!

Az Office 2016, 2019, 2013 stb. Ingyenes aktiválása a KMSPico segítségével

Az utolsó módszer illegális, mert egy harmadik féltől származó programot használ KMSPico az Office 2016, 2019, 2010 és 2013 aktiválásához. Így nem kell vásárolnia termékkulcs ami drága.

Azt azonban tudnia kell, hogy az ApkVenue nem javasolja ennek a programnak a használatát, mert sérti a szerzői jogokat, és a törvényekkel foglalkozhat.

A KMSPico egy aktiváló program, amelyet az Office és az operációs rendszer aktiválásához használhat ablakok. Így aktiválhatja az Office ingyenes aktiválását a KMSPico használatával:

 • Kapcsolja ki a számítógépén lévő víruskeresőt.

 • Töltse le a legújabb KMSPico-t a weboldal megnyitásával //official-kmspico.com/.

 • Fájlok kicsomagolása KMSPico a kívánt könyvtárban.

 • Kattintson a jobb gombbal a KMSPico fájlra, majd válassza a lehetőséget Futtatás rendszergazdaként.

 • Válasszon egy lehetőséget az Office aktiválásához. Várja meg a folyamat befejezését.

Ez az Office 2016, 2013, 2016, 2019 és akár a 365 aktiválásának módjainak gyűjteménye. Annak ellenére, hogy a termékek sokfélék, mindegyiket ugyanazzal a módszerrel lehet kitölteni.

Találkozunk még egyszer az ApkVenue egy másik érdekes cikkében. Ne felejtsen el megjegyzéseket hagyni a rendelkezésre álló oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found