Az Androidon nem elérhető mobilhálózat megoldásának 5 módja

Volt már hálózati hiba vagy hiba a mobiltelefonján? Nos, ez egy áttekintés arról, hogyan kell kezelni a mobil hálózatot, amely nem érhető el egy Android mobiltelefonon, és amelyet Ön maga is kijavíthat.

Problémái vannak azzal a mobiltelefonnal, amelyet általában mindennap használnak, természetesen nem szórakoztató dolog, és az ApkVenue garantálja, hogy senki sem akarja, hogy ez megtörténjen, huh, banda.

Különösen ebben a digitális korban a HP az egyik kötelező elem, amelyre a felhasználóknak valóban szükségük van szinte minden alkalommal és minden tevékenység során.

Néha azonban vannak olyan pillanatok, amikor a mobiltelefonjának hirtelen problémája támad, ami végül megnehezíti kommunikációs eszközként való használatát.

Az egyik leggyakoribb probléma a probléma A mobil hálózat nem elérhető álnév hálózati hiba ami gyakran előfordul az Android mobiltelefon-felhasználóival.

Hogyan lehet legyőzni az Androidon nem elérhető mobilhálózatot

Hibaproblémák vagy hálózati hibák, vagy talán az, ami jobban ismert a kifejezéssel A mobil hálózat nem elérhető Erre gyakran panaszkodnak sok androidos mobiltelefon-felhasználó.

Nem csak a felhasználók internet-hozzáférését nehezíti meg, hanem ez a hálózatvesztési probléma megnehezíti a kimenő hívások kezdeményezését vagy akár a bejövő hívások fogadását, bandázást is.

Nos, azok számára, akik tapasztalják ezt a problémát, maradjanak nyugodtak, bandák! A probléma ebben a cikkben található. Az ApkVenue elmondja, hogyan kell kezelni A mobil hálózat nem elérhető a következő megoldások révén.

1. Indítsa újra androidos telefon

Az első legegyszerűbb és legpraktikusabb megoldás: indítsa újra androidos mobiltelefonodon, bandában.

Azáltal, hogy indítsa újra Android-mobiltelefonon a háttérben futó összes alkalmazás és rendszer újratöltődik, és visszatér a már meglévő beállításokhoz.

Magát a mobiltelefon újraindítását vagy újraindítását gyakran sokan végzik, amikor a mobiltelefonjuk megtapasztalja lóg vagy nem válaszol normálisan.

Csinálni indítsa újra HP, csak akkor nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot Válassz egy lehetőséget indítsa újra vagy újrakezd, banda.

De ha ez a módszer még mindig nem működik, akkor kövesse az alábbi módszereket.

2. Vegye ki a SIM-kártyát, és tegye vissza

A következő, szintén egyszerű, praktikus és gyors hálózati hiba kezelésének megoldása a problémákat okozó SIM-kártya eltávolítása A mobil hálózat nem elérhető.

Ne felejtse el visszahelyezni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elkészült-e vagy sem. Annak ellenére, hogy közhelyesen hangzik, ez a módszer gyakran sikeres a problémák megoldásában a felhasználói, tudod, bandák számára.

3. Kapcsolja ki az adatroamingot

Azok számára, akik gyakran külföldre utaznak, ismernie kell ezt az egyetlen tulajdonságot, huh, banda.

Kiderült, hogy az aktív roaming adat is lehet az oka annak, hogy problémái vannak a mobiltelefonján A mobil hálózat nem elérhető tudod.

Most, hogy letilthassa ezt a funkciót egy Android mobiltelefonon, kövesse az alábbi lépéseket.

1. lépés Lépjen be a Beállítások menübe

  • Első lépésként lépjen be a Beállítások menübe.

2. lépés Válassza ki a menüt SIM-kártyák és mobilhálózatok

  • Ha belépett a Beállítások oldalra, akkor az válassza a menüt SIM-kártyák és mobilhálózatok.

3. lépés Válasszon egy lehetőséget Adatforgalom

  • Következő Válassz egy lehetőséget Adatforgalom majd tiltsa le a funkciót ezt, banda.

4. Bizonyos kódok használata

A következő módon megteheti, hogy ellenőrzi a rádiójelet egy bizonyos kód megnyomásával a telefon alkalmazásban. További részletekért kövesse az alábbi lépéseket, banda.

1. lépés Nyissa meg a telefon alkalmazást

  • Először nyissa meg először a telefonos alkalmazást az Android mobiltelefonján nyomja meg a fenti képen látható kódot akkor így néz ki.

2. lépés Válassza ki Futtassa a ping tesztet

  • Ha belépett a Tesztelés oldalra, akkor válasszon egy SIM-kártyát akiknek problémái vannak A mobil hálózat nem elérhető .

  • Ezt követően válasszon egy lehetőséget Futtassa a ping tesztet .

3. lépés Válassza a GSM Auto (PRL) opciót

  • Ha az eredmény Futtassa a ping tesztet már eredményeket mutat Pass , majd a részben válassza a GSM Auto (PRL) opciót Állítsa be a preferált hálózati típust .

4. lépés Kapcsolja ki Mobil rádióerő

  • Ezek után te kapcsolja ki az opciót Mobil rádióerő akkor alul indítsa újra az Android telefont Ön.

Ha ez a módszer továbbra sem működik a probléma megoldására A mobil hálózat nem elérhető , kövesse az alábbi módszereket.

5. Végezze el a szoftverfrissítést

A következő megoldás a hálózati hibák megoldására ill A mobil hálózat nem elérhető csak annyit tehet, hogy frissíti a szoftvert az Android telefonján, bandán.

Az operációs rendszer legújabb verzióra történő frissítése mellett a szoftverfrissítések a problémák megoldására is szolgálhatnak hibákat a HP-n.

Ez azt jelenti, ha van ilyen hibákat a problémát okozó androidos telefonodon A mobil hálózat nem elérhető , majd a szoftver frissítésével valószínű, hogy ez a probléma megoldható, bandák.

Tehát a szoftver frissítéséhez kövesse az alábbi lépéseket.

1. lépés - Nyissa meg a Beállításokat

  • Az első lépés, amelyet meg kell tenni, a beállítások alkalmazás megnyitása.

2. lépés - Válassza ki a menüt "Telefonról"

  • Ha belépett a Beállítások alkalmazásba, akkor az menü kiválasztása "Telefonról", azután Válassz egy lehetőséget "Rendszerfrissítés".

3. lépés - Válassza a "" gombotFrissítések keresése"

  • Ezek után te választógomb "Frissítések keresése" kezdeni a frissítések keresését, vagy sem. Ha van frissítés, akkor csak kövesse a lépéseket, ahogy rendelték, banda.
  • Ha a szoftverfrissítési folyamat befejeződött, általában a HP kérdezi újrakezd vagy indítsa újra automatikusan. Ezt követően ellenőrizze, hogy a SIM-kártya megfelelően működik-e.

Tehát a probléma megoldásának öt módja volt A mobil hálózat nem elérhető más néven hálózati hiba egy Android mobiltelefonon, bandán.

Ha a fenti módszerek továbbra sem oldják meg a problémát, akkor fennáll annak a lehetősége, hogy a SIM-kártya megsérült, és ki kell cserélnie egy újat.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found