Instagram hírcsatorna mérete: legújabb fotók, videók, igtv és történetek

A helyes és ideális Instagram-hírcsatorna-méret segíthet abban, hogy Instagram-profilod rendezettebb és kellemesebb legyen a szem számára. Nézze meg a legjobb 2021-es IG-postaméreteket!

Azok számára, akik gyakran töltenek fel fotókat az Instagramra, természetesen rendezettebbé és kellemesebbé akarják tenni a szemet? Ezért tudnia kell a méretét takarmány Az ideális Instagram.

Amint az Tudjuk, Instagram hogy 2021-ben az egyik legnépszerűbb közösségi média legyen. Nemcsak a fotók, hanem a videók és különféle egyéb multimédiás tartalmak megosztására is szolgál.

Nos, itt megbeszéljük méret takarmány Az igazi és ideális Instagram, legutóbb 2021-ben.

Méret Feed Instagram-fotók

Fotóforrás: later.com

2015 júliusában az Instagram frissítette alkalmazásában a fotó méretét 1080 x 1080 képpont. Ennek célja az Instagram megnyitásához használt minden eszköz képernyő-felbontásának beillesztése.

Ha gyakran szerkeszti az Instagram-fotókat, akkor meg kell értenie az alkalmazás méretét, hogy az rendezett legyen táplálja celebgrams.

Az Instagram bejegyzésének három formája létezik, nevezetesen tájkép, portré, és négyzet. Tájkép és portré bemutatva, így kivágás nélkül is megjelenítheti a fényképeket.

Az alacsony minőségű vagy törött képek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy fotókat töltsön fel felbontásban négyzet azaz 1080 x 1080 képpont vagy 1: 1 arány.

Ezt könnyen megteheti, ha közvetlenül az alkalmazásból készít képet, mert az általában automatikusan formálódik négyzet.

Az alábbiakban az Instagram fotóbejegyzésének mérete alakja szerint:

 • Méret takarmány Instagram négyzet legfeljebb 1080 x 1080 pixel, vagy 1: 1 arányban.

 • Méret takarmány Instagram portré legfeljebb 1080 x 1350 pixel vagy 4: 5 arányban.

 • Méret takarmány Instagram tájkép legfeljebb 1080 x 608 pixel vagy 1,91: 1 arányban.

Ha módosítani szeretné a fényképét tájkép Lesz négyzet, számos alkalmazást használhat, mint például az Instagrid vagy a SquareIt.

Vagy használhat többet is szoftver fényképeket szerkeszthet PC-n / laptopon, például Adobe Photoshop, Photoscape vagy Corel Draw.

Méret takarmány Beállíthatja például az Instagram Photoshop alkalmazást 1080 x 1080 képpont. A módszer meglehetősen egyszerű méréseket végezni takarmány Instagram a Photoshopban.

Méret Feed Instagram videó

Fotóforrás: later.com

A fotók mellett te is töltsön fel videókat az Instagram-ra. Melyik a legideálisabb, jó és legkényelmesebb Instagram-videomegtekintési méret?

Fontos tudni, hogy a videokijelző tökéletes legyen és ne legyen elvágva. A felbontásnak két választása van, nevezetesen portré és tájkép a videóhoz.

Különösen, ha olyan videoszerkesztő alkalmazásban fogsz videót készíteni, mint például a Kinemaster vagy a Power Director.

Nagyon figyeljen a videotartalom feltöltése előtt, különösen a promóciós célokra, Igen. Itt van a méretarány takarmány Ideális Instagram videók:

 • portré: A maximális arány 4: 5, a videó felbontása 1080 x 1350 pixel.

 • Tájkép: A maximális arány 1,91: 1, a videó felbontása 1080 x 608 pixel.

 • Négyzet: A maximális arány 1: 1, a videó felbontása 1080 x 1080 pixel.

Méret Feed Instagram IGTV

Fotó forrása: gsmarena.com

A képek és videók feltöltése mellett takarmány Instagram, most már kihasználhatja az Instagram új funkcióit is, nevezetesen IGTV vagy Instagram TV.

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy egy percnél hosszabb időtartamú videoműsorokat töltsön fel vagy nézzen meg, amelyet általában az Instagram videókra állítanak be.

A videóhoz hasonlóan az alakból modell is készíthető portré továbbá tájkép, de az Instagram TV bejegyzésének mérete eltér a videótól.

Modell tájkép Az IGTV tartalmat általában előnyben részesítik, mert kényelmesebb látni, és a betöltött kép tökéletesebb lesz.

Míg a modell portré néha akkor is vág, ha nem ugyanaz a felbontása, mint a megtekintő eszköznek.

Ezt a funkciót általában széles körben használják video-marketingként a fejlesztés érdekében nézetek és mások. Győződjön meg arról, hogy a felbontás megfelelő hogy a videó ne szakadjon meg, Igen!

 • Tájkép, 1920 x 1080 felbontás és 16: 9 arány.

 • Potrait, 1080 x 1920 pixel felbontás és 9:16 arány.

Nem csak felbontás, hanem számos más rendelkezés is van, amelyekre figyelnie kell, amikor IGTV videót szeretne készíteni. Itt vannak a pontok:

 • IGTV borítókép mérete (borító): 420 x 654 felbontás 1: 1,55 arányban.

 • IGTV képkockasebesség: Legalább 30 fps, legalább 720p felbontással.

 • IGTV időtartama: Legfeljebb 60 perc, hafeltölteni az Instagram webről, míg az Instagram alkalmazásból 15 perc.

 • IGTV videofájl formátum: MP4.

 • IGTV fájlméret: A maximális időtartam 10 perc vagy kevesebb, mint 650 MB.

IG Live Post méret

Fotóforrás: buffer.com

Egyéb méretet igénylő funkciók takarmány ami megfelelő, jellemző Instagram Live. Ez a funkció nem túl új, de az utóbbi időben egyre nagyobb a kereslet.

Élő vagy Instagram élő közvetítéseket is készítenek egy bizonyos minimális méretben, hogy az így kapott kép megfelelő és kellemes legyen a szemnek.

Milyen méretű takarmány Instagram Live? Amikor megteszed élő vagy élő közvetítés az Instagram segítségével, állítsa a videó minőségét 1080 x 1920 pixel felbontás 9:16 arányban.

Tehát azok, akik akár okostelefonról, akár laptopról néznek, jobb minőségben látnak.

Méret Feed Instagram Story

Fotóforrás: later.com

Nem csak fotókat és videókat tölt fel a takarmány, de a funkción keresztül fényképeket és videókat is készíthet Instagram Story. Ez a meglehetősen friss funkció meglehetősen népszerű, tudod.

Ezzel a funkcióval rövid fényképeket és videókat oszthat meg, vagy firkákat és írásokat adhat hozzá, hogy érdekesebbé váljon. A megosztott fényképeket és videókat a kijelző felső sávjába menti itthon.

Az Instagram-történeteket is megtekintheti azoktól az emberektől, akik vagy kövesse abban a bárban. Reagálhat, újra megoszthatja és válaszokat is adhat.

Az Instagram történetek 24 óra múlva automatikusan eltűnnek. Ez a funkció azonban meglehetősen fontos azok számára, akik például az Instagram-on vállalkoznak, hogy promóciókat hirdessenek.

Nem olyan, mint a méret takarmány Az IG fotókon és videókban, amelyeket feltöltött az IG Story-ba, jobban megfelel a képernyő méretének.

Az Instagram Stories tartalmát úgy tervezték, hogy teljes mértékben megjelenjen a képernyőn, például a Snapchat. A felbontás és a méret nem számít, mert beállítja a mobiltelefon képernyő arányát, legyen az 16: 9 vagy 18: 9.

Mi lehet bosszantó, ha látjuk az Instagram Story feltöltését különböző felbontású okostelefonokról. A feltöltést meg lehet csonkítani és olyan kényelmetlen ránézni.

Méret takarmány Az Instagram 2021 a legmegfelelőbb történethez 1080 x 608 képpont, 1,91: 1 képaránnyal fényképekhez, és használja a videó méretét 1080 x 1920 pixel, 9:16 arányban.

Feladatméret-lista Feed IG

Világosabb és tömörebb útmutató a kép / videó méretéhez takarmány IG, Jaka is készített egy összefoglalót táblázatos formában.

Az alábbiakban teljes egészében láthatja:

 • Fotó (négyzet): 1: 1, 1080 x 1080 képpont
 • Fotó (portré): 4: 5, 1080 x 1350 képpont
 • Fotó (tájkép): 1,91: 1, 1080 x 608 képpont
 • Videó (négyzet): 1: 1, 1080 x 1080 képpont
 • Videó (portré): 4: 5, 1080 x 1350 képpont
 • Videó (tájkép): 1,91: 1, 1080 x 608 képpont
 • IGTV (tájkép): 16: 9, 1920 x 1080 képpont
 • IG Live: 9:16, 1080 x 1920 képpont
 • IG történet (fotó): 1,91: 1, 1080 x 608 képpont
 • G történet (videó): 19:16, 1080 x 1920 képpont

Hogyan készítsem Feed IG, hogy ne vágjon

Fotóforrás: JalanTikus

Szeretne fotókat vagy videókat közzétenni itt: takarmány Instagram, de az eredmények nem egészen helytállóak, sőt vágnak is?

Ha a múltkor muszáj voltLetöltés egy további alkalmazás a bejegyzés méretének beállításához, hogy az illeszkedjen és ne legyen csonka, ezért most nem kell ezt tennie.

Látja, jelenleg az Instagram már nyújt funkciókat átméretezni amely a fotót vagy videót az Instagram bejegyzés méretének megfelelően állítja be.

Nos, ha nem tudja, hogyan, itt van a teljes lépés:

 1. Nyomja meg a menü ikont Plusz (+) az IG alkalmazás alsó közepén.

 2. Válasszon ki egy fotót vagy videót a közzétételhez.

 3. nyomja meg menü ikon átméretezéséhez fotó / videó méretig takarmány IG a bal alsó sarokban.

 4. Nyomja meg az ikon gombot "Következő" hogy folytassa a szerkesztés és a posztolás szakaszát.

Fotók és videók közzététele az IG Story-ban

Fotóforrás: JalanTikus

Ahogy az ApkVenue korábban említette, az Instagram nem csak fotókat vagy videókat tesz közzé takarmány csak az IG Story-n.

Az Instagram megjelenésével, amelyet folyamatosan frissítenek, még az ikonmenük néhány helyére is. Zavarttá teheti azokat, akik most kezdik játszani az Instagram-ot, hogy hogyan lehet fotókat / videókat feltenni az IG Story-ra.

Különösen a legújabb megjelenésében az Instagram eltávolította az IG Story ikont. Annak érdekében, hogy ne keveredjen össze, itt az ApkVenue ismerteti a lépéseket:

 1. Csúszó (elcsór) jobbra az Instagram kezdőlapján az Instagram Story oldal megjelenítéséhez.

 2. Válassza ki a használni kívánt IG Story módot.

 3. Szerkessze a rögzített videót vagy készítsen képeket.

 4. Fotókat / videókat tegyen közzé az IG Story-ban.

Ez Jaka vitája a méretről takarmány A legújabb Instagram 2021-ben. A megjelenés javítása érdekében beállíthatja a megfelelő méretre és felbontásra takarmány Az Instagramod olyan, mint egy celebgram.

Remélhetőleg ezúttal az ApkVenue cikke segít Önnek. Találkozunk más érdekes cikkekben!

Olvassa el a cikkeket is Instagram vagy más érdekes cikkeket a Frieda Isyana


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found