15 legjobb android root alkalmazás 2017-ben

Ezúttal az ApkVenue megmondja, hogy melyik alkalmazásokat használhatja, ha az eszköze gyökérzetes. Kíváncsi? Nézze meg a részleteket!

Igaz, ma igen gyökér okostelefon már nem túl fontos mint előtte. De még mindig sok oka van annak, hogy miért vagy gyökeret kell tennie eszközén.

Az okostelefon gyökerével természetesen megteheti add függvény hogy nem élvezheti a készülékén gyökerestől kitép.

Nos, erre az időre az ApkVenue megmondja alkalmazásokat ha az eszköz gyökerezik. Kíváncsi? Nézze meg a részleteket!

  • Könnyű módszerek minden típusú Android gyökerezéséhez PC nélkül
  • Miért kell az Androidot gyökerezni? Íme 8 ok!
  • Hogyan szerezhetünk root hozzáférést anélkül, hogy rootolnunk kellene az Android-ot

A legjobb Android Root alkalmazások 2017-ből

1. Adblock Plus

AdBlock Plus egy ingyenes alkalmazás alapú nyílt forráskód. Helyes, ez az alkalmazás meg fog Hirdetések eltávolítása az Androidodról. Para blogger biztosan utálni fogja ezt az alkalmazást, de néhány ember nagyon hasznosnak találja ezt az alkalmazást.

Az alkalmazás úgy van konfigurálva, hogy néhány nem túl feltűnő hirdetés megkerülje az alkalmazást. Az alkalmazást szintén könnyű beállítani. Nem fogja megtalálni ezt az alkalmazást Google Play Áruház, de van egy hivatalos link az ABP-től, amelyet használhat. Ez az alkalmazás valóban az egyik legjobb alkalmazás gyökeres eszközökhöz.

2. FlashFire

Meg kell próbálni ezt az egy alkalmazást. Ez az alkalmazás egy segédprogram, amely képesvillog a firmware. Beleértve firmware a gyártótól, frissítés OTA, és még sok más. Lánctűz hívja ezt az alkalmazást az utódjának Mobile Odin.

Sok közös, de hatékonyabb. Gyökér alkalmazás FlashFire számos más funkciója is van. Néhány funkcióhoz pro verzió szükséges. De nyugodtan, csak ki kell hoznia a környezetét 42 ezer IDR hogy megszerezhesse a pro verziót.

3. Flashify

Flashify bekezdés másik fontos alkalmazása villogó. Ez az alkalmazás képesvaku sok dolog. Beleértve visszahívások (TWRP és CWM), zip fájlok, kernel, GAPP, sőt állomány-helyreállítás (csak a pro funkciókhoz). Biztonsági másolatot készíthet a helyreállításról és a rendszermagról is Google Drive vagy Dropbox.

Ez az alkalmazás kiváló az emberek számára nem kedveli az ADB-t vagy a Fastboot-ot. Letöltheti az ingyenes verziót, de a fizetős verzió elégedettebbé teszi Önt. Nyilvánvaló, hogy ez az alkalmazás az egyik legjobb alkalmazás a gyökéreszközökhöz, Igen, igaz?

4. Link2SD

Link2SD egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi alkalmazások áthelyezését az SD-kártyára. Ez az alkalmazás teszi link hogy készüléke úgy gondolja az alkalmazását található a készüléken. Ez nagyszerű lehetőség a térkihasználásra külső SD-kártya Ön. Ez az alkalmazás nem olyan nagyszerű Android átvehető tárhely. Ez a módszer azonban nem veszi át az egész SD-kártyát. Érdemes megjegyezni azt is, hogy az áthelyezett alkalmazások lassabban töltődnek be.

5. Magisk

Magisk az egyik legnépszerűbb gyökéralkalmazás. Ez az alkalmazás is viszonylag új. Nagyon hatékonyan elrejtheti a gyökeret. Tehát olyan dolgokat tehet, mint a Netflix nézése vagy a játék Pokemon Go feltétellel gyökeres.

Az alkalmazásnak egyéb funkciói is vannak, beleértve a több funkciót kiegészítő modulokat. Ön kell ezt az alkalmazást, de sajnos a Magisk már nem érhető el A Google Play. Így le kell töltenie az APK-t innen XDA-fejlesztők.

6. Gyors újraindítás

Gyors újraindítás egy egyszerű és hasznos alkalmazás. Az Android legtöbb verziójában a Power menü csak akkor kapcsolhat ki, és néha igen indítsa újra. A Qiuck Reboot segítségével megteheti csomagtartó mert felépülés, és csomagtartó mert bootloader.

Ez az alkalmazás speciális dolgokat is megtehet, például Letöltési mód az eszközhöz Samsung vagy gyorsboot bizonyos eszközökön. Ez az alkalmazás gyors és egyszerű és alkalmas arra, hogy kipróbálja a gyökéreszközöket.

7. ROM Eszköztár

Ez az alkalmazás a kevés megoldás egyike minden egyben root eszköz felhasználók számára. Ez az alkalmazás számos funkcióval rendelkezik, amelyeket tartalmaz Fájl böngésző alapértelmezés gyökérrel, alkalmazáskezelő (alkalmazásrendszer telepítése stb.), ROM kezelés (létrehozás biztonsági mentés Android), forgatókönyvíró, telepítő betűtípusok, és még sok más. Egyes eszközökön még megváltoztathatja az animációtcsomagtartó, témák és állapotsor ikonjai. Sajnos ez az alkalmazás csak néhány androidon futtatható, és a frissítés is eltart egy ideig.

8. Szolgálatosan

Szolgálatosan egy olyan alkalmazás, amely segíti a háttérszolgáltatások ellenőrzését. Ez az alkalmazás lehetővé teszi a Facebook megakadályozását Facebook nem fut a háttérben, amikor az eszköz képernyője ki van kapcsolva.

Ez az alkalmazás is megállíthatják a szélhámos alkalmazásokat aktív a készüléken. Szolgálatosan akár javíthatja a teljesítményt és az akkumulátor élettartamát, attól függően, hogy mely szolgáltatásokat állítja le. Valójában ez egy kicsit kevésbé releváns a fejlesztéseknek köszönhetően Android Doze mód. Azonban még mindig nagyon jól működhet.

9. Solid Explorer

Solid Explorer nagyon jó fájlkezelő. Ez az alkalmazás root nélkül működik a legtöbb funkcióhoz. Ez az alkalmazás képes hétköznapi dolgokra, például másolás és beillesztés, kicsomagolja a fájlokat stb. Ez az alkalmazás is támogat felhőtároló és hálózati tárolóeszközök.

A design is remek. Van egy lehetőség a root engedélyezésére az alkalmazáson belül. Tehát megteheti, amit korábban nem tehetett meg. Sokan vannak fájl kezelő jó root hozzáférés. Ez azonban tiszta, az eredmények jók, és az ár olcsó reklám nélkül.

10. SuperSU

SuperSU az egyik nagyon fontos alkalmazás, amellyel rendelkeznie kell. A root eszköz legtöbb felhasználója már rendelkezik vele. Ez egy szilárd alkalmazás a rengeteg funkció. Lesz egy listája az összes alkalmazásról, amely root-t kért, és Ön is megteheti teljesen gyökértelen eszközén, naplózást és egyebeket tarthat. Ez egy olyan alkalmazás, amelyet mindenki megérdemel, hogy telepítse.

11. Tasker

A listán a következők az alkalmazások gyökér egy nagyon hasznos nevű Tasker. Ez a nagyszerű alkalmazás az Ön Androidját tetszőleges számú dologra késztetheti. Számos funkció is van nem igényel root engedélyt. A Tasker egy nagyszerű alkalmazás, különösen a dolgozók számára.

12. Titán biztonsági mentés

Titanium Backup egy olyan alkalmazás, amely a gyökéreszközökhöz tartozó alkalmazások listájának tetején található, és kár, ha nem ezt az alkalmazást telepíti. Ezzel az alkalmazás segítségéveleltávolítás bloatware, fagyasztja az alkalmazásokat (telepítve hagyja őket, de megakadályozza a futtatást), valamint biztonsági másolatot készít az alkalmazásokról és az alkalmazások adatairól. Ha van eszközöd gyökeres, próbálja meg telepíteni. Ez az alkalmazás valószínűleg az eddigi három leghasznosabb alkalmazás közé tartozik.

13. Viper4Android

Viper4Android egy hangmódosító eszköz, amely teljes irányítást biztosít Önnek számtalan arról, hogyan jön ki az okostelefon hangja a hangszóróból, a Bluetooth-eszközről és a fejhallgató Ön. Val vel sofőr saját hang, kiegyenlítő, sok effekt, amelyek lehetővé teszik az audio hang vezérlését, és még sok más. Sajnos a folyamat a telepítés bonyolult. Meg kell nyitni cérna XDA hivatalos letöltések és utasítások. De ez az alkalmazás még mindig nagyon jó alkalmazás hogy módosítsa a hangot eszközéről.

14. Wakelock detektor

Wakelock detektor nem az, amit gondolsz. Ez az alkalmazás segít megtalálni azokat az alkalmazásokat, amelyek következetlenül működnek. Így megteheti a megállításához szükséges lépéseket. Zsivány alkalmazás ezzel az alkalmazással leállítható. És ez az alkalmazás is az akkumulátor élettartamának egyik alapvető gyökéralkalmazása.

15. Xposed keretrendszer

Sokan választanak Xposed Framework telepítő ROM-ként alapértelmezett gyökér. A modulok belül vannak beépítve keretrendszer fejlesztők, akik hasonló dolgokat csinálnak tematizálás, UI és csípések teljesítmény, vizuális módosítások, gombok újratervezése és még sok más. A modulokat néha nehéz megtalálni, a használt eszköztől függően, de sok univerzális modul is található, amelyeket használhat és élvezhet.

Nos, ott van 15 legjobb alkalmazás a gyökeres eszközökhöz amellyel több funkciót élvezhet. Van más ajánlása? Kérjük, ossza meg az alábbi megjegyzéseket. Sok szerencsét és remélhetőleg hasznos!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found