egy új módszer a hirdetések eltávolítására androidon root nélkül

Ez egy egyszerű módja annak, hogy gyökér nélkül megszabaduljon az Androidon megjelenő hirdetésektől azok számára, akiket bosszant az Android okostelefonján megjelenő sok hirdetés.

Bosszantja az Android-okostelefonján megjelenő sok hirdetés? Most a következő új alkalmazások segítségével szabadulhat meg ezektől a bosszantó reklámoktól.

Az alkalmazás neve AdClear Ez bizonyítottan hatékony az Androidon gyakran megjelenő különféle hirdetések eltávolításában

Az AdClear alkalmazás másik nagyszerű tulajdonsága, hogy egy még nem telepített androidos okostelefonon használhatja.gyökér. Tehát nem kell gyökér Az Android először az AdClear használatakor.

Hogyan használhatom az AdClear szolgáltatást? Így lehet megszabadulni az Androidon megjelenő hirdetésektől anélkül gyökér az AdClear szolgáltatással:

  • Hogyan lehet INGYENES filmeket letölteni anélkül, hogy a hirdetések megszakítanák őket
  • Hogyan kerülhetjük el a hirdetéseket letöltéskor, hogy ne akadjon el
  • 4 hatékony módszer a hirdetések eltávolítására, ha Android-on játszik játékot

Hogyan lehet eltávolítani a hirdetéseket az Android-on root nélkül

AdClear egy mesterséges Android alkalmazás Hét hálózat amelynek az az előnye, hogy különféle hirdetéseket távolíthat el az Androidról, legyen az a böngészőben vagy olyan alkalmazásokban, mint például a BBM, az Android játékok stb.

Ez az alkalmazás ingyenesen használható különféle Android okostelefonokon. Ezenkívül a felhasználók szükség nélkül használhatják az AdClear alkalmazást gyökér első. Lényegében anélkül is megszabadulhat az Androidon megjelenő hirdetésektől gyökér.

Hogyan működik az AdClear?

Az AdClear létrehoz egy új VPN-t, amely kiszűri az összes adatot, amely az Android okostelefonon történik. Az adatok szűrése után az AdClear automatikusan blokkolja a webböngészőkben vagy alkalmazásokban megjelenő hirdetéseket. Valami ilyesmi magyarázza az AdClear működését.

Az AdClear telepítése Androidra

  • Töltse le az AdClear szolgáltatást, és telepítse a szokásos módon az Android rendszerre.

    Alkalmazások produktivitása Hét hálózat LETÖLTÉS
  • A kezdéshez kattintson a gombra Erő, majd a VPN értesítés megjelenésekor kattintson a gombra rendben. Várja meg a folyamat befejezését.

  • Íme egy példa a sikerére!

  • (Nem kötelező) Ha a hirdetés továbbra is megjelenik, újra megnyithatja az AdClear szolgáltatást, majd válassza a lehetőséget Előzetes védelem.

  • válassza Engedélyezze az előzetes védelmet, akkor a rendszer felkéri a tanúsítvány telepítésére. Amikor megjelenik, kattintson a gombra rendben.

AdClear videók

Így lehet megszabadulni az Androidon megjelenő hirdetésektől anélkül gyökér az AdClear nevű legújabb alkalmazással. Ha van más módja, akkor megteheti Ossza meg a megjegyzések rovatban!

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket hirdetés vagy más érdekes írás Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found