6 módszer a legnépszerűbb hacker stílusú WhatsApp feltörésére, legyen óvatos!

Természetesen tudnia kell a WhatsApp feltörésének néhány módját, amelyeket a hackerek általában használnak. Nem bűncselekmények miatt, ismernie kell ezt a módszert, hogy ne váljon a WA hack áldozatává!

Manapság sokan keresik a WhatsApp feltörését. Annak ellenére, hogy ez törvénytelen és politikát sértő dolog.

WhatsApp jelenleg ez a legszélesebb körben használt csevegőalkalmazás. Amellett, hogy könnyű és praktikus, a WA különféle izgalmas szolgáltatásai mindenképpen érdekeltek minket ezen alkalmazás kiválasztásában.

Sajnos nincs egy kevés hír arról, hogy a WhatsApp alkalmazás hajlamos lenne a feltörésre, más néven könnyen eltéríteni, tudod, banda!

Természetesen nem akarja, hogy a WhatsApp minden adatvédelmet tartalmazzon, legyen szó üzenetekről vagy fájlokról,Ossza meg ismerik a barátok és terjesztik a nyilvánosság előtt?

Ezért tudnia kell egy fajtát hogyan lehet feltörni a WhatsApp alkalmazást Az ApkVenue által az alábbiakban tárgyalt hackerstílus, hogy ne váljon áldozatává.

Hogyan lehet eltéríteni WA-t

Bár természetesen a fejlesztő minősített biztonsági rendszerrel látta el alkalmazását, valójában még mindig sokféleképpen lehet megérinteni a mobiltelefonokat, ami végül nyugtalanítja a felhasználókat.

Ehhez nincs semmi baj, ha felhasználóként tudjuk, hogy mik a módszerek, más néven azok a módszerek, amelyeket a hackerek általában mások WhatsApp, bandájának tartalmának megfigyelésére használnak.

Nos, itt van néhány hogyan lehet feltörni WA-t hacker stílus, amelyet tudnia kell, hogy segítsen azonosítani, van-e lehallgatási jel a WA-fiókjában. Nézd meg!

1. Hack WA OTP SMS használatával

Fotóforrás: Telset.id (Bár a bejelentkezés biztonságának szigorítására készült, kiderült, hogy az OTP SMS funkció is kiskapu lehet a WhatsApp feltörésére).

A WhatsApp fiók ellenőrzési folyamatában biztosan megtalálja a nevet OTP SMS, ahol meg kell adnia azt az ellenőrző kódot, amelyet a WhatsApp SMS-ben küldött a telefonszámára.

Nos, általában a hackerek egy alkalmazás segítségével férhetnek hozzá az OTP SMS-hez kémprogramok különleges. A siker után a hackerek szabadon hozzáférhetnek a WhatsApp-on végzett tevékenységekhez.

Annak érdekében, hogy megvédje ezt az egyetlen fenyegetést, az ApkVenue valaha is adott tippeket, hogyan lehet bejelentkezni a WhatsApp-ba ellenőrző kód nélkül, igaz?

Ebben a cikkben megnézheti, hogyan lehet telefonszám nélkül bejelentkezni a WA-ba, hogy a magánéletét megőrizhesse, banda.

2. Hack WA Spy Applications használatával

A WA feltörésének következő módja a használat kém alkalmazás. A hackereknek néha segítségre is szükségük van, az egyik a kémalkalmazások vagy alkalmazások használata hackelés amelyek széles körben elérhetőek az interneten.

A WhatsApp feltörésére használható egyik alkalmazás az WhatsDog. Nem csak monitorozás, ez az egy alkalmazás is használható módosítsa az üzenetét, tudod.

Alkalmazások letöltése

3. Hack WA a WhatsApp üzenetek kibontásával

Mint tudjuk, a WhatsApp lehetőséget kínál mentse az összes üzenetet vagy csevegést a törölt WA-üzenetek helyreállításának elősegítése vagy a felhasználók könnyebbé tétele, amikor okostelefon-eszközt kell váltaniuk.

Sajnos ezt a funkciót a hackerek felhasználhatják az Ön személyes adatainak ellopására. Különböző trükkök révén hackelés, a hackerek könnyen létrehozhatnak tartalék csevegés WA akkor is, ha a saját e-mail fiókját használja!

Automatikusan a hackerek meg tudják csinálni hozzáférés és olvasás a WhatsApp-on elhaladó összes üzenet olyan, mint a WhatsApp megérintése, amelyet az ApkVenue a következő cikkben ismertetett!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Hack WA a WhatsApp Web használatával

Fotóforrás: Urbandigital (A kémalkalmazáson kívül a WhatsApp Web is használható WhatsApp feltörésére, tudod).

Csakúgy, mint a neve, WhatsApp Web olyan létesítményeket biztosítson, amelyek megkönnyítik számunkra, beleértve a hackereket is, a WhatsApp elérését PC-ről vagy laptopról.

Mindössze annyit kell tennie, hogy beolvassa a WhatsApp QR-kódot okostelefonjáról, hogy ezután hozzáférhessen a WA-fiókhoz számítógépén vagy laptopján.

A hackerek természetesen könnyedén elvégezhetik ezeket a vizsgálatokat, és miután hozzáférnek hozzájuk, meg is tudják üzeneteket olvasni, küldeni, módosítani a WhatsApp-on.

Valójában a WhatsApp barátait is feltörheti, hogy ez megkönnyítse mindaddig, amíg tudja, hogyan kell ezt a technikát csinálni.

5. Hack WA vezérlésével Smartphone PC / Laptop

A WhatsApp feltörésének következő feltörési módja egy olyan alkalmazás segítségével, amely képes vezérelni az okostelefont laptopról / PC-ről vagy fordítva.

A gyakran hívott technika tükrözés Ezt elég sokan használják azok, akik nem akarnak bonyolódni, mert megtehetik több eszközt vezérelhet egyszerre csak egy eszközről.

Sajnos a technológia kifinomultsága állítólag képes hackerek kihasználják tudod, banda. Amikor laptopjuk sikeresen hozzáfér az okostelefonhoz, a WhatsApp könnyen kezelhető velük.

Általában a hackerek segítséget vesznek igénybe eszközök féle Teamviewer Gyors hogy elérje a teljes okostelefon képernyőjét, amikor ezt a WA eltérítést végzi.

6. Hack WA SS7 technikák használatával (A WhatsApp feltörésének leghatékonyabb módja)

Fotóforrás: YouTube (Hogyan lehet feltörni a WA-t az SS7 technikával, mára népszerűvé válik, miután sok alkalmazás használja kétlépcsős ellenőrzés).

A következő ott van hogyan lehet feltörni a WA-t az SS7-gyel. Ez az egy technika egyre népszerűbb, mivel sok alkalmazás használja kétlépcsős ellenőrzés.

A WhatsApp feltörésével az ilyen ellenőrzés könnyen behatolhat a hackerek számára, ideértve azt is, amikor be akarják kapcsolni a cél WhatsApp fiókját.

Term 7. jelzőrendszer (SS7) maga egy jelzési protokoll, amelyet globálisan használnak a távközlési hálózatok bemutatására.

Ez a protokoll a telefonhívásokkal, a barangolással, az SMS-ekkel kapcsolatos funkciókkal is rendelkezik, és biztosítja a hang- és adatszolgáltatások, bandák konvergenciáját.

Ezek a különböző álneves módszerek hogyan lehet feltörni a WhatsApp alkalmazást amelyet a hackerek általában a WA áldozatainak, bandáinak megfigyelésére használnak.

Miután tudta a fenti hat dolgot, az ApkVenue reméli, hogy újra éberebb és óvatosabb lehet a WhatsApp-fiókja biztonságával!

Ne hagyja, hogy a magánélete akár más emberek vagy akár a tágabb közösség fogyasztásává váljon. Találkozunk a következő Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found