a fájlkiterjesztésről szóló információk egyszerű előhívása a Windows rendszerben

Ennek kiküszöbölésére Jalan Tikus tájékoztatást nyújt arról, hogy miként lehet egyszerűen előhozni a fájlkiterjesztéseket a Windows rendszerben. Ez a módszer valóban hatékony ..

Volt-e valaha rossz nyitási eseménye? Fájlkiterjesztés? Ennek eredményeként a megnyitott fájlok furcsák. Ezért fontos, hogy tudjunk rólunk Fájlkiterjesztések. A fájlkiterjesztés az időszak utáni utolsó levél fájlnevet. Fájlkiterjesztés funkciók a fájl tartalmának vagy formátumának könyvjelzővé tételéhez. Például van egy fájlja "IV. FEJEZETdoc".

Fájlkiterjesztés ".doc" a fájlban "IV. FEJEZETdoc", azt jelzi, hogy a "CHAPTER IV.doc" fájlformátum dokumentum készítette: Microsoft Word. Ha te fájlok megnyitása ez egy másik alkalmazásban van, például megnyitja a Jegyzettömbben a "BAB IV.doc" fájlt, természetesen a tartalma rendetlen lesz. Nos, mivel ez a kiterjesztés fontos, az ApkVenue elárulja, hogyan lehet egyszerűen előhozni a fájlkiterjesztéseket a Windows rendszerben. Ez a módszer valóban hatékonyan megakadályozza a rossz fájlkiterjesztés megnyitását. Nézzük csak, hogyan!

  • A Word Flow, a Microsoft hivatalos billentyűzete az egykezes gépeléshez
  • Különböző módszerek a PDF konvertálásához Word-be kedvenc moduljáról, olyan egyszerű!
  • Hogyan nyitható meg PDF, PowerPoint, Excel és Word fájl egy Android telefonon

A fájlkiterjesztések egyszerű bemutatása a Windows rendszerben

1. Az első út

  • 1. lépés - Vezérlőpult

A Fájlkiterjesztés információk automatikus előhívásához megtehetjük állítsa be a Vezérlőpulton keresztül. Ehhez nyissa meg a Vezérlőpultot számítógépén vagy laptopján.

  • 2. lépés - Kattintson a Megjelenés és testreszabás elemre

A Vezérlőpult megnyílása után kattintson a gombra Megjelenés és személyre szabás.

  • 3. lépés - Kattintson a Rejtett fájlok és mappák megjelenítése elemre

Miután megnyílt a Megjelenés és a testreszabás ablak, kattintson a gombra Rejtett fájlok és mappák megjelenítése.

  • 4. lépés - Törölje a jelet a Bővítmények elrejtése az ismert fájltípusokról jelölőnégyzetből

A kilátás után Mappa beállításai jelenik meg, törölje a jelet a Bővítmények elrejtése az ismert fájltípusoknál jelölőnégyzetből, majd kattintson a gombra rendben. Végül megjelent a fájlkiterjesztés automatikusan anélkül, hogy ki kellene nyitnia Tulajdonságok.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. A második út

  • 1. lépés - Kattintson az Opciók gombra

A fájlkiterjesztés leírásának előhívása automatikusan, kattintással Opciók.

  • 2. lépés - Kattintson a Nézet gombra

A kilátás után Mappa beállításai kattintson, kattintson Kilátás.

  • 3. lépés - Törölje a jelet a Bővítmények elrejtése az ismert fájltípusokról jelölőnégyzetből

Miután megjelenik a Mappa beállításai nézet szakasz nézete, ne pipáld Az ismert fájltípusok és kiterjesztések elrejtése kattintson az OK gombra. Végül megjelent a fájlkiterjesztés automatikusan anélkül, hogy ki kellene nyitnia Tulajdonságok.

Nos, mit csinálsz? Nagyon egyszerű és hatékony módja ennek a fájlkiterjesztésnek a bemutatására? Mit gondolsz? Van más módja? Ne felejtsd el Ossza meg a megjegyzések oszlopban igen.