7 alternatív felhőalapú tárhelyalkalmazás Androidon a Google Drive mellett

Valójában számos alternatív adattároló alkalmazás létezik, amelyeket természetesen a Google Drive mellett használhat, azok sajátosságaival és előnyeivel együtt. Az ApkVenue itt 7 alternatív felhőalapú adattároló alkalmazást közöl, amelyeket használhat.

Mint ismert, Google Drive az adattárolás legnépszerűbb alkalmazásává vált felhő androidos okostelefonon. Internetkapcsolat segítségével bárhonnan elérheti adatait. Dokumentumokból, fotókból, hanganyagokból és így tovább.

Valójában számos alternatív adattároló alkalmazás létezik, amelyeket természetesen a Google Drive mellett használhat, azok sajátosságaival és előnyeivel együtt. Az ApkVenue itt 7 adattároló alkalmazást mond el felhő az Androidon használható alternatívák. Gyere, nézd meg!

  • Régi merevlemez! Itt van 8 ok, amiért érdemes használni a Google Drive-ot
  • Könnyű módszerek az iPhone adatok Google Drive-ra történő áthelyezéséhez
  • Az adatközpont előzményei, a lemezről a Google Drive-ra

7 alternatív felhőalapú tárolási alkalmazás Android-on, a Google Drive-on kívül

1. Dropbox

Fotó forrása: Fotó: copernic.com

Régi lejátszóként a tárolási alkalmazásokban felhő, Dropbox kényelmet és megbízhatóságot nyújt a használat során. Nemcsak Android okostelefonokon, hanem a Dropbox szolgáltatásaihoz is hozzáférhet asztali kliens vagy böngésző PC-n vagy laptopon.

Dropbox Productivity Apps LETÖLTÉS

2. OneDrive

Fotó forrása: Fotó: azureedge.net

A Microsoft ugyanazokat a lépéseket teszi, mint a Google a tárolási szolgáltatás létrehozásában felhő, Egy meghajtó. Ez az adattároló alkalmazás, korábban SkyDrive néven, hozzáférést nyújthat a 30 napig törölt fájlok visszaállításához.

Microsoft Corporation Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

3. Doboz

Fotó forrása: Fotó: box.com

Nyertesként A PC Magazine szerkesztőjének választott díja, Doboz lehet egy tároló alkalmazás felhő alternatívát kell használnia. Még az ingyenes felhasználók számára is a Box legfeljebb 10 GB fájlok, fényképek, hanganyagok és dokumentumok tárolására.

4. SpiderOakONE

Fotó forrása: Fotó: adamtrevort.com

Szüksége van tároló alkalmazásra felhő amelyek több magán? SpiderOakONE megoldást nyújt azok számára, akiknek tárolásra van szükségük felhő extra biztonsággal. Az Ön által tárolt adatok teljesen titkosítva vannak, és csak azokkal nyithatók meg Jelszó hogy használod.

5. Tresorit

Fotó forrása: Fotó: themorningflight.com

Tresorit alternatív tárolási alkalmazás lehet felhő a SpiderOakONE mellett. Mivel a Tresorit szinte ugyanazokat a biztonsági és adattitkosítási szolgáltatásokat nyújtja. Még a nem kívánt hozzáférés megakadályozása érdekében is, a Tresorit kétlépcsős ellenőrzést alkalmaz alkalmazásakor.

6. Mega

Fotó forrása: Fotó: cloudbuckit.com

Úgy tűnik, szabadon használhatja Mega az adatok tárolásában. Ennek oka, hogy a Mega megadja neked a kapacitást 50 GB. Vigyázni kell azonban. A Mega nem nyújt funkciókat Jelszó visszaállítása, így az adatok automatikusan elvesznek, ha elfelejted őket Jelszósrácok.

Termelékenység Mega Limited Apps LETÖLTÉS

7. IDrive

Fotó forrása: Fotó: pcmag.com

Én vezetek széles körű szolgáltatásokat nyújtson felület, Rajt asztalon, a háló, az alkalmazásig Mobil. Azok számára, akik szeretik a közösségi médiát, az IDrive szolgáltatásokat kínál biztonsági mentés a számlához Facebook és Instagram legfeljebb 5 GB kapacitással.

Tehát 7 tárolási alkalmazás létezik felhő alternatívák, amelyeket a Google Drive-on kívül is használhat. Különböző funkciókkal az igényeinek megfelelően választhat srácok. Ne felejtsd el Ossza meg tapasztalataid a megjegyzések rovatban igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found