hogyan lehet megváltoztatni a legújabb wifi első média jelszót 2020-ban

A WiFi First Media jelszó megváltoztatása Az ApkVenue a következő cikkben összefoglalta azt teljesen az Ön számára. A WiFi jelszavak megváltoztatásának számos előnye van, tudod!

Ön a First Media internetszolgáltatóinak egyike? Ha igen, akkor talán azt keresi, hogyan lehet megváltoztatni a First Media WiFi jelszavát.

Ez az internetes és kábeltévés szolgáltató valóban elég népszerű Indonéziában. Leányvállalat Lippo Group ez stabil és gyors internetkapcsolatot biztosít.

Ennek ellenére vannak olyan esetek, amikor az internet valóban lassúnak tűnik, annak ellenére, hogy nincsenek technikai vagy időjárási problémák. Ennek egyik oka az lehet, hogy a WiFi-t valaki más, banda ellopja.

Az egyik legjobb megoldás, amelyet megtehet, az, hogy megváltoztatja a WiFi jelszavát, bandát. Nem tudom, hogyan? Nyugi, Jaka elmagyarázza, hogyan hogyan lehet megváltoztatni a First Media (WiFi) jelszót könnyen.

Előnyök, magyarázatok, az első adathordozó jelszavának módosítása

Ebben a cikkben az ApkVenue nemcsak azt mondja meg, hogyan kell megváltoztatni a WiFi First Media jelszavát. Ehelyett az ApkVenue elmondja a jelszó megváltoztatásának okait és előnyeit.

Az első adathordozó jelszavának megváltoztatásának előnyei

Mielőtt az ApkVenue elkezdte megvitatni a cikk fő témáját, talán sokan nem tudják, mennyire fontos megváltoztatni a WiFi First Media jelszavát.

Valójában sokan javasolják, hogy mindig változtassa meg a WiFi jelszavát Havonta 1 alkalommal. Hú, ha feledékeny vagy, sőt, rossz vagy, banda?

Annak ellenére, hogy triviálisnak tűnik, a jelszó rendszeres megváltoztatása számos problémától megvédheti Önt, többek között:

1. Az Internet ilyen lassú megakadályozása

Ahogy az ApkVenue korábban tárgyalta, ha lassúnak érzi az internetét, és nem a megszokott módon, annak ellenére, hogy nincsenek technikai vagy időjárási problémák, akkor előfordulhat, hogy a WiFi-jét feltörték, banda.

Minél kifinomultabb a technológia, annál kifinomultabb lesz a hacker. Betörni a WiFi-re nem nehéz a tapasztalt hackerek számára. Végül is már sok alkalmazás van forgalomban a WiFi ellopására.

2. Kerülje az adatlopást

Tudja, hogy a hackerek nem csak a WiFi kapcsolatokat lophatják el, hanem a személyes adatait is, például nevét, személyi igazolványának számát, bankszámláját, hitelkártyájának számát stb.

Annak ellenére, hogy ez ritkán fordul elő, nem árt esernyőt készíteni, mielőtt esik az eső, igaz? Ahelyett, hogy később megbánnád, jobb, ha csak követed, hogyan kell megváltoztatni a WiFi First Media jelszavát.

Hogyan lehet egyszerűen megváltoztatni a WiFi első adathordozó jelszavát

Az első adathordozó jelszavát PC-vel vagy mobiltelefonnal módosíthatja. Az ApkVenue azonban PC vagy laptop használatát javasolja.

A router beállításainak eléréséhez csak internetkapcsolatra és böngésző alkalmazásra van szüksége. Ezekben a beállításokban számos lehetőséget kap a kapcsolódáshoz, a beállításokhoz és a WiFi biztonságához.

Biztos türelmetlen vagy, igaz? Ha igen, a következőképpen módosíthatja a WiFi First Media jelszavát:

1. lépés - Csatlakozás a WiFi First Media programhoz

  • Győződjön meg róla, hogy csatlakozik a WiFi First Media hálózathoz, PC-hez pedig LAN-on keresztül is csatlakozhat. Ezután nyissa meg a böngésző alkalmazást.

2. lépés - Írja be a 192.168.0.1 parancsot, hogy belépjen az útválasztó oldalra

  • Írja be a címet 192.168.0.1 a Google Chrome keresőmezőjében, majd nyomja meg az Enter billentyűt az Útválasztó beállításainak oldalához való belépéshez.

3. lépés - Jelentkezzen be az Útválasztó beállításai oldalon

  • Ekkor a Router beállítások oldalra kerül. Ezután adja meg felhasználónevét és jelszavát, hogy beléphessen az irányítópultba.

  • Az első média router alapértelmezett felhasználóneve és jelszava az "Adminisztrátor" idézőjelek nélkül. Csak meg kell adnia, ha korábban nem változtatta meg.

4. lépés - Módosítsa a WiFi első adathordozó jelszavát

  • Kattintson a menüre Vezeték nélküli a képernyő bal oldalán, majd válasszon egy lehetőséget Vezetéknélküli Biztonság a legördülő menüben a jelszó megváltoztatásához.
  • Ha otthoni WiFi-t használ, ne felejtse el aktiválni WPA / WPA2 - Személyes rákattintva. Ezt követően töltse ki a mezőket Vezeték nélküli jelszó a kívánt egyedi kóddal.
  • Győződjön meg arról, hogy a választott új jelszó könnyen megjegyezhető, és betűk és számok kombinációját használja. Ez azért van, hogy más emberek ne könnyedén feltörjék. Ezután kattintson a gombra Mentés.

5. lépés - Kész

A WiFi First Media jelszavát most megváltoztatta a kívánt módon. Régi felhasználók, akik korábban automatikusan csatlakoztak a WiFi-hez, most már nem tudnak csatlakozni.

Hiba esetén visszaállíthatja a modemet. Példát adhat arra, hogyan, mint az alábbi cikkben. Bár különböző szolgáltatók azonban hogyan lehet visszaállítani a First Media modemet többé-kevésbé hasonló, tényleg.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

1. bónusz: A legújabb, 2020. szeptemberi első médiacsomag árjegyzéke elkészült!

Azok számára, akik kísértésbe esnek, hogy otthoni internetszolgáltatóra váltsanak az First Media szolgáltatásra, az ApkVenue cikket közöl a First Media csomagok legteljesebb listájáról, itt, banda!

Annak érdekében, hogy ne legyen kíváncsi, csak olvassa el teljes egészében a következő cikkben:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Bónusz 2: Zavart Hogyan lehet leiratkozni az First Media-ról? Ez az Út!

Másrészt, ha bosszant, mert a First Media mindig is zavart volt, az ApkVenue megmondja, hogyan lehet egyszerűen leiratkozni a First Media-ról.

További információ a következő cikkekben található:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ez Jaka cikke arról, hogyan lehet egyszerűen megváltoztatni a First Media jelszavát. Ezt a módszert követve senki más nem fog csatlakozni a WiFi-hez az Ön engedélye nélkül.

Ha van javaslata vagy más egyszerűbb módja, akkor írhatja meg véleményét a megjegyzések oszlopba. Találkozunk újra a következő érdekes cikkben!

Olvassa el a cikkeket is WiFi vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.